Il marginalizeaza si unu dintre pusti mi-l bate..
Raspunsuri - Pagina 3
giulia71 spune:
In ultima saptamana, pustiul meu l-a evitat pe pustiul agresiv si de aici toate au mers ca pe roate.
Numai ca...intamplarea a facut sa stau de vorba saptamana trecuta cu doua mamici ale copiilor dupa strada care mi-au confirmat ca e un copil violent si ca parintii lui nu iau nici-o atitudine asupra comportamentului odraslei!
Asadar dragilor , ati avut perfecta dreptate "ce naste din pisica, soareci mananca"..
Una dintre mamici, era chiar foarte revoltata cand i-a auzit numele pustiului si mi-a spus ca, copilul ei are interdictie in a se juca cu acesta (desi gradinita au facut-o impreuna , deci se cunosc de mici).
Acest lucru mi-a intarit convigerea ca e mai bine ca pe al meu sa-l tin deoparte de el, atat cat pot.
Tentatia pentru pustiul meu e mare sa iasa la joaca pe strada cu copii, va dati seama e si el copil, dar ce sa facem asta e...
Cat despre partea cu auto-apararea, mai trebuie lucrat si zic mai degraba profesionist, sa va spun si de ce.
Dupa ce a fost caftit, in zilele urmatoare i-am spus ca nu poate sta ca o "momaie" s trebuie si el sa se apare ca e suficient de mare si de puternic.
Si, mai in gluma mai in serios, am jucat rolurile, eu baiatul cel rau si el. M-am facut ca-l agresez (of course in joaca) si mi-a trantit frate niste pumni de nu m-am vazut. Are forta pentru ca e destul de dezvoltat pentru varsta lui. Apoi au urmat incurajarile, samd...
Ca a doua zi la scoala sa-mi spuna ca l-a batut pe un baietel ca i-a pus nisip in san si ca copilul a plans
Asa de rau mi-a parut, incat bineinteles ca l-am certat, i-am spus ca poate acel copil a gresit sau a vrut sa se joace cu el...
Nu a inteles nimik pustiul meu in ce priveste apararea, cand sa se apere si cand nu, el l-a troznit pe pusti si basta!
Mi-a parut rau si mi-am facut procese de constiinta!
Tare greu cu copii astia, tare greu!
Sa auzim de bine ;)