Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dariaaaa, bine ati revenit acasa ! Ciar ca ne intrebam cu toatele ce-i cu voi ! Acun ne-am edificat ! Cit despre al doilea cupil, vorbim noi peste un timp, ca de intors din concediu cele care am fost cu copchii dupa noi, heheee, toate stim cum a fost de relaxant !!
Muicaaaa, da stiu ca maninca Giulia, fratele meu ! Unde incape atita incare in stomacelul ei ???? Deja incepe sa ma roada invidiaaa si ma gindesc sa il trimit la reciclare la voi acolo pe Gizmoul meu, poate se da si el pe brazda cu mincarea !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata,
M-am decis sa intru cat de des pe aici ca pe cuvant ca ma relaxeaza sa citesc ce mai povestiti. Terapia prin ras adevarul e ca am/aveam nevoie, acum mi-am mai revenit cu moralul dar acum 2 saptamani era pe jos...

Al meu a avut un an intreg in care nu a vrut lapte, DELOC. acum bea zilnic 300 ml dar numai cu cacao. Simplu nici sa nu il vada. De vorbit... voi stiti ca el vorbea foarte bine pentru ca a fost la gradinita, acum ii merge gura de-am spus ca nu-l mai fac lautar ci avocat, sa vezi cum iti explica el tot ce face, e capabil sa povesteasca un desen animat, e in stare sa povesteasca ce a facut ieri sau la mare sau la bunica-sa. Doar ca nu poate spune pe s (sh) de exemplu spune "harpe" in loc de sarpe si "hapca"in loc de sapca. Stie si cateva poezii simple si le repeta cu mare placere ori de cate ori are audienta.

Singura belea este aceea ca daca nu il tii ocupat cu ceva sigur face o prostie prin casa, a reusit deja sa adune cele mai multe vanatai pe care le-am vazut eu la un copil de 2 ani, deja a pus mana pe un cutit si s-a taiat zdravan, de-a stat cu plasture o saptamana, a bagat mana in foc (la aragaz) si a urlat jumate de zi, a dat jos o galerie, a spart nu stiu cate pahare, l-am gasit facand baie in chiuveta de la bucatarie gramada peste vasele murdare ce mai... demolition man. Are o pasiune pentru frigider... mereu vrea sa vada ce e in el...si pentru patul nostru (matrimonial) in care sare juma de ora zilnic ca si cum ar fi la la salteaua din parc.

dar doarme la pranz 2 ore cel putin fara sa se intoarca de pe o parte pe alta macar... bine ca dupa atata activitate cred si eu...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata la gagici, intru fuga sa va spui ca am o fina frumoaasaaaaa nascuta dis de dimineata cu 3.100 si gata fug la trebi, deseara va cetesc, pup iu all

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Carmen - sa-ti traiasca finutza!!!!
Daria - bine ai revenit - nu stiam ce e cu voi! Mama, dar stiu ca Giulia e ceva mincacioasa! Nu vrei sa ti-l dau si pe Stefan vreo saptamina?? Promit ca e cuminte, nici nu o sa stii ca mai ai un copil in casa, doar-doar s-o molipsi si el de la Giulia! E, ce zici?
Noi in weekendul asta am luat decizii majore: am plecat de la schimbatul frigiderului si am ajuns la schimbarea cu totul a bucatariei - asa ca acum sunt in cautare de zugravi/faiantari, electricieni, mobila, etc! Distractie pe rupte!
In plus am terminat de pus pozele din BUCOVINA asa ca va invit la vizionare!!
O saptamina buna va urez...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Carmen, sa va traiasca fina!!!! Sa creasca mare si sanatoasa.

Daria, bine ca ai dat un semn ca ne ingrijoram. Vreau sa-ti spun ca pe aici a fost consens general, cat ai lipsit tu, ca nu e de plecat cu copii mici in concediu (ma rog, cu cateva exceptii, care confirma regula). Suntem toate de acord ca e foarte greu. dar chiar asa incat sa zici ca nu mai vrei al doilea copil, tu care iti doreai atat de mult?? Inseamna ca v-a muncit bine Giulia pe acolo

Andries, uau, cred ca bateti recordu la prostioare si nazbatii! Si ce le mai vorbeste....

Eli, nasol de tot ce ti s-a intamplat. Taximetristul ala a patit ceva dupa aia, a luat macar o amenda, sau a scapat bine-mersi? Bine ca ai scapat numai cu atat! sa te refaci repede.

Mihaela, tare faine discutiile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da fetele, am un copil care ne termina. Sotul zice ca e faptul ca suntem numai noi de noi, fara ajutoare extra ... deci nu stiu, dar sunt demoralizataaa.
Si astept copiii la noi !!! Sa vedeti ce ar manca ei in gasca ! Si nu vi-am zis, dar Giulia papa singura tot, cu cate 2 linguri in maini alternand !!!
Si a mai dat intr-o boala: prefera sa se joace in camera ei decat sa vina la plimbare Aseara abia am convins-o sa mergem la aer ... repeta intr-una ca nu-nu, ca se joaca cu fetele, alias papusile

Carmen - sa-ti traiasca fina !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Carmen: felicitari!!! Sa fie sanatoasa!
Daria, bine ai revenit! Sa inteleg ca deschizi clasa de reciclare la mancare??? Cat despre bb2, o sa-ti treaca dupa un somn bun si dupa ce-ti revii.
Eli - bine ca nu a fost mai rau. Asta s-a intamplat in Bucuresti?
Andries - pupici lui Victor! Nu-l mai duci la gradi?

Io mi's zombi dupa un we doar cu ficioru'. Asa ca incerc sa-mi revin... O saptamana buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, sa iti traiasca finutza, sa creasca mare si sanataoasa si frumoasa !!!
Bei, Daria, acu chiar ca ma agat de lustra, maninca cu doua miini ?!!! Si se mai joaca si singura si nu vrea sa iasa afara, si te mai plingi ca ai copil nazdravan, pai aste doua si ar trebui sa atirne greu in compensatie cu restu' !!! Io chiar ca ti-l trimit pe Andrei, ca el se joaca doar cu fetele, baietii nu-l intereseaza neam ! La mare a imbratisat, pupat, mingiiat toate fetele pe care le-a intilnit si pe plaja, si la restaurant sau la joaca ... se uitau alea cu o fatza la el !
Andries, heheee, sinteti in topul nazdravaniilor, io incerc pe cit posibil sa il feresc pe Andrei de nazbitii majore, dar e greu cind esti singura cu copilul acasa - asta si pentru Daria, care se plingea ca ea si sotzu sint parinti singuri ... asa sintem si noi doi, eu si Florin, ca mama vine f.rar si never cind sintem doar noi acasa, ca mai mult ma streseaza ! Cit priveste alea nefacute, tocma ce povesteam ca l-am gasit pe Andrei facind echilibristica pe scaunul cu rotile de la calculator ... ieri se suise si mai sus, pe bratul scaunului si se tinea cu mina de spatar si chiuia de fericire. Cind l-am vazut, mi-a stat inima si dau sa fug spre el gindind in fractiunea de secunda urmatoare ca fac o mare prostie, ca se va speria mai rau, ceea ce s-a si intimplat, noroc ca nu s-a dezechilibrat rau si nu a cazut !!! Io arunc scaunul ala cu tot pe geam odata si odata !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daria, daca si Giulia e la fel de neastamparata ca Victor al meu sa stii ca te inteleg foarte bine, la noi in permanenta unul din parinti e blocat cu supravegherea copilului....

Andries

edit: si noi suntem parinti care ne ocupam singuri de copil, bunicii sunt sau prea departe sau indisponibili...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Daria, se joaca singura si nu vrea afara???? Azi noapte pe la 10 jumate Vicu plangea langa usa de la intrare ca el vrea "afaa, wumaa tatii" ca sa "condusi buni" Adica: afara la masina lu' tati sa conduc la bunica. Si explica-i ca masina e deja la buni, ca acolo e si tati... Si la intrebarea "vin tati?" (cand vine tati) incearca-i sa explici ca mai e o saptamana.... Aaaa, si ieri s-a trezit dupa somnul de pranz urland ca vrea in parc, ca a visat ca mami nu-l lasa in parc Asa ca l-as muta in parc...
Mancatul cu 2 maini nu-l comentez . Vicu s-a indragostit de cerealele pentru copii si le mananca ca pe bomboane. Dimineatza, pranz si seara. Da' daca ii e foarte foame, mananca orice si mai nou vrea singur, dar sa-i tin companie, ca altfel tre' sa-i dea ma'sa....

Mergi la inceput