PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 14
Sabana spune:
quote:
Originally posted by dariana
in sfarsit a facut kk neajutat; probabil ca asa i-a reglat lui debridadul tranzitul, sa faca la 3 zile; o fi normal?
Voi ii purtati pe bebei in marsupiu? ca tare as vrea si eu unul, dar nu le stramba coloana daca ii punem asa de mici? ca e ca si cum ar sta in fundulet.
Dariana mie mi-a spus pediatra ca o pot pune in marsupiu incepand cu 2 luni, nu mai devreme.
Sabina +
Alexandra + tata Silviuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
bulinuta27 spune:
Geliza, am facut programare acum 2 saptamani...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
lili spune:
Buna [size=6]bulinuta[/size=6]...Sigur ca te tin minte, cum sa nu...
Si eu am avut mari probleme cu aprobarea lui Vladareanu pentru cezariana,deoarece Dr.T nu venise inca in tara pe 28 dimineata.. si eu am ajuns cu contractii si dilatatie 6 la maternitate, unde a trebuit sa astept o ora sa binevoiasca sa vina sa ma vada...Asta in timp ce bineinteles stateam pe canapeaua de pe hol.. stii tu care...Si cand a venit nu voia sa-mi dea aprobare... cand eu sunt plina de boli(trombofilie,tiroidita Hashimoto,operatie de miopie anul trecut,etc).
Tu cum esti?
Fetele, apropo de lohii, eu sunt in a 4 a saptamana si tot mai curge ceva galbui-rozaliu... Credeti ca e normal ?I s-a mai intamplat cuiva?
Bubulina mea papa tot la 2,5-3 ore cate 90 ml sau uneori 110-120.E normal? Si e in continuare fornaita si cu colieii din belsug...
Pupici
http://community.webshots.com/user/iosif74
MADYN spune:
lili si eu stau cam la fel cu lohiile desi miine intram in saptamina 5.
Si bebele meu e ziua foarte nelinistit, maninca din ora in ora, incerc sa-i fac un program dar degeaba. Noaptea doarme mai bine intre 22 si 1, apoi maninca, doarme iar pina la 3, iar maninca, adoarme, pina pe la 5-5.30 si ... gata noaptea. Si il mai biintuie si colicii astia nesuferiti. Ufff ce mile mi-e de el.
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
map spune:
Buna fetelor,
am aprut si eu un pic, nu stiu unde zbora timpul asta. Desi belele nostru este tare cumintel si dorme si papa eu pierd mult timp cu mulsul. Ieri imi facusem timp sa vin sa citesc si harnica sa-mi beau si ceiaul pentru lactatie am varsat ceaiul pe laptop asa ca l-am inchis repede si pana dimineata nu l-am mai deschis, l-am lasat sa se usuce...dar slava Domnului ca mai merge.
Azi ne-a cazut si noua buricelul asa ca azi vom face prima baita, abia astept ![]()
Mia si noi avem probleme cu ochisorii lipiti. Dr. a spus ca trece, nu-i nimic grav si se intampla des noilor nascuti, este legat de adaptarea glandelor lacrimale la mediu. Am intrebat la spital cum se curta: primul pas este dezinfectarea mainilor cu spirt, apoi cu un tampon steril umezit bine cu ser fiziologic se curata ochisorul de la coada spre interior. Se picura dupa curatire o picatura de lapte de mama, cu o seringa sterila, in partea de interior a ochisorului. La noi parca este ceva mai bine cum.
Sabana am vazut din pozici, tare tare frumusele. Legat de curatirea nasucului am intrebat la spitl cum fac ei: se ia putina vata si se rasuceste asa incat sa obtii un fel de "betisor" subtire de vata. Acesta de introduce bebelui pe nara, fara frica ca nu doare. Cand extragi vata ies si mucusorii cu ea. Noi acasa am inmuiat "betisorul" asta de vata in ser fiziologic si merge mai bine. Au spus ca in nici un caz cu betisor de urechi. Mama mi-a spus ca si nou cand eram mici la fel ne facea cu vata.
Mamanati bun venit acasa si felicitari pentru belelina, sa fie sanatoasa.
Ramanieau felicitari pentru puiut, multa santate si refacere grabnica.
Vreau sa pun ceva poze cu bebe dar ii linkul cm lung. Stiu ca exista undeva cum se procedeaza sa pui pozele si nu mi stiu la care capitol s-a spus despre asta. Are cineva salvat pe acasa prin computer cum se procedeaza? Daca da, va rog eu frumos sa-mi trimiteti si mie pe PM. Eu parca stiu ca salvasem dar nu mai gasesc ![]()
Pupicei,
Monica si bebe Robert
leistra spune:
alexia, cum sa manance mai asa de des? cred ca nu mai ai tu lapte! pai tu nu mai ai timp de nimic si copilul cand mai doarme? am inteles ca e foarte important un program sa ii faci lui bebe, a mea mananca inca la patru ore ziua si la cinci noaptea si tot mi se pare des, vreau sa o obisnuiesc la cinci ore si ziua
mamanati, nici Elenei nu i-au facut vreun tratament la nastere si nici nu e nevoie, ea a fost putin vanata si a primit imediat apagar 10, a plans imediat si e bine sanatoasa, pericolul mare a fost doar cat a stat in burtica, dupa ce a iesit a scapat, nu iti face nici o grija!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Sabana spune:
Moni multumesc. Pozicile sunt facute de sotul meu. El e un pasionat pentru fotografie. mai tot timpul umbla cu aparatul de gat.
Eu tot nu inteleg cu vata asta. Si daca ii ramane vata in nas? La noi vata este de proasta calitate.
Romaniau sa iti traiasca baietelul. Te asteptam cu povestea nasterii.
Mamanati sorry pentru intarziere sa va traiasca Camelia, sa va bucurati de ea.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
map spune:
Sabana vata o rasucesti bine, nu stiu cum sa-ti explic, o freci asa intre maini intai ca sa se faca ca un betisor si apoi o mai rasucesti cu degetele, in directii opuse la capete. Nu ramane pe nasuc daca-i rasucita bine.
Monica si bebe Robert
Sabana spune:
quote:
Originally posted by map
Sabana vata o rasucesti bine, nu stiu cum sa-ti explic, o freci asa intre maini intai ca sa se faca ca un betisor si apoi o mai rasucesti cu degetele, in directii opuse la capete. Nu ramane pe nasuc daca-i rasucita bine.
Monica si bebe Robert
O sa incerc sa vad ce iese. Desi ti-am spus vata la noi e de proasta calitate. Multumesc oricum ptr sfat si indicatii
Sabina +
Alexandra + tata Silviuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
codritu spune:
Martta, mercic de complimente.
Miti, Alex a luat frumos in greutate, asa sunt copii prematuri recupereaza repede. Tudor s-a nascut la 34 6/7 sapt. si a luat pana la 3 luni cate 60 de grame pe zi, Petra a luat asa in primele 3 saptamani apoi a inceput sa manance mai prost si acum ia cam 25 de grame pe zi asa ca au cam aceleasi kg chiar daca la start ea a avut cu 1.3kg mai mult.Noroc ca Tudor nu a avut colici ca biata de ea de aia nu mananca. H&M sunt mai multe in Montreal, eu stau langa Faiview Pointe Claire in West Island, tu unde stai? Legat de poze cu bb dezbracat cred ca miki a vorbit serios sa le stergi. Au fost o gramada de discutii pe aici cu pozele copiilor si pana la urma cred ca e mai bine sa nu pui poze cu el dezbracat complet, dar poate sunt eu mai paranoica.
Mikiion si eu vreau sa-i iau saculet pentru scaunul de masina si le-am vazut pe cele de la ToysRUs, dar mi s-au parut scumpe, in jur de 60$. Deocamdata nici eu nu stiu cum sa o imbrac seara si dimineata. Noi dimineata iesim sa-l ducem pe Tudor la gradi si e destul de rece cateodata si seara ne mai prinde prin parcuri ca Tudor nu vrea sa vina de la topogane. Legat de ochi, Petra ii are cenusii inchis, gri cred ca vor fi caprui. Tudor are ochi albastri si la varsta la 2 luni ii erau albastri deja.
Monica, si eu de aia nu m-am stresat prea tare sa-l fac pe al doilea ca primul a fost cuminte, acum sigur nu il mai fac pe al treilea la cat de greu e cu Petra.![]()
Cristina la ce varsta s-a cumintit Luca sa-mi aprind si eu luminita de la capatul tunelului.
Cornelia, si eu l-am lasat pe Tudor in pace cu masa de noapte si si-a eliminat-o singur cand a renuntat la san adica la 1 an si 4 luni. Cred ca fiecare copil e diferit, sa vedem cum va fi de data asta ca ea e mai fitoasa.
Sabana eu nu folosesc pompa de nas ca asa mi-a spus pediatra, sa-i pun ser fiziologic in nas si ii va inghiti, dar pana acum nu a tinut smecheria, e tot mucioasa si fornaita, dar mi-e frica sa folosesc vreo pompa.De lasat sa planga nu o las ca mi-e mila de ea, desi plange mult si mi s-a spus ca o rasfat, dar la varsta asta nu cred ca e vorba de rasfat, vor sa te simta aproape ca sunt pierduti in spatiu, sau asa vad eu problema.
Dariana, eu o port in slig si oricum sta mai mult la verticala, asa ii place ei, daca o pui la orizontala cand e treaza tipa. Felicitari pentru kk, noi foarte rar reusim singurele.
Tudorel