Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Profit de pauza si plecam la plimbare!
Tai ... tai...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salutare de la mare!

Dau tort si sampanie la toata lumea. Am o finuta de 4100 gr. O cheama Cassandra Ioana. E o falcoasa.

LA MULTI ANI, Ioana! LA MULTI ANI, bb Carla Maria!

BB Vladimirescu si-a dat in reveneala. Mai are el niste muci (pe undeva prin fundul nasului, ca nu-i vad, da-i aud), dar e ok. Azi chiar a mancat multumitor.

Va las acum, ca trebuie sa-i scriu lu' nashu mare, sa-i anunt evenimentul.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

noi am facut o plimbarica prin oras,prin copou ,pe la mitropolie si am fost si la leonardo ca is reduceri,i-am luat lui dav o pereche de adidasi suberbi, si ghici cu cine m-am intalnim in fata magaziunul,cu IOANA a lu anymony,era cu taticul ei cu carutul si am recunoscut-o din poze,cu anymony nu m-am intalnit ca ea era in magazin cumpara frate tot magazinul ca nu mai iesesa si io eram si cu mama care m-a asteptat in masina.
ii place la plimare mai frate,dar cum am intrat in casa cum scandal ,o mariala pe el de ma doare capul asa imi vini sa-l bat cateodata

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

am uitat sa va zic ioana e o scumpica ,radea tot timpul si mi s-a parut chiar grasunica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Nu-i da nici suc de fructe. Lasa=l fara cateva zile. Poate o sa le duca dorul! Pana marti nu-i mai da decat lapte!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am venit de la plimbarica, trecem la programul de seara.....
nu mai pot sta ca sunt cu Alain in brate si e disperat dupa tastatura, mi-a blocat deja de 2 ori computerul....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, fetelor!
Doina, eu stau in Podu Ros. Tu iti faci problema ca Teodor e prea grasun , eu ca nu e destul de grasuna. Pina la urma sa fie sanatosi. Si socrii mei tot in Birlad stau.
Ai avut dreptate Ali, dimineata era Sabina ca noua. Dadea din picioare de nu-mi venea sa cred.
Mai fetelor, eu disper cu mincarea asta. I-am facut azi piure de cartof asa ca pentru noi si dupa a doua lingurita si-a facut greata si a varsat. Asta e tehnica ei. Mi-e si frica sa-i mai dau altceva ca atunci cind varsa ii iese si pe gura si pe nas si se ineaca de ma ia cu fiori cind o vad. Nu stiu de ce face asa. Nik nu-i place inafara de mar si banana. Azi a papat mar cu biscuiti si i-a placut tare mult. Si aproape o banana la masa de la ora 18. Pun si eu pe seama vaccinului lipsa asta de pofta de mincare. Ca in ultima vreme incepuse sa pape mai bine.
Ali, 180 ml !!!!???? super bine
Cred c-am s-o amenint si eu pe Sabina c-o trimit la un curs din asta pe la fetele astea care au copii papaciosi. O primiti si pe Sabina la cursuri, fetelor ?
Silvi, am vazut filmuletele cu Alain, ce dragalas e , dragul de el cum cauta in cutia cu jucarii! la el de frumos.
Pupici

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Buna fetele
Intr-adevar intilnire de grad inalt....Ioana cu David al lui anasol.
nu-i adevarat ca aveam de gind sa cumpar tot magazinul...-o pereche de pantofi acolo.
Si mie nu mi se pare ioana grasutza..vedeti si voi din poze.
ma Irino, si Ioana mea si-a facut greata l apiure-da nu am lasat-o...usurel se invata cu gustul...RABDARE!!!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SILVY multumim ca ne ai vazut pozele si voi sunteti
frumosi
ANYMONI ce cumparasi de la leonardo si stiam eu ca nora mea e o frumusica
MICIO bea bere sa fai lapte

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ma iesencelor...ADUNAREA!!!!
facem o intilnire week-endul viitor in copou in parculetul nou...?
astept propuneri.
hai ca cu irina m-am vazut..cu ana era cit pe ce...doina mai lipsesti tu...si oachi...
ia...luati masuri...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput