Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 21
monica70 spune:
MIRA asa e cu aterizatul,asa am patit si eu prima oara,si mai eram si langa ea...
BEE macar ma consolez cand te aud,ca bietul cap al Dianei cred ca 10 trante pe zi ia, nu 2 

Desi nu neaparat vrea in picioare,dar din pozitia in genunchi aterizeaza en gros,plus ca e obisnuita sa se arunce pe spate si ... pe parchet nu-i o placere,ca pe saltea!
ALI bine ca a papat atat Iarina!
ANASOL NASOL
cu puricii aia - au fugit de la Giova mai,nu suporta scandalul
- deci treci si tu la deratizari ca ea?
FETELE va zic noapte buna ca mor de somn!Si in plus e pauza de pauza.
Am mai stat un pic sa ii zic prima
LA MULTI ANI IOANEI!!!
Si CARLEI MARIA la multi ani!

la 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
La multi ani
IOANA
La multi ani
Carla Maria
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
vad ca nu mai e nici o miscare pe aici ...asa ca plec si eu la culcare ca mi-a venit un somn...

Noapte buna fetelor si va doresc o zi excelenta ca deja e vineri

intram in weekend

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
anasol spune:
vad ca dormiti gagici ,ce bine de voi,io is in deratizari,dat cu otravuri prin casa ,cu regent parca asa se cheama,in camera la bb dau cu altceva care nu-l afecteaza,am dat si prin curte,nus de unde naiba,de pe afara,s-o fi luat pe picior,acu is la a 3a masina de dimineta ca bb asta n-are nici un somn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
ma duc la bucatrie sa prepar fructele pt bb,ca la 10 tre sa merg in iasi ca vine mam si o prietena de a ei la mine si stau pana duminica ,au nus ce examene.bine ca vin le pun la treaba
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
szaboali spune:

Buna dimineata gagici

inca nu v-ati trezit?Noi am papat iar acum facem inviorarea
Iarina iar e de la 6 jumate sus si acum e pe adormite ca e cu burtica plina, de papat tot asa a papat in doua reprize si tot asa(ce bine ca papa
)cu zbenguieli intre reprize. Eu cred ca se strofoaca in halul asta sa i se aseze mancarica si sa mai intre o tura
si pana la urma cred ca si-a dat seama ca am zis ca o dau
.
Anasol draga sunt si eu pe aici, spor la treaba si sa schepi repejor de puricii aia , esti tare harnicuta
. Acum plec sa ii fac si eu ordine la Iarina in dulap ca tre sa mai sortez din hainute ca sunt care ii sunt deja micute

.
Ozi buna sa aveti papusi cu bebelusi frumosi
la toata lumea.
Mai imi bag eu nasul pe aici...![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
oooooo si mai am de dezghetat si frigiderul

,acum chiar plec ca partca am chef de lucru![]()

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, sunt si eu matinala ca au sapat astia cu picamerul in zona si mi l-au teit pe bebe la 7,30.Am stat sa citesc ce ati postat, acum sunt la zi cu toate.![]()
Cristina, multumescmult pentru informatii, asa am facu si schema de diversificare doar ca nu i-am dat suc de portocala, mi se parea prea acid.I-am dat zilele trecute, zilnic cate o portocala+nectarina suc si mi-a facut scaune diareice, asa ca am stopat porto, vroiam sa i-o dau sa-i fac pofta de mancare.O sa ascult sfatul tau si renunt la hrana solida cateva zile, nici ieri nu i-am dat,am incercat dimineata ceva mar+branzica dar n-a mers. Cu legumele la brocoli n-am ajuns, ca am luat-o si noi treptat is ne-am impotmolit pe drum
.Pupici lu Razvanel, ma buucr mult de tot ca e bine. I-am vazut pozele, e un dulce cu obrazorii aia bucalati.
Mirela,
sa-ti treaca o data faza aia nasoala.Nu ma gandeam ca zici ca nu gatesc bine scumpi, chiar le spuneam la fete ca toata ziua fac mancare de am ajuns o
si Alain e singurul care imi refuza capodoperele culinare
Sare i-am cand am vazut ca nu papa, ii pun si ierburi arimate, daca ma mai refuza mult ajunge la vegeta si chili ca nu stiu ce sa-i mai pun![]()
Anasol, poate ai luat puricele de afara....eu zic sa verifici daca mai are prin zona ceva prieteni.
Bee, ma bucur ca ai intrat si o pupacesc pe Ana, e o scumpica. Ma bucur ca mananca bine, in legatura cu kg si eu am o mare problema.....
Fug ca saracul Alain seplimba pe aici si tot zice mam mam, asta inseamna ca ii e foame.
poze
monica70 spune:
Buna dimineatza si de la mine!
Eu tot la birou dar.....
E vineri 

Si cum sunt "Zilele Aradului" ,o sa tragem si niscaiva iesiri in WE ...
Sunt cu ochii pe voi 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Ia uitati fetelor ce face fata mea in loc sa se culce
www.dropshots.com/day.php?userid=167280&cdate=20060825&ctime=083648" target="_blank">aici
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni