CIRESE de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc frumos Viviana si Virgi. De la marsupiu sunt cu siguranta ca am urmarit in de-aproape problema. de la bouncer i-am scos bara aia cu jucarii deci nu mai avea cum sa se loveasca si toata saptamana cat nu a fost pus in marsupiu nu a aparut nici o vanataie, ieri l-am pus si am si urmarit piciorul rosu care incet incet a devenit plin de acele insulite "vinete". Stiu ca in poza se vad rosii dar ele sunt vinete. Sa inteleg ca daca au aparut atunci cand el statea in marsupiu si altfel ele nu mai apar atunci nu ar fi nici o problema, nu? Vreau sa zic ca e normal sa i se invineteasca piciorul daca ele este supus unei presiuni de genul asta. Sigur intrebarea ar fi de ce nu i s-a intamplat si celuilalt bebelus de aceiasi varsta cu mihnea? VA pun o poza aici sa-i vedeti pe amandoi si sa va uitati si la piciorusele lor.http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminabulina/detail?.dir=8f8bscd&.dnm=1ef7scd.jpg&.src=ph ...poate nu-l pun eu bine in marsupiu.
Va multumesc ca de cele mai multe ori cand o mamica nefericita posteaza pe forum in culmea disperarii ajunge pana la urma mai linistita chiar daca si la doctor. Cred ca ati inteles ce am vrut sa spun .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

CARMINA asa cum spui tu ca s-a facut piciorusul am patit si eu cu Daria, doar faza cu vanataile nu am avut. Chiar m-am speriat ca eu eram in parc si o tineam cam rau doar intr-o mana si piciorusul care ii atarna s-a facut intai rosu aprins cu firisoare vinetii apoi s-a invinetit si dupa ce am pus-o in carut inca mult timp arata asa. Si manutele ii erau cateodata tot asa parca urzicate.
Acum nu stiu ce sa spun.....mai cere o parere autorizata, pe de alta parte ma gandesc ca cine stie ce ti-or mai spune si te baga in sperieti degeaba.....lui Daria vad ca nu ii mai apara si are si ea pielicica normala.

Trei iezi:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02397.jpg

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Multumesc Gabi .
Pai de-asta am zis sa intreb inainte de a ajunge la doctor pe forum sa vad daca este un caz singular sau se mai intampal si cu alti bebelusi ca practic de aici deduci normalitatea. Daca unui bebe i se intampla ceva si o mai patesc si alti 10 te gandesti ca e Ok sau oricum nu e grav, nu e ceva rar si te mai calmezi. Nici noua nu ne-au aparut vanataile din prima ci la insistentele noastre , adica dupa mai multe partide de pus in marsupiu.

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Intrebare intrebatoare...de unde iau io "rozatoare"(a se citi razatoare) de sticla?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

da de ce neaparat de sticla? am inteles ca nu metalica.
si de ce razatoare?
blender, mixer, robot e bun?

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Viviana eu mi-am cumparat razatoare din plastic din Cora ca nu am gasit de sticla. In privinta oxidarii este la fel de buna ca cea de sticla insa nu stiu daca si din punct de vedere al functionalitatii/functionabilitatii...desi pare destul de "acutita" si asta.

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

eu piureul de fructe sau de legume le fac la blender si in max 1 minut e gata.Nu ma mai chinui cu "rontzaitoarea".Si ca sa nu mai zic ca iese super.Acum eu am o intrebare intrebatoare:unde gasesc eu biscuiti fara gluten sa pun in piureul de fructe?

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

heeeeelp!

m-a durut rau burta toata noaptea si azi si nu am stiut ce am...de dimineata aveam si usoara senzatie de voma...si mi se infundau urechile...
acum insa am trecut la altceva...sunt deranjata rau de tot la stomac...
ce pot sa fac? nu stiu ce sa iau...ma simt rau si nu stiu daca alaptand nu-i fac rau madalinei...
va rog sa ma ajutati!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Adi...din ce am citit si io...cica toate ar merge cu robotzei,mixere,blendere,mai putin marul.Cica ala e bine sa-l dai pe rozatoarea de sticla...sau ma rog...de plastic...n-as putea sa-ti spun de ce.

Puiudana...biscuiti fara gluten nu se gasec prin supermarketuri?si daca nu gasesti ai putea sa-i amesteci fructele cu cereale fara gluten pana la 6 luni si apoi ii dai biscuitzei.Da...io parca retzinusem ca ti-a zis de Andrei ca e cam grasutz...si cu toate astea ti-a recomandat biscuitzei?Sunt si io curioasa ca mi-am prin urechile in diversificarea asta.Exact cum zicea Carmina la un moment dat...pe o pagina scrie ceva,pe urmatoarea se contrazice.
Se pare ca si io o sa incep tot cu cereale...dar atat mi s-a recomandat.Ma duc in cora sa ma holbez la toate cerealele alea sa vaz pe care sa le aleg.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cristina si eu am patit la fel doar ca am ajuns si la spitalul de urgentza. Dureri infernale de burta, senzatie de voma ameteli, stare de lesin etc. Concluzia? Am mancat pepene rosu si de la asta mi s-a tras. M-am stricat la burta f f rau. La spital nu au avut ce sa imi faca. Mi-au facut un painkiller dar degeaba. Pana nu am iesit bine de tot nu mi-am revenit

Alapteaza incontinuare! take care.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput