PIERSICUTZE de iulie - august 2006

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Bine v-am gasit PIERSICUTELOR!!!!!
Mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut ca am trecut la scutece.Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici.
Am vazut ca aveti probleme cu mancarea si vomatul.Aceleasi probleme le avem si noi de cateva zile ,doar ca al meu bea f mult ceai si lapte mai putin.Azi am vb cu pediatra si mi-a spus ca daca bea ceai si lapte nu, s-ar putea sa aiba rosu in gat si sa il doara in gat cand bea lapte pt ca este mai gros.
M-a sfatuit asa: sa ii pun in lapte ceai ca sa simta gustul ,iar in cazul in care il bea inseamna ca sunt FIGURI ,daca nici asa nu il bea sa mergem la control.
Al meu manca cam 100 ml la masa ,iar de o sapt incepusem 120-130.De cateva zile ziua bea ceai 100 ml o data intre mese,si lapte la masa 50-80 ,iar noaptea 130 ml lapte.Azi noapte nu a baut mai mult de 80 lapte si cu chinuri mari,iar ziua 40-50.
Azi am gasit solutia: ceai putin,50 ml intre mese,apoi am pus in lapte ( la 100 ml lapte 15-20 ml ceai) si l-am pacalit de a mancat 90 ml,iar la urmatoarea masa a mancat 150ml(fara ceai).Am inteles ca saracul avea burta plina de ceai si nu mai avea loc pt lapte si asta pt ca plangea pana ii dadeam ceai.
In legatura cu voma si noi suntem tot fruntasi.Cateodata vomita mult,cu jet,cateodata aproape delloc... nu mai stiu.
Noi probleme cu colici nu prea am avut ,adica de cand s-a nascut cred ca 5 ori am avut problema asta.
Acum avem alta problema,constipatia,avem 1-2 zile scaun normal,apoi ne mai constipam.Am gasit solutie si pt asta,in afara de supozitoare ii dau ceaiul mai dulce pt ca am aflat ca zaharul stimuleaza iar laptele putin mai diluat ,in loc de 100 apa pun 110 ml.
Al meu print nu bea decat ceai BABY DRINK,am incercat si cu musetel si cu anason cu chimen si nu vrea,parca ii dau otrava.
Voi ce ceai ii mai dati?
Sper sa va fie de folos informatiile mele.
Va pupic dulce!!!!!

COSMINA,DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor era sa nu va mai gasesc.Am avut probleme cu calculatorul si de-abia azi l-a adus sotul de la reparat.

O sa incerc sa intru mai des, lucru care se va intampla doar noaptea, intrucat ziua trebuie sa-i tin de urat lui Luca. La noi e un fel de mix de colici, nervi sau oboseala si ulta, multa energie. Cu programul de supt ne-am dat total peste cap. Acum ziua vrea mai mult formula, iar noaptea mai accepta tzitzi+formula. Se inatmpla sa bea si la 1h, si asta pentru ca rareori bea mai mult de 50-60 ml la o masa.

Bine ca ati pomenit de botez. Noi il vom face probabil la sfarsitul lunii octombrie, dar nu ne-am hotarat la data. Eu trebuie sa recunosc ca sunt cam afoana, dar vream sa intreb pentru ce trebuie cruciulite si ce sunt "marturiile". Sotul meu e catolic si il vom boteza si pe Luca la catolici, dar el nu stie nimic despre ele.

Va pup!!!

Consi si Luca meu

Luca iubitu'

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Si eu ma inscriu in clubul mamicilor cu copii care :
- vomita (in fiecare zi cate putin, iar cam o data pe saptaman in jet)
- sughita (de 2 ori/zi, figura cu lamaia nu tine intotdeauna si mi se pare cam acida pentru stomacelul lor)
- stranuta (mimim 2 ori/zi).
+ ne fornaie nasul dimineata si nu prea sunt eu lamurita daca il curat bine in nas sau nu.

Consi si Luca meu

Luca iubitu'

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Poze cu noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/cosmmyr/my_photos.
Sper ca acum se vor vedea.

COSMINA,DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

bun venit pe lume tuturor puilorsa fiti sanatosi scumpi mici si sa cresteti mari fara probleme deosebite.
sunt mami de iul 2005 si v-am urat cand aveati samburei in burtici,ce a trecut timpul.bun venti la scutece

noi astia mai maricei va pupam cu drag.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Cosmmyr am incercat ce ai zis tu: am facut lapticul cu 120 ml apa si 30 ml ceai anason si deci din 150 ml in total de lapte a baut 120 ml si sunt incantata de idee, sper sa tina si de acum inainte pt ca treptat o sa cresc cantitatea de ceai pana ajung la jumate-jumate cu apa. Chiar si nasa mea care are fetita de 3 luni jumate prepara laptele doar cu ceai in loc de apa ( musetel, chimen, anason si parca a zis si tei toate amestecate ) si cica i-a reglat si scaunele si nici nu mai are colici !!! o sa-i fac si eu la fel din anason, musetel nu o sa pun pt ca al meu are scaun in fiecare zi...cel putin deocamdata.
Iti multumesc de idee .

Oricum colicii au revenit in forta dupa 3-4 zile in care au fost mai mici.

miti, mamica de

Mergi la inceput

incerc sa pun poze. am pus doar 2 din maternitate pt ca vreau sa imi spuneti daca se vad.

si cum as putea sa mi le fac semnatura ca sa nu copiez mereu link-ul cand scriu ?
ca eu si cand semnez "miti, mamica de ...( carucior albastru )" eu scriu asta mereu pt ca nu am gasit unde se pune semnatura.

Mergi la inceput

http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

buna! am scris un mesaj si s-a sters..ma intereseaza despre simptomul "ochisori lipiti", nu-s chiar lipiti dar face o crusta..Corina are 12 zile

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Sabana ce frumoase poze ai! Si ce super e ca stai la casa!!! Wow e o norocoasa bebelina ta.

Eu cred ca te-am vazut prin IOR. Numai acolo ma plimb cu bebe si e foarte posibil sa va fi vazut!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Andreea multumesc. Intr-adevar e bine ca stam la casa, daca nu am avea si vecini tampiti ar fi super. Vrem sa ne mutam singuri curte, desi ma doare sufletul dupa mansarda noastra, care a iesit super.

In IOR am fost doar o data sambata trecuta. NU am fost asa de incantat de parc. Am fost seara pe la 8.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/album?.dir=cde1re2

Mergi la inceput