Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

quote:
Originally posted by elara

Ba a mea, e mai frumoasa !!!
Cea mai tare nunta ever ever ever ever ever ever ever

(fiindca a fost A MEEEEEEAAAAAAAA )

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Elara cum zicea si Giova pentru fiecare propria nunta este o zi de basm,dar asta nu inseamna ca nu erati superbe in ziua vostra de vis!!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bai krelia asa e la turci, totul de vis.
Elara sa dea DD sa ajungeti exact cand va doriti la Odisee, ca e ceva superb. Uitati de nunta, de toate.
Raluca il trimit, imediat merg cu el la posta si-l expediez.

va iesim si noi la aer, ca ar fi cazul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

fetelor io va tzuc pe toate asa in avans ca nu stiu dc voi mai intra pana dupa nunta pe DC!
poate asa un pic sambata dupa cununie sa va pun niste poze, ca dupa aia plecam intr-un mini hani mun la poiana brasov si revenim cu forte proaspete pentru duminica viitoare cand o sa avem nunta!
le urez miresicilor din acest WE casa de piatra si multa dragoste, intelepciune si rabdare de a trece peste orice le apare in cale!

multi de tot!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Scumpelor, nu ma taxatzi pt acel "ever, ever, ever...". Da?
Ma alintam si io...
Ii cantam in struna lui Cri.

Gurule, multzam ca m-ai intzeles...

Sau deja m-a intzeles toata lumea?
Fiecare am avut cea mai frumoasa nunta ever! Asta asa... emotzional... ca eu una nu doresc nimanui prbl de care am av eu parte:
- fitzele soferului de la masina ca am stat prea mult la poze si "cotcodacea" ca "ce nesimtzire!"...deci nici mai mult nici mai putzin eu, mireasa, acolo de fatza eram nesimtzita, nu???
- si apoi filmuletzul care nu a vrut sa mearga decat la sf cand plecasera invitatzii...

Dar NIMIC din toate astea nu au reusit decat sa ma indispuna fff putin, pt maxim un minut, si in nici un caz nu mi-au stricat seara aceea minunata!

Hai, va pup, pa. Mai vb maine.

Aaaaa Ginutza, CASA DE PIATRA! , ca auzii ca nu mai intri pana cel putzin dupa civila.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Dupi cum va promisai...revine fata cu poze din hanimun
http://family.webshots.com/album/554112132eSGWNM

elara, eu am inteles de mult, ca doar suntem camarade vechi, nu?
(las ca vii tu la mini sa-mprumuti niste emoticoane, sa vezi atunci revansa )

Gio, serios, sunt dati nabii turcii astia, zau! Ah, apropos d erusi, fetelor, ghida noastra ne zicea ca anual, vin cate 7 milioane de turisti rusi, in tara lor...deci....ce sa mai...daca si-au facut si hotel (Kremlin) in statiunea unde am stat noi, identic cu cel din Rusia??
Si...ca uitai sa va mentionez...betivi, frate...de la 14-15 ani pana la 80 de ani, ei sunt cu vodca, cu tequilla si cu tot felul de tarii in nas..pai io cu icetea peach-u' meu, faceam tara de ras, vorba aia ....
insa, exceptand acesti vecini, totul a fost exceptional

Ah, ca mi-am adus aminte, Gio, voi v-ati mai facut poza 3D in cristal, pana la urma...sau nu?

gata, va pupicesc...ma dc sa calc (nu in picioare ) camasa sotului

PS. Rexanne, bine ai revenit, fata!
ginutza, si noi te tucam pi tine, si arunca stresu' ala cat colo, auzi?

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ginutza casa de piatra si o nunta ca-n povesti!!!
Krelia ne-am facut poza in cristal, doar noi 2, ca pe bebu nu am avut voie sa-l scanam, decat dupa 3 ani.
Apropo...cat ati negociat la pret?
Cine ti-a zis fa, ca Antalya e la 30 km? ca pe aeroportul din Antalya am aterizat. Noi am fost si la asa zisul shopping, in sensyl ca ne-a duis la un mag. de piele, si-a luat Clau o geaca, iar cand sa mergem la mag. de copii...erau inchise. asa ca iti poti imagina ce draci pe mine. macar am vazut ceva din Antalya.
Am vazut pozele...ce sa zic...frumoase peisaje.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Elara, stai linistita.....multumesc ca mi-ai prins gluma din zbor si ai propagat-o

Rexanne, colega mea de suferinta de pe 2 septembrie, BINE AI REVENIT!! Ai vazut ce zi superba am avut? Asa noroc nu credeam sa avem. Asteptam povesti si pozne.

Si pt toate fetele care stiu de gluma: tot nunta mea a fost cea mai tare "ever, ever, ever"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Azi plec in honeymoon si nu stiu daca o sa mai intru vreo 2 saptamani. Mergem la Amsterdam, Luxemburg, Paris.....si unde om mai vedea cu ochii p'acolo prin zona.

Casa de Piatra tuturor miresicilor care urmeaza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by cri.

Azi plec in honeymoon si nu stiu daca o sa mai intru vreo 2 saptamani. Mergem la Amsterdam, Luxemburg, Paris.....si unde om mai vedea cu ochii p'acolo prin zona.

Casa de Piatra tuturor miresicilor care urmeaza!!!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra de vis

...super! sa aveti parte de vreme frumoasa...si te asteptam inapoi cu povesti si poze!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza fetele!

Gio, noi ne facuram cubu', care era la 75 de heuroi...pe care l-am pus in bagaju' de mana, plin cu suveniruri, si la checking ne-a pus sa-l desfacem, ca nu il vedea...vedea decat o pata mare rosie (cutia in care era pus )...ma si vedeam cu el confiscat ...cre' k le ziceam ceva de la stefan cel mare incoace..iti dai seama
frumoase poze..domle..ashea-i

cri. - vreme super in hanimun, ca distractie si voie buna n-are cum sa nu fie!
sa te intorci povestitoare!

nah..ca iar ma cheama datoria ...pupi...

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput