Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 29
anasol spune:
io is de acord,dar sa stii ca david e cam suparat ca azi cand s-a intalnit cu ioana i-am zis ca e gagica lui,si acu cand a vazut ca te-ai incuscrit cu cosmi ma plange de numai,nici nus ce sa-i mai fac
vrea si el o gagicuta cine mai e disponibila
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
irinatunza spune:
Mai Any, da vad ca deja ai cuplat-o pe Ioana cu Stef a lui Cosmi. Numa Sabina mea a ramas singurica?
Rabdare, rabdare si iar rabdare... de unde sa mai cumpar ceva rabdare ? Are careva dintre voi de vinzare ? Da miine e o noua zi si probabil c-o sa ma trezesc cu forte proaspete.
Miine ii fac supica de pui sa vad ce mai face si cu asta. Daca nu o sa fac precum Silvi, o sa-i dau la fetita mofturoasa mar cu biscuiti si banane pina o ajunge la facultate.
Any si-s misto pantofii ca si mie mi-ar trebuie ceva, insa cum barbatu asta a meu e plecat mereu pina seara cum sa ajung eu cu fata mofturoasa in marsupiu pe la magazine?
Doina, mi-a zis barbatu sa te intreb cum il cheama pe sotul tau, citi ani are si daca e brunet ca dupa nume el zice ca au fost colegi in liceu.
Pupici
La multi Ani Ioana!
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
nicoleta raducu spune:
Sal'tare secta!!!!
Noi azi plimbarete cum ne stiti..am fost la Mogosoaia...apoi pe seara...la Gardina Botanica..apoi la socri...![]()
Iesencele..asa va vreau!!!Fiti unite,bey!!!Ca una e secta ianuarie-februarie!!!![]()
Sa nu uit...IOANAAAAAA.....LA MUUUUUUUUUUUULTI ANI!!!!!!!

Si Carlitei...LA MUUUUUUUULTI ANI...

io plesnesc de nervi..ma chinui de uns ecol sa descarc si eu niste poze..printre care si cele de la Ploiesti..si am un rahat de aparat...si cedeaza acumulatorii...Plenesc.......
szaboali spune:
Salutare gagici,am sosit si noi de la plimbarica ,ne-am imbaiat sa mirosim frumos
, am papat si s-a culcat
.Fetelor vreau sa va intreb chiar e neaparat sa ii fac un program la papaica? e musai? Ca stiti de ce?
Iarina asta a mea ma termina cu nervii
, sa vedeti ce am patit cu ea:pe la 7 jumate a papat 150 ml.
laptic a mai stat ce a stat,da' de unde stat , vroiam sa zic zbenguit ca nu mai sta locului o clipita, nici sa o schimb nu imi sta"sportiva mamii" si dupa o ora a mai bagat 90 ml. laptic
.Io m-am gandit sa ii dau cand ii trebe,ca daca ii dau dupa program am surpriza sa nu mai pape de parca i se inchide stomacelul.
Apropo de papita piticei mele, stiti cum am facut-o sa pape la amiaza? simplu ,am mancat si eu in fata ei si parca i s-a facut pofta...si a papat frate cu o pofta apoi...de am ramas crucita.
, dar chestia asta nu tine tot timpul
Mai citesc si mai revin...ca nu am sonm...![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
anymony spune:
mai anasol mai...ce m afac eu cu fii-mea ca are pretendenti in toata tara...offf greu sa fii mama de fata
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
nicoleta raducu spune:
A..uitam...
ASTAZI DARIA A MERS IN 4 LABE!!!!!!PERFECT!!!DRAGA MAMII...
Si cum credeti?Am pus pe jos 2 plapumi..am tapetat camera practic..si am lasat-o in voie...si cind ma uit..era in 4 labe....

anymony spune:
Silvi, ziceai de lapte...la 7 luni bb trebuie sa bea max 500-600 lapte pe zi-de la ped mea citire.
eu nu am timp s amai citesc fratilor...doar asa..printre rinduri....
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
anasol spune:
si io voiam la inceput fetita dar andrei sotul meu a vrut baiat intodeauna si avea el o vorba"da ce sa fac fata? sa-mi pise golanii gardul?
"
irinatunza spune:
Anasol, tu te plingi ca David e singurel, eu ca Sabina e singurica. Ce zici ? Ne incuscrim ?
Ali, eu zic sa ii dai cind ii e foame. Ce n-as da sa vrea si Sabina sa pape asa. Chestia cu pofta am incercat-o azi si eu cu pireul de cartof. Am papat in fata ei si degeaba. N-am avut succes. Da o sa vina si ziua aia cind o sa vrea sa pape. azi a papat in total vreo 300 de lapte numa. 
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasol spune:
stiti ce bine a mancat azi dav la pranz
200 de piure de cartofi cu dovlecel
150 de ficatel cu rosii si morcov
superrrrrrrrrrrrrr
nus copilul asta o zi manaca una nu,o zi e baiat de treaba,o zi e marait