Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
cri. spune:
Am reusit....dupa mari eforturi si chinuri sa pun cateva poze...urmeaza si altele Pupici fetelor....fara voi, nunta mea nu ar fi fost atat de frumoasa. V-am urmat toate sfaturile si m-am simtit de milioane, m-am distrat si am dansat 3 zile la rand.
anduril spune:
Cri, foarte dragutza... frumoase poze, minunate... Bravo !
*Imagination is more important than knowledge*
Alynutza spune:
Cri, frumoasa miresica, sa fiti fericiti toata viata, cel putin la fel cum ati fost in ziua voastra speciala!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
alinacn spune:
cri super poze si se vede de la o posta ca ai stiut sa te distrezi si ca ai zambit tot timpul.Suportul de tort este demential, nu am vazut asa ceva pana acum, si am umblat destul.
felicitari sa fiti fericiti sa va iubiti vesnic si .........
elara spune:
Cri. , ati fost absolut superbi... !!!
Mi-a placut la nebunie rochitza ta...
Si avetzi niste fotografii, dementzialeeeeeeeeeee. Mai ales cele de langa lac...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Tizabela spune:
Cri casa de piatra si sa fiti la fel de fericiti toata viata ca in ziua vostra de vis!!!
POZE NUNTA
elara spune:
Nana, multumesc frumos.
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Elara, foarte frumoase poze, ati fost superbi amandoi!
Casa de piatra si tot ce va doriti!
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ciuf spune:
Salutare,
Multumesc mult fetelor care mi-ati raspuns.
Alynutza, marturiile sunt de fapt sacutii cu bombonele. Am cumparat de aici din State bomboane, adica migdale glazate, albe. Apoi i-am comandat tot de aici panglicile cu numele lor si data nuntii si niste bobocei de trandafiri albi pe care sa ii coasa pe fundita respectiva.
Deci cam astea ar fi marturiile.
Despre zurgalai, ce sa zic, aici se obisnuieste cu cutiile goale de aluminiu, dar eu am preferat varianta eleganta si am cumparat un rol de organza pe care am cusut floricele albe si niste fundite mai mari iar intre ele am pus clopotei, cei mari fiind la partea de jos, adica sa zurgalaiasca cand ating asfaltul. Nu stiu cat de practice vor fi aceste panglici, dar mi s-a parut ceva elegant. Am facut ceva poze, dar sincera sa fiu, mi-au iesit mult mai frumos in realitate decat in poze. Bag de seama ca nu stiu sa fotografiez.
Hai ca ma intorc sa ma mai uit la poze si multzam inca o data.
Multi pupici.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Carmen_Marieta spune:
Elara, Cri a-ti fost minunate, se vede clar ca a-ti avut o nunta superba, sper din suflet sa fi fost exact ceea ce a-ti asteptat..
Va doresc cat mai multi ani fericiti alaturi de sotiorii vostrii....
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
anduril spune:
Fetelor, in sfarsit mi-am luat rochia de mireasa. A iesit exact ce mi-am dorit, mai ales voalul, pe care l-am vrut intr-un anume fel. Vroiam sa va spun ca intr-un fel ati avut dreptate, acelea dintre voi care m-au prevenit in legatura cu Monica Darie. Daca mai aud pe cineva ca vrea la ea, voi face ce ati facut si voi: voi sfatui persoana sa declare o data anterioara, ca sa nu existe nici un fel de emotii. Eu nu am facut asta si recunosc ca m-au trecut putin apele...
Deci, acum mi-au mai ramas foarte putine de facut, dar si foarte putin timp la dispozitie. AMR 3 zile (fara ziua de azi) si nu voi mai intra pe aici decat la intoarcerea din luna de miere (probabil).
Prin urmare:
- CASA DE PIATRA tuturor maritatelor,
- bafta lor, dar si mie, caci am emotii in legatura cu nunta, ca toata lumea
- sa ne revedem sanatosi !
*Imagination is more important than knowledge*