Cand ati plans ultima data...?

Cand ati plans ultima data...? | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Si de ce?
Eu am plans cand s-a terminat vacanta si m-am urcat in avion. M-am gandit la cei dragi ramasi pe care o sa-i revad cel mai devreme peste jumatate de an. Nicidata n-am putut sa trec peste momentul despartirii fara lacrimi.

Voua va vine sa plangeti dintr-un motiv sau altul?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Azi noapte.

De prost.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Azi...cand am citit ce a patit Barbye!Si ieri ...cand am vazut incä o tragedie la care te intrebi: "De ce Doamne?"Si plang in fiecare zi...referitor la ceea ce tu ai amintit.Si nu pentru ca mi-ar merge räu, dar esti atat de dezamagit de ceea ce ai gäsit incat ajungi sa te intrebi dacä a meritat!

Eu incerc sa nu plang in momentul despärtirii ca sä nu-i intristez pe ai mei.Mämica plange oricum, asa ca ce sä o mai necajesc si eu.Mai bine mä abtin si pläng pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Astazi mi-au dat lacrimile cind am vazut un reportaj despre accidentul din Bucuresti (astazi era imormintarea tinarului taximetrist si cred ca si a celor doi cinefili).
Iar de plis din motive personale... in ultima vreme nu prea am mai avut de ce... slava Domnului!!

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Acum o saptamana cand faceam bagajele pentru intoarcere in Islanda ma gandeam ca si vacanta asta mult asteptata s-a sfarsit si ma imbarbatam singura ca nu mai e mult pana in decembrie cand voi fi din nou acasa. Acum scriu si plang. Ce repede a trecut, infiorator de repede. Aici, atat de departe de cei dragi, un simplu gand care zboara catre ei , ma face sa plang din senin. De multe ori incerc sa imi stapanesc lacrimile pentru ca am colegi langa mine la birou care se uita ciudat. Nu inteleg cum pot trece atat de usor de la o stare la alta. Uite ca nici eu nu am crezut si totusi mi se intampla chiar mie. Poate pentru ca niciodata nu mi-am imaginat, nici macar in gluma, ca voi ajunge sa fiu atat de departe de parintii si fratii mei, mai ales acum cand, parintii au atata nevoie de mine si asta pentru ca au ajuns la batranete. Intotdeauna m-am vazut langa ei,ajutandu-i si daruindu-le putina fericire, putina bucurie, macar pe sfert din cat au putut sa-mi daruiasca ei de cand m-au adus pe lume. Plang, plang si constientizez ca pierd momente pretioase pe care timpul, dusmanul meu cel mai aprig, mi le va fura pentru totdeauna.
Si sa revin la intrebarea ta, Cristina, da,plang zilnic, dorul de casa ma ucide putin cate putin.

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Azi dimineata cand am citit despre Barby.
Si in general plang destul de usor pentru ca sunt o fire destul de emotiva.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu nu sunt o plangacioasa.Ma emotionez usor dar pland greu.Ultima data a fost de vreo luna cand am avut o mare divergenta cu sotul meu.Bine ca s-a rezolvat.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

In ultima zi a mini-lunii de miere, in timp ce ma plimbam pentru ultima data (in vacanta asta, sper) pe malul Mediteranei. Imi parea asa de rau ca s-a terminat vacanta, pentru ca ne-am simtit minunat si nu in ultimul rand pentru ca stiam ca vom reincepe slujba si o sa stau din nou destul de putin cu sotziorul meu...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Azi noapte... m-am uitat mai intai la stiri... apoi am vazut putin la "Liceenii"... si mi-era ciuda ca n-am stiut sa apreciez ce aveam decat dupa ce a trecut... si apoi mi-am amintit de G Sovu, "inventatorul" liceenilor, care mi-a fost profesor si iar am plans...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sa nu uitam ca putem plange si de emotie, de bucurie.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ieri am plans, dar nu de fericire.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput