Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrr cucuietelorrrr...am o intrebare si nu stiu unde s-o "amplasez"...asa ca...."o pun aici"....stie careva ceva despre compania MOTORACTIVE LEASING???afara de ceea ce scrie pesite-ul lor...cunoasteti pe cineva care lucreaza la ei?????orice detaliu ma intereseaza ...PLEASEEEEEEEEEEEE

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia noi l-am facut pe ala mai inalt si nu asa de lat. nu cel de 3 persoane. la 80 euro si mi-a inclus in pretul ala si o poza cu marco ce mi-au facut-o la mini disco.
Ramoncza habar n-am de ei. Vrei sa iei masina in leasing sau ce? Daca afli mai multe zi-mi si mie, si noi vrem o pt. mine.
Cri drum bun, distractie placuta si vreme frumoasa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ramona, eu una nu stiu nimic despre Motoractive Leasing, dar, fetelor dragelor, stiu un banc
L-am primit si eu azi pe msg si asa m-a amuzat ca m-am gandit sa va amuz si pe voi.

Un roman se duce sa viziteze Vaticanul. Dupa un timp i se face foame si incepe sa caute un restaurant.
In timp ce cauta il acosteaza un proxenet:
- Hei! Una ragazza, blonda, bella!
Romanul cum nu stia italiana incearca sa ii explice ca el cauta un restaurant sa manance:
- Papa, papa...
Dupa un timp apare proxenetul din nou:
- Hei! Una ragazza bruna, bella!
Romanul in continuare preocupat de problema lui:
- Papa, papa...
Dupa un alt rastimp apare proxenetul din nou:
- Hei! Papa dice che no, ma io ho trovato due cardinali.

(Krelia, dai ceva emotionuri de tavalit pe jos de ras???? Te pup, Gurule. , ca pupici am! )

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...ma explicati si la fata cum vine aia poza in cristal ca deh sunt mai tare de cap azi si nu pot sa imi imaginez!

Celor pentru care ziua de maine va fi cea mai tare ever ever ever (a se citi de 1000 ori ).... le urez CASA DE PIATRA...si toata fericirea de pe lume!

Elara super bancu

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

elara, giova, lil, blancaooo

Multumesc din suflet!

Lil, rochia este superminunata, chiar imi place, dulcica si inocenta!
Giova, cand a crescut Marco atat, frate? Ca il stiu de cand era cat o lingura si acum este... Bravo lui! Iar ca mireasa, ai fost foarte frumoasa!

Blanca000
, toca este facuta la Venus, vorbeste cu doamna Ada (Adriana), super tipa! Pretul este modic, intr-adevar, incredibil!
In plus, aca o vrei mai micutza (ca a mea) trebuie facuta manual, ca nu au calapod. In fine, isi va aduce aminte de toca pentru ca am fost singura care i-a cerut o toca tip "toy".
Mai ai o varianta, incearca la Eli Laslean, si ea face palarii. Nu stiu daca si toca, dar...

Tinem legatura,
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

pisoi, mi-au placut tare mult pozele tale. Rochia a fost deosebita, de unde ti-ai cumparat-o? Iar palarioara ti-a dat un farmec special. Casa de piatra iti doresc si la fel tuturor mireselor de 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Si mie mi-a placut forte mult toca ta Pisoi,vroiam sa te felicit pentru organizarea nuntii tale...se vede din poze ca v-ati distrat!!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pisoi mersi. trece timpul, doar prin copii ne dam seama ca imbatranim. mama ce nostalgica sunt.
Oana nu am timp acum, daca nu-ti explica Krelia in weekend, iti spun eu luni.

ne auzim luni!!!
weekend placut!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Haidi ca te ilumeaza fata

inchipuie-ti o forma (patrat, dreptunghi, de obicei) in interiorul careia exista o imagine. Acea imagine este practic o poza in 3D, facuta cu ajutorul unui laser. E ca la bolentin. Tu stai cuminte si nenea iti face poza, cu o lumina foarte puternica, si apoi, apari cu fatzuca in forma aceea de cristal. O chestie misto este ca in lateral, iti iese si profilul
E foarte misto. Merita!
Küschen!

quote:
Originally posted by ooana

...ma explicati si la fata cum vine aia poza in cristal ca deh sunt mai tare de cap azi si nu pot sa imi imaginez!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetelor de sambata, va urez cu tot dragul:

ancuta5, CASA DE PIATRA!
anduril, CASA DE PIATRA!
dyanna_s, CASA DE PIATRA!
laura.carolina, CASA DE PIATRA!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput