PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 15
leistra spune:
...am mai pus si eu pozici, chiar si cu ultima achizitie vestimentara caraghioasa a lui fiica-mea de magazinul H&M si cu tenisii noi
, abia astept sa o imbrac!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
mishi spune:
maaaaaama, ce bine ca avem si noi un "loc" la scutece.
m-am trezit si eu acum , dupa 10 pagini sa citesc pe aici.
fetelor, care ma mai cunoasteti si pe mine, mi-era tare dor de voi. sper ca nu m-ati uitat!!!
de azi o sa fiu si eu activa , ca ma pierdusem pe la "mamici".
mai intai .....sa recuperez cu cititul.

Poze cu Mihnea http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikilicsandru/album?.dir=73c3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Superfericita mamica a lui
Mihnea George
mishi spune:
codritu, si baiatul meu plange cand e pus pe spate. parca-l pisca ceva, e de nedescris. la vcerticala e cel mai bine. noi am descoperit (de o saptamana) dormitul pe burta. pana acum am avut o teama sa-l las sa doarma pe burta, ca sa nu se sufoce, desi mihnea isi misca singur capul de cand l-am nascut. la maternitate nu-mi dadeam seama, dar acasa am observat ca nu este nevoie sa-l ajut (asa cum fac alte mame) sa-si intoarca scarfarlia.
am folosit, la inceput, o perna anti-sufocare, de la chicco si apoi am vazut ca poate si fara ea. are acel instinct de miscare a fetei in cazul in care baga nasul in saltea. daca-l las, sta in maini, face flotari, are o putere de nedescris.
Poze cu Mihnea http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikilicsandru/album?.dir=73c3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Superfericita mamica a lui
Mihnea George
ralu80 spune:
vroiam sa va intreb daca are cumva vreuna din voi leagan electronic, ca noi avem unul imprumutat, e ceva mai vechi, dar am gasit unul electronic pe un site nemtesc, mai ieftin ca la noi, si vroiam sa stiu daca sunt rezistente.Multumesc anticipat.
Raluca mami de super printesa Riana
miti2004 spune:
mikiion si codritu am sters pozele cu bebe la baita, dar spuneti-mi si mie care a fost discutia ca sunt in ceata total si m-ati facut f curioasa.
monicutzabb si eu sunt de acord cu intalnirea fetelor din montreal, eu stau pe aproape de Adonis din Laval. deocamdata insa pana in jur de 20 sept e mama la mine si o sa cam stau cu ea, dar pe urma sper sa ne vedem cu toatele cu bebeii...sper sa nu se faca rece afara asa de repede, mama ei de iarna...
In rest, tot super coliciosi de joia trecuta, nu mai papam asa de mult, maine ma duc iar sa-l cantaresc pe ca sunt curioasa daca a luat in greutate saptamana asta la cat scandal a facut si ca nu prea papa bine. Bebele meu ori doarme ori plange, f putin sta si el trez si linistit
.
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
mikiion spune:
In primul rand, am gresit, am vrut sa spun 1 octombrie, despre disparitia«subita» a costumelor de iarna de prin magazine.
Eu am facut turul. Si cele cum vreau eu, adica nu f,.f f. umflate si sa mearga pana la 35 minus, ( nu ca-l scot eu la -35!!!) sunt in jur de 90. Chiar si 140 la souris minis. OK Kids are cu 90 si 100. Iar Aubainaire putin mai ieftin dar culori cam urate, de. ex. roz tiganesc cu albastru. Mie nu mi-au placut. Si nici nu aveau marimea noastra, ca se terminase. Dar eram in St. Hubert in vizita. Poate in Montreal gasesc. Am vazut ceva la Winners identice ca cele de 100 , doar cu 49. Dar nu avea marimea corespuzatoare.Si ar trebui sa ma duc zilnic sa vad cand baga. Si ce e important, am cautat sfaturi la mamice ce au copii de un an si au trecut prin asta si ambele prietene m-au sfatuit sa iau ceva de calitate ca de fapt numai in asta il tii. Si in rest nu prea mai cumperi nimic. Dedesubt pui ceva ca o pijama mai grosuta si e suficient. Si al meu vrea mereu afara, ca noi nu stam la casa, si in apartament inebunim amandoi daca nu iesim 2 zile.( ce sa fac seamana cu mine).Am uita costumele sunt cu totul. Cele 2 piese sunt pt. mai mari.
Despre poze dezbracate, am vazut o discutie aprinsa la fetele de martie aprilie( pe care le-am urmarit eu la inceput)si niste ex. concrete. Oricum unele site-uri iti trimit avertismente daca incerci sa pui astfel de poze. Iar la fetele de martie unele au hotarat chiar sa aiba albumele pe privat....Asta e putin exagerat, dar faza cu poze dezbacrat....uita-te la televeizor. Traim intr-o lume bolnava.
Si eu vreau pe al doilea. Dar..... Financiar, acum am prins un concediu de maternitate, dar minimum pt. ca nu mai lucrasem din sept, de cand m-am mutat din Quebec ville. Aici nici nu am cautat prea serios ca a venit bebele si eu nu m-am simti prea bine, plus apoi aventuri....apendicita, diabet. Care se pare ca nu a trecut, si imi dau seama ca aveam probleme cu glicemia si inainte de aia ma simteam mereu f. f obosita.
Si deci trebuie sa lucrez ceva si eu. Plus, eu am facut cezariana , si e bine sa astepti 2 ani. Nu e obligatoriu... dar cu antecedentele mele sigur voi avea probleme....Diabetul reapare uneori mai grav si mai de timpuriu la a doua sarcina.
Marc e si el dificil, dar nici noi nu facem ca la carte. Adica il tinem mult in brate( ca doar nu o sa-l las sa planga) doarme cu mine si f. f. rar pot sa-l culc in patut....
Colicii parca au mai trecut, dar o criza la ora 8 seara face mereu. Si tot metoda plimbatului in car seat functioneaza. Insa trebuie sa ii urmez programul si e OK. Adica scos afara de 2 ori pe zi. Altfel.... Azi de ex. am fost eu la spital( de pomana ca nu m-au anuntat ca dct. nu era acolo) si nu a fost scos la plimbare si toata ziua, nu am avut ce discuta. Plus ca , incep sa cred, ca datul laptelui cu biberonul ii provoaca durerile de stomac. Ca nu a mai facut de mult asa de urat. Si e tot laptele meu, dar altfel e la san!
Duminica il botezam, ceva discret, doar noi si nasii ca sa-l facem crestin ..... Si invitam apoi nasii acasa. Daca eram acasa faceam la parintii mei la Bacau, si cred ca iesea ceva mare.....
Cu masa de noapte, voi glumiti cu eliminatul...
Al meu se culca( cand e o zi buna, nu azi de ex.) la 9, se scoala la 12, apoi la 2 , apoi la 4 apoi la 7 si apoi greu mai mananca dimineata pe la 9. Si apoi repede afara. Doarme pana pe la 12. Iar mananca, si apoi iar doarme si mamanca pe la 5 sau 6 , si iar afara, pana pe la 8.Cand ii dau din nou. Dar cum la mine e doar la san digera f. repede ce mananca. Si el e clar genul de copil care grupeaza supturile noaptea. Rar sare peste cel de la ora 2 noaptea. De aceea dorm cu el. Ca m-am obisnuit si s-a obisnuit cu programul asta de pe vremea icterului cand trebuia sa-l hranesc la 2 ore. de fapr abia daca ma trezesc. Ii pun sanul in gura, si suntem de coma ( vorba taticului) cum dormim amandoi. El mai suge putin in somn pana se satura si adoarme si o lasa pe mama sa doarma linistita.
Mihaela
Mia. spune:
Mihaela, si Corina mea tot in orarul asta maninca si tot la san...Are doar 2 sapt....
Cee sa fac acum? important e sa ia in greutate!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
oncicu spune:
fetelor voi ce cadouri le faceti nasilor la botez, ca eu nu am nici cea mai vaga idee. Pt casa nu le-ar tb nimik au cam de toate, dar nici ceva simbolic nu as vrea sa le iau. Va rog, niste idei. iar cruciulitele de pus in piept invitatilor cine le ia si de unde, ca eu de ex nu am tp si nici posibilitatea sa merg la cumparaturi, nu pot sa-l car pe bb dupa mine prin magazine.
Exista cumva un marsupiu care sa mearga de la o luna ?
Muuh tu vb serios ca bb tau a dormit doar o ora toata ziua? Noi n-am atins performanta asta dar oricum e greu si cu 4-5 ore toata ziua. Poate al tau doarme f bine noaptea pana dim tarziu si de asta doarme asa putin, al meu nu doarme nici noaptea bine...
Oana cu
Robert Cristian (23 iulie)
Sabana spune:
quote:
Originally posted by oncicu
fetelor voi ce cadouri le faceti nasilor la botez, ca eu nu am nici cea mai vaga idee. Pt casa nu le-ar tb nimik au cam de toate, dar nici ceva simbolic nu as vrea sa le iau. Va rog, niste idei. iar cruciulitele de pus in piept invitatilor cine le ia si de unde, ca eu de ex nu am tp si nici posibilitatea sa merg la cumparaturi, nu pot sa-l car pe bb dupa mine prin magazine.
Exista cumva un marsupiu care sa mearga de la o luna ?
Muuh tu vb serios ca bb tau a dormit doar o ora toata ziua? Noi n-am atins performanta asta dar oricum e greu si cu 4-5 ore toata ziua. Poate al tau doarme f bine noaptea pana dim tarziu si de asta doarme asa putin, al meu nu doarme nici noaptea bine...
Oana cuRobert Cristian (23 iulie)
Cruciulite mai calumea am inteles ca se gasesc la cernica. Pe acelea trebuie sa le ia nasii.
In ceea ce priveste cadourile eu am sa ma orientez spre Lida sau Sarra Blue. Trebuie sa gasesc ceva mai deosebit. Nici eu nu stiu inca ce.
Si bebelina mea are zile cand ma capiaza si nu inchide un ochi de dimineata de la 6 pana seara la 10. Cel mult atipeste iepureste 10 minute.
Sabina +
Alexandra + tata Silviuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
martta spune:
Cu botezul, noi suntem la stadiul de stabilre a datei...care data va fi aleasa in functie de ziua in care vom gasi liber la local
In principiu, final de septembrie, inceput de octombrie!
oncicu: eu stiu ca poti cumpara cruciulitele de pus in piept de la biserica. Oferta variaza de la biserica la biserica, in sensul ca unele sunt mai dragute decat altele. Pe forum am citit ca ar trebui sa le ia nasii, dar eu zic ca nu-i bai daca le luati voi!
Aseara a facut si fi-mea prima criza de colici. Aveam in casa doar Sab Simplex. Pana acum n-am vrut sa iau si Debridat pt ca am tot citit ca uneori constipa bbeii, iar pediatrul imi recomanda pt cel mare, cand are diaree, Debridat. Deci, o legatura de cauzalitate s-ar putea sa fie. Numai ca, dupa ce mi-am reamintit cat de cumplite sunt crizele de colici, azi ma duc repejor sa iau si Debridat. Acum am si o nelamurire, Sab simplex si Debridat se pot da in paralel?
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)