Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
cri. spune:
Multumesc mult fetelor pentru aprecieri! Ne-am simtit minunat amandoi si nunta a fost pe masura...mai mult decat ne-am asteptat!
Vreau sa va intreb si eu, apropo de plecarea in luna de miere....noi vrem sa plecam in Olanda vineri cu avionul. In afara de pasaport, asigurare medicala si bilet de avion (care e o foaie scoasa la imprimanta de pe net cu datele zborului si numele) mai trebuie ceva? Biletul de avion nu trebe sa arate altfel? Mentionez ca sunt picata din cer si n-am mai fost niciodata cu avionul .....a fost picaj liber
magda raluca spune:
quote:
Originally posted by anduril
Fetelor, in sfarsit mi-am luat rochia de mireasa. A iesit exact ce mi-am dorit, mai ales voalul, pe care l-am vrut intr-un anume fel. Vroiam sa va spun ca intr-un fel ati avut dreptate, acelea dintre voi care m-au prevenit in legatura cu Monica Darie. Daca mai aud pe cineva ca vrea la ea, voi face ce ati facut si voi: voi sfatui persoana sa declare o data anterioara, ca sa nu existe nici un fel de emotii. Eu nu am facut asta si recunosc ca m-au trecut putin apele...
Deci, acum mi-au mai ramas foarte putine de facut, dar si foarte putin timp la dispozitie. AMR 3 zile (fara ziua de azi) si nu voi mai intra pe aici decat la intoarcerea din luna de miere (probabil).
Prin urmare:
- CASA DE PIATRA tuturor maritatelor,
- bafta lor, dar si mie, caci am emotii in legatura cu nunta, ca toata lumea
- sa ne revedem sanatosi !
*Imagination is more important than knowledge*
Bravo pt. rochitza! Sa ai parte de o nunta minunata! Si asteptam vesti dupa! Si, normal, poze ...
Alynutza spune:
Anduril, sa ai nunta pe care ti-o doresti!
Cri, biletul de avion nu e o foaie de hartie scoasa la imprimanta de pe net (mergeti cu agentie sau pe cont propriu?). Biletul de avion arata ca un fel de carticica lunga (cam de dimensiunea unui plic din ala lung), cu 2 sau 4 foi (depinde daca aveti zbor direct sau trebuie sa schimbati avionul). Prima foaie se rupe in aeroport cand primiti tichetul de imbarcare pt plecare, a doua la intoarcere. Daca schimbati avionul pana la destinatie, se rup foile intermediare. Pe fiecare foaie sunt trecute datele de zbor (nr. zbor, data plecare/sosire, numele).
Insa si noi de la agentie am primit un voucher (o foaie printata) si cand am ajuns in aeroport ne asteptau reprezentantii agentiei care ne-au dat biletele reale. Mai poate fi cazul biletului electronic, care are un numar de confirmare a rezervarii in josul paginii, cu numarul respectiv mergi in aeroport la biroul de ticketing al agentiei cu care zburati si va da biletul real.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
niccostea spune:
Cri, depinde cu ce companie pleci. Daca e BlueAir sau ceva de genu' e ok biletul pe care il ai tu: te duci cu el in aeroport, o sa te intebe de nr de rezervare (e notat pe foaia printata; eu mi l-am notat si separat, sa fiu sigura ca nu ratacesc "biletul") si gata, te va gasi in sistemul informatic al aeroportului.
Calatorie placuta!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
balkina spune:
Cri si eu am avut "bilet" scos la imprimanta pentru ca am zburat cu SkyEurope si mi-am facut singura rezervarea (si am si facut plata online) si nu am avut nici o problema la aeroport (Baneasa ca de acolo pleaca Sky-ul). Si eu m-am mirat prima data insa mi-a zis de la agentie ca asa ai bilet daca faci plata online. Scrie un cod de rezervare pe el, nu?
Asa ca stai linistita ca e totul OK.
cri. spune:
Da, prin agentie am luat bilete. Plecam cu KLM. Mi se pare ca sunt niste numere pe foile alea...o sa ma uit mai atent cand ajung acasa. Mersi mult fetelor! Deci asta e tot...nu mai trebe alte formalitati inainte de aeroport....am asigurare, pasaport....that's all?
alinacn spune:
hallo miresici.cu cate zile inainte, sau mai bine zis cu cate saptamani inainte v-ati ocupat de pregatirile pt luna de miere.
cri bine ca nu pleci cu BlueAir , firma asta a stiut anul asta sa se mentina in topul evenimentelor neplacute.va doresc o luna de miere placuta si frumoasa ca sa aveti ce povesti si nepotilor si de care sa va aduceti si voi aminte cu placere in orice moment din viata.(am un vocabular acum, de cred ca se crucesc si ratele).sunt fff obosita pt ca s-au finalizat insfarsit lucrarile cu zugraveala.toata casa e buna de scos la licitatie, la cat de curata e acum.
un sfat, fetelor mai bine platiti oameni sa va faca treaba asta decat sa va chinuiti ca mine.
alinacn spune:
hallo fetelor
anduril felicitari pt rochita si iti doresc ca toatul sa iasa asa cum iti doresti si nu uita sa zambesti tot timpul sa nu fi crispata ca asa o sa iesi in poze si e pacat.fruntea sus si fi tare.sa va iubiti o vesnicie si mult mult noroc in viata pe care o veti duce de acum incolo
anduril spune:
Hehe... Multumesc, fetelor, pentru urari si incurajari. Ma pregatesc pentru ultima sedinta de dinainte de concediu si langa biroul meu troneaza cuptorul cu microunde pe care l-am primit cadou de la colegii de birou. Ce oameni !
Sper din suflet sa ma pot concentra...
*Imagination is more important than knowledge*
Alynutza spune:
Alina, noi am rezervat cu o luna si ceva inainte, asta in conditiile in care noi am mers prin mai (nunta fiind in iulie) si tipa de la agentie ne-a sfatuit sa mai asteptam ca la inceputul lui iunie apar ofertele pentru iulie. Am asteptat pana la inceputul lui iunie, am vazut ofertele, nu ne incadram, asa ca ne-am dus la agentie si am facut rezervarile pe ce voiam noi. Insa tatonarile si intrebarile (unde vom merge, in ce conditii, cu ce agentie) au inceput cu cateva luni inainte de nunta.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere