CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 29
vivighe spune:
Cristina...ai putea sa iei Smecta...asta nu-i face rau nici ei si ceaiuri de menta,orez...etc...babisme d-astea ...ca alte pastile nu stiu daca trec in laptic.Da ma gandesc sa nu se constipe si ea de la astea...mai ales ca ea chiar avea problemultze d-astea.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
amiss_zip spune:
Eu am luat Smecta 3 pe zi si muulta apa si ceai de menta pentru ca te deshidratezi. Si am folosit si un supozitor cu glicerina pentr ca nu ieseam si ma simteam f rau!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
cristina1702 spune:
multumesc mult fetelor!
si eu m-am gandit ca poate sa fie de la pepene, andreea...doctorita nu crede asta...ca intre timp am sunat pediatra...si mi-a zis ca e o viroza si e posibil sa o fi luat...cert e ca mi-a zis ceai de menta, paine prajita, branza, banane, etc...nu pastile...dar ca evident madalina va fi si mai constipata...
nic nu stiu ce sa fac...
diferenta intre noi doua, andreea, este ca dupa ce am avut toate starile alea infernale toata noaptea si azi, acum am inceput sa ieeees....rau de tot...eu mai stau...poate-mi trece fara nimic...vad ca dupa cateva reprize ma simt o idee mai bine...nu vreau sa-i fac rau madalinei...
va multumesc pt raspunsurile prompte...
pupici
andreea, tu mai manaci pepene dupa povestea asta?
cristina1702 spune:
vivighe, ai dreptate...toate astea ii vor face rau madalinei...care e in continuare rau...mai bine sa-mi fie mie decat ei...asta e!
amiss_zip spune:
nu![]()
dar am inceput sa pap muulte pere, prune, struguri si mere![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
nu
, de ce sa ii fie rau?. Asa face si mai usor caca. Mananc bine fructe de o luna . Se comporta bine. Asa mi-a spus si pediatra.... sa mananc multe fructe. Iar eu nu ma supar![]()
Tu nu papi fructe?
amiss_zip spune:
Au ceva strugurii?
Eu nu stiam. Si mananc de ceva timp.![]()
amiss_zip spune:
Diana multumim la fel!!