Sarbatoritii de iulie-august 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 12
Dorsilia spune:
Andreea, frumoase poze, ce maricel e puiul tau de cand nu l-am mai vazut! si frumusel foc, sa-ti traiasca!
irrinuca spune:
Liliana,
Andreas a plecat cu buny, adica mama mea. Cred ca os a merg si eu o saptamana, dar depinde si de prietenul meu si cand poate sa-si ia concediu.
In orice caz, au aterizat acum 1 ora la Otopeni, au mers cu KLM cu escala la Amsterdam si ghice ce????? Au pierdut astia ambele valize 

Nici nu o sa aiba copilul cu ce sa se imbrace. Mama, mi-a luat o luna sa fac valiza aia!
Daca vi s-a intamplat, ati mai primit bagajele inapoi????? 

Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas
irrinuca spune:
Andreea (philip), e frumusel foc ala mic, subscriu.
Mama - mama ce tort la 2 ani, cu masinutze si chestii. Tortul facut de mama pe tema "Audi roshu" - masina preferata a lui Andy, fara nici o legatura cu rabla mea verde - a inceput sa se topeasca vazand cu ochii in clipa cand l-am scos din frigider. Toti invitatii au fost ingroziti (intre noi fie vorba, au cazut sub masa de ras). Parca era facut din clabuc de sapun. Frisca aia din tub este absolut inutila :-((
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas
polux spune:
Irinuca nu te impacienta...si mie mi-a venit cu 2 zile intarziere bagajul...mi l-au adus acasa.Tot cu KLM-ul.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
alice2004 spune:
Heheee, schimbul III s-a mutat dimineataaa !![]()
Buna, buna si de la noi, azi am net mai matinal, ca s-au terminat concediile si venira oamenii la munci !
Mei, da s-a racorit bine de tot afara, zic astia ca vin si ploile ![bleah] Aseara nu am mai avut timp sa scriu, ca am bintuit prin bucatarie ... prin "poienita" lui Papa, cind ajung acasa azi o sa fac una bucata poza sa vedeti ce-a iesit ! La cit mi-am lins deshtele aseara, juma am mincat-o inainte sa ajunga pe platou !!!
Andreea, am vazut o multime de poze frumoase, chiar ca a crescut Pupi ! Pupici mmmmulti !
Irrinuca, imi pare rau de bagaje, sper sa le recuperati, ai mei frate si tata cind le-au pierdut, pierdute au ramas ! Acum cred ca depinde si de companie ... bafta !
Lia, ce-i cu tine la schimbul III ?? Sa nu spui ca si tu meshtereai prin bucatarie ...
Io-s la munci, asa ca sint cu un ochi pe aici, azi mi se intoarce si hasbandu acasa, asa ca banuiesc ca o sa apar mai greu la schimbul de noapte !
O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
eli spune:
Buna! Va scriu fugitiv, nu stiu cand voi mai avea timp sa stau si sa citesc, scriu linistita pe DC.
Poze party 2 ani http://community.webshots.com/album/553551687wbrXcX
Cat lapte/iaurt mai beau copii vostri?
Nu adoarme la pranz decat tinut in brate, eu sa stau in picioare. Daca il las pe pat se suceste si 2 ore si nu adoarme, maraie ca ii e somn...
Mananca singuri?
Copii bilingvi, cum vb cu ei afara. Eu, deocamdata, aici in Jp in romaneste, dar ce fac cand suntem cu cineva care vb japoneza/engleza si trebuie sa ii zic sa spuna multumesc, sau poftim sau pardon? A si uitat f mult din japoneza, ii vb tati si vb singur.
Mai multe poze cand o sa pun cand imi inlocuiesc partea detasabila de la laptop pe care am lasat-o on Rom si care continea si spatiul pt CD player (pe Cd am pozele).
A fost frumos in Romania, dar si greu. Am avut si o intaplare nefericita care m-a impiedicat sa ma mai bucur de ultimele zile de vacanta si mi-a facut drumul pe avion (nu am avut loc pt Stef) dureros din punct de vedere fizic. (Eu am avut un accident de masina, excat la 1 zi dupa ce a implinit Stef 2 ani. A dat un taxi pete mine si o prietena pe trecerea de pietoni, pe verde. Ne-am ales cu o sperietura foarte mare, impact cu masina si asfaltul din care au rezultat cucuie, vanatai, zgarieturi.Ii multumesc lui D-zeu ca in seara aia nu l-am luat pe Stef cu mine afara.)
Ma duc la nani langa pui! Sanatate si multi pupicei!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
biluta28 spune:
Eli bine ca nu ai patit prea rau cu accidentul si noroc ca nu ai avut copilul cu tine; taximetristi astia sunt bezmetici rau cand ii vezi "fugi cat vezi cu ochi" ca ei nu au reguli in trafic
roberta (gabi) tare cu "debra" are baiatul educatie rutiera nu vb.![]()
irrinuca ai recuperat bagajele? daca tot zici ca ereau de canicula nu-i bai ca azi dim. au fost 17 gr.C 

Din perlele lui Diti (Edi)
EL: mama "uite" (si arata cu degetul la sticla de sirop de fructe de padure)
Eu: (ma fac ca nu pricep) ce e acolo?
El: uite "sup" ( un fel de susurit care imita suptul)
Eu: vrei sirop?
El: da
Eu: iti dau daca spui: "mami vreau sirop" (mama denaturata cer copilului sa vb. mai mult decat vrea el)
El: mami.....(pauza) (se uita mirat ca si cum nu mai stie ce urmeaza si arunca o privire semnificativa spre sticla)
Eu: repet "si vreau sirop"
El: "da" (si daca si din cap semnificativ vadit nervos ca nu-i mai dau odata).
Si mai avem o problema cu parul, l-am tuns la chelie si el obisnuia sa-si puna elastice si agrafe in par (travestitul lui mama vede la sorusa si vrea si el) si acum vine la mine sa i le prind eu, ii spun ca nu am unde ca nu mai are par, dar el se mangaie pe chelie si insista sa i le prind. Spuneti-mi si mie cum sa fac cu el ca nu acepta refuz.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
biluta28 spune:
eli Edi papa un iaurt cu fructe zilnic si cand si cand lapte dimineata cu cereale.
Cat a stat cu mine manca singur acum nu mai vrea, ba chiar nu mananca pana nu are si "cacaua" langa el. Adica ceva dulce respectiv crema de cacao sau inghetata in care el mestereste si mai baga singur in gura iar eu car la greu mancarea normala ca el nu baga lingura.
Cu dormitul e ok adoarme singur dar se foeste si el pret de 1/2 ora.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
alice2004 spune:
Eli, slava domnului ca sinteti ok si ca nu s-a intimplat nimik cu urmari grave ! De curind ce ascultam de un accident nasol de tot in bucuresti ... merg soferii astia ceva de speriat !! Pupici voua acolo departe si sanatate muuulta !

La intrebarile tale, uite cum sta treaba la noi - Andrei dimineata nu maibea lapte de mult, vrea apa mai nou ! Se trezeste si cere "apa" si daca nu ii dai imediat incepe si plinge !!! Hehe, el care pina acum nu punea gura pe apa, acum numa asta bea !
Laptele a ramas doar cel de seara, un bibe cu 240 ml +ceva cereale in el. Iaurt ii dadeam si eu cu fructe de la danone, acum am optat pentru cel simplu in care ii pun eu cel mai adesea banana, asta il maninca atunci cind se trezeste din somnul de dupaamiaza. Mai pun iaurt sau smintina in mincare si ca desert la masa de prinz mai maninca exquisa sau danette duet, cel cu cacao !
Cit despre somnul de la prinz, eu am muncit mult sa il invat sa doarma singur, adica nu plimbat in brate, acum adoarme in pat, dar trebuie sa fiu linga el, si da, si el se foieste si are tendita sa invinga somnul si sa se joace, dar cu mine nu ii merge si adoarme cam dupa 15-30 min(max) de frecush !
Singur maninca doar cu furculita, cu lingura nu am incercat inca, adica l-am mai lasat dar mincarea e mai mult pe jos si pe el, asa ca m-am rezumat momentan la furculita ! Sau maninca singur cu miinile proprii si personale, ca merge mai repede (supa insa nu merge !!!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi !
tuturor sarbatoritilor 
Multumim ca intrebati de noi, suntem bine. Am avut o vacanta foarte grea, ne-am intors obositi si cu nervii la pamant, concluzia io nu mai vreau inca un cupil neverever
De la mare ne-am oprit in munti de unde am venit cu amigdalita ... Ne-am revenit pana la kefu` de 2 ani :-) A fost bine, poate pun si poze.
V-am citit pe sarite, poate reusesc sa recuperez.
Giulia e bine, mananca de ne sperie, vb mult si are nervi
Sa va zic ce a mancat ieri ? ... Dimineata la 7 150 lapte, la 9 150 lapte cu cereale, pe la 10 a mai mancat cu tata`so aceleasi cereale cu lapte. La 12,30 urla de foame ca vrea supa, a bagat un bol de supa de fasole verede, la 13 a bagat o felie mare de paine cu sos de pe tocanita (deh, inca nu era gata) cu o rosie mare; la 13,30 a papat un bol de mamaliguta cu carne; la 14 150 de lapte. La terezire o para + o banana + o prostesc mai nou cu inghetata (fac crema de branza cu zahar si coji de lamaie si o papa asa mai rece) dupa care a mai zbierat dupa piscoturi si a papat vreo 6 bucati. Seara la cina a papat cu tata`so mamaliga cu smantana
si vreo 2 prune
dupa care 150 de lapte iar seara pe la 11 a uitat ca a papat laptele si a zbierat iarasi, dar nu i-am mai dat. Deci nu are simtul masuriiiii !!!
Am facut mari progrese cu vorbitul frumos :-) Cere frumos in ambele limbii si multumeste. Si stie ca cu mine nu e de gluma, iar cu tata`so face ce vrea ea 
Gata ca m-am lungit cu ale noastre. Sper sa va pot citi si scrie mai des. Adevarul e ca avem de lucru ...
Pupam trupa !!! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)