PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 2
Muuh spune:
Sabana
nu cred ca are cineva ceva cu tine. Eu una raspund mai greu pentru ca nu prea am timp si in general incerc sa spun cate ceva doar atunci cand chiar arde sau cand stiu sa raspund.
Tu Doina ii zici parcului Kisseleff? Si eu mai merg cateodata acolo, deobicei cand e foarte cald afara ca mi se pare mai racoros decat Floreasca, stiu ca si Amabella tot pe acolo merge in special dimineata.
Eu de exemplu despre botez nu zic nici pas ca la mine va fi la sfarsitul lui octombrie si nu am energie sa ma concentrez pe acest subiect. Oricum iti tin pumnii sa reusiti sa vindeti repede si bine casa si sa gasiti ceva pe placul vostru.
Multumesc de complimente acum am citit dincolo abia.
Miruna +
Alexei
Poze
miti2004 spune:
Sabana eu "nu mai vorbesc cu tine" pt ca m-a apucat invidia cand am citit ca ti-a venit "bucuria"...vreau si eu ca sa stau linistita ![]()
![]()
fetele, eu de ieri sunt cam cu fundu'n sus, pt ca am iesit ieri la cumparaturi si i-am dat acolo lui bebe sa pape ( iau la mine apa in termos si lapte praf si ii prepar pe unde ma gaseste ora mesei ). Si nu am mancat tot, abia cu chiu cu vai 90 ml, iar de ieri o tine tot asa, doar la 2 mese a mancat vreo 130 ml, iar ca sa puna capac la toate acum la ultima masa a vomat tot si i-a iesit lapte si pe nas si pe gura, am incercat sa-i tot indes biberonul si bea putin si iar voma la cate o ragaiala...nu stiu ce e cu el, pt ca in afara de faptul ca i-a pierit brusc pofta de mancare el vad ca e vesel si rade mereu...mentionez ca si azi-noapte tot asa am mancat tare greu si nu ca de obicei. El papa acum 150 ml la fiecare masa, dar de ieri nu stiu ce are. Azi am fost si la pediatru pt ca intamplator aveam programarea de 2 luni si a zis ca e ok bebele, dar inca nu se intamplase faza de azi cu voma pe nas si gura.
Voi ce parere aveti ?
miti, mamica de 
SARILLA spune:
Buna si ma bucur de intalnirea de la piersicute si pepenasi
Eu sunt cu bb in brate,asa ca daca scriu mai aiurea e din cauza ca stau intr-o pozitie taaare ciudata.
Ma roade si pe mine o intrebare de cand am inceput subiectul cu botezul: ce sunt marturiile? Probabil ca nu am mai luat de mult contact cu civilizatia,nici macar cu tv,ca toata lumea pare sa stie ce inseamna numai eu nu.![]()

Apoi cu invitatiile: fetele care si-au facut deja,ce texte ati ales? Eu as vrea ceva mai deosebit,dar sunt asa de obosita psihic ca nu mai am imaginatia asa zburdalnica, deci de cate ori incerc sa incropesc vreun text mai interesant nu iese chiar bine.
hai ca nu mai am deloc pozitie si a inceput sa verse
va pup astept raspuns
Muuh spune:
miti parca fetele de la iunie - iulie spunea ca e firesc sa verse si pe nas. Nu stiu ce sa iti zic cu nemancatul. A da te poti supara si pe mine ca si mie mi-a venit si am inceput deja sa iau anticonceptionale.
Miruna +
Alexei
Poze
SARILLA spune:
miti2004 acum am citit ce ai scris,cred ca esti si tu pe net acum.Si la mine e aceeasi problema,nu mai mananca asa des si varsa aproape tot.la greutate merge bine,are 5,160 kg la 6 saptamani,dar ma cam ingrijoreaza faza cu vomatul.Si ca mananca des si putin.
nu stiu de ce...de la colicuti?ca cica in sapt 6 e cel mai nasol cu colicii
pup
miti2004 spune:
Sarilla pai si la noi merge f bine cu luatul in greutate, noi aveam marti 5 kg la 9 sapt ( ne-m nascut la 33 sapt la 2220 g ), si noi am mai vomitat pana acum, chiar si cu mici jeturi, dar ca azi niciodata...am observat ca saptamana trecuta cand a avut colici rau de tot manca ceva mai putin si tot a luat bine in greutate...dar de cateva zile chiar ma gandeam ca scapam e colici dar iata ca nu ne-au parasit inca.
Muuh nici cu tine "nu mai vorbesc"
. Ca m-a pus naiba si am facut prostioare
la 6 si la 7 sapt de la nastere, am avut grija totusi, dar chiar si asa acum stau ca pe ghimpi pana imi vine...eu totusi m-am muls vreo 4 saptamani ( sau chiar 5 ) de la nastere, acum am 9 sapt jumate si inca nu au venit "musafirii".
miti, mamica de 
SARILLA spune:
miti2004 eu zic sa stai linistita, eu am o prietena careia nu i-a venit cat timp a alaptat,adica 8 luni...inca nu iti face griji...daca e sa fie...faci pereche bebelului...hihihi...glumeam...
Sabana spune:
Muh tu stai in zona Floreasca? Imi par cunoscuta, dar nu stiu de unde sa te iau. Tot imi bat capul si tot nimic. Eu am plimbat-o in prima luna pe bebeca in Floreasca, cat am stat la mama. La parcul Kiseleff ii spun Doina. Azi am fost acolo ptr ca m-am intalnit cu o prietena de a mea. De regula nu prea vin acolo. Dar daca organizam o intalnire de gradul 0 vin cu placere. Cu Amabella m-am intalnit intr-o seara in Herastrau. Avand in vedere ca in carierul asta al nostru nu avem nici un parc, ne plimbam cam prin toate parcurile. Ne suim frumos in masina si mergem in Cismigiu, IOR, Herastrau etc.
Eu azi incep sa iau pastile. E prima oara in viata mea cand fac asta si cam am emotii. Nu stiu cum o sa le tolerez. Nu prea le iubesc, dar ce sa fac, nu o sa stau cu prezervativ o viata. Abia astept sa treaca 2 ani sa raman iarasi gravidoasa.
Inainte aveam niste dureri groaznice la ciclu, dar azi m-am simtit super bine, m-a durut doar un pic capul. Sa dea Domnul sa ramana asa si sa nu mai am dureri de sa ma intind pe jos.
Mi-a trecut supararea. Pup fetele.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/album?.dir=cde1re2
Sabana spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Sarilla pai si la noi merge f bine cu luatul in greutate, noi aveam marti 5 kg la 9 sapt ( ne-m nascut la 33 sapt la 2220 g ), si noi am mai vomitat pana acum, chiar si cu mici jeturi, dar ca azi niciodata...am observat ca saptamana trecuta cand a avut colici rau de tot manca ceva mai putin si tot a luat bine in greutate...dar de cateva zile chiar ma gandeam ca scapam e colici dar iata ca nu ne-au parasit inca.
Muuh nici cu tine "nu mai vorbesc". Ca m-a pus naiba si am facut prostioare
la 6 si la 7 sapt de la nastere, am avut grija totusi, dar chiar si asa acum stau ca pe ghimpi pana imi vine...eu totusi m-am muls vreo 4 saptamani ( sau chiar 5 ) de la nastere, acum am 9 sapt jumate si inca nu au venit "musafirii".
miti, mamica de
Face colici de la lapte praf? Eu nu am probleme ii mai dau bonisan de intretinere. Vb cu pediatrul, poate trebuie sa ii schimbi laptele. Oricum copii mai vomita asa. Si baietelul nasei mele tot asa voma, imi povestea ca avea super jet. Mie mi s-a orpit laptele cam acum o luna si de aia m-a apucat.
Sabina +
Alexandra + tata Silviuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/album?.dir=cde1re2
amiss_zip spune:
Sabana ce frumoase poze ai! Si ce super e ca stai la casa!!! Wow e o norocoasa bebelina ta
.
Eu cred ca te-am vazut prin IOR. Numai acolo ma plimb cu bebe
si e foarte posibil sa va fi vazut!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra