Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 20
mirela10 spune:
ANASOL,vai bietul david si cazut si racit.pupa mama pe el sa-i treaca repejor.cat despre purici
habarn-am.
ALI,daca era pozitiv ma bucuram si mai mult.intotdeauna un bebe e un dar din partea cerului.cred ca eram in stare sa ma operez si pe viu daca era nevoie
SILVI,nu ma intelege gresit.sunt sigura ca esti o bucatareasa super,dar nu stiam ca-i pui sare.atunci nu mai stiu ce sfat sa-ti mai dau...
MONI,
faza cu ham ham...
MAI DANI DE VREO DOUA NOPTI SE SCOALA in jur de 3/4 dimineata si cu greu adorme(asta ca imi era mila de mamicile care povesteau aceeasi situatie).sa vedeti ce foit pe el si eu ma rog sa mai atipesca ca ma scol la 6'25 chiauna...parca se vad si doua umflaturi mai marcate in partea de jos a gingiei,dar eu stiu cat ne-o tine asa?ii bag un bibe cu 150 lapte si atunci mai adoarme...
la sondajul cu lapte,noi papacim cam 360-500ml in 24 ore.cu masa de iaurt la 17.00 ca sa mai suplinim.dar de la un timp nu stiu ce are dani ca tare mai regurgiteaza..
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
asteryaro spune:
Si eu vreau pe al doilea bebe, dar deocamdata trebuie sa revin la forma initiala, ma refer la kile. Din considerente medicale - coloana, cine isi mai aminteste. Oricum, va trebui sa ma operez. Insa numai dupa bebe doi, care musai trebuie sa fie tot baiat!
Mirela, piciorul meu este bine, in sensul ca nu mai schiopatez, dar am un oscior crescut aiurea. Bine ca macar nu ma mai doare. Iar despre nunta, culmea! m-am refacut excelent si rapid. Mai ceva ca la tinerete, cand am pierdut nopti cu nemiluita. Nici nu ma asteptam. In trecut mai zaceam, ma recuperam greeeeu. Am pus-o pe seama faptului ca organismul meu (tanar
si nelinistit) se simte mai "curat" fara tutun, caci stiti fetelor, EU NU MAI FUMEZ!!! Si NU VOI MAI FUMA NEVER EVER!!! Ca sa nu mai spun ca de dragul lui Razvan stau si-n cap, desi eu de somn si foame sunt taaaare rea.
Asaaaa.... cu "schema", ma faceti sa rosesc, nu altceva.
Noi am inceput asa:
-suc de mar. Prima zi o lingurita, a doua zi doua si tot asa 5 zile.
-suc de portocala - la fel
-suc de morcov - la fel
-amestecate cele 3 suculete, in cantitate ochiometrica, cu bibele sau cu lingurita.
Apoi am trecut la mar (blenduit). La fiecare 2-3 zile am mai adaugat un fruct (daca se face alergie, sa stim de unde vine, sau daca nu-i place, sa intuim/stim ce anume nu-i place).
Apoi am trecut la supe creme/piure de legume. Morcov cu: pastarnac, telina, cartof, patrunjel (radacina), conopida, broccoli, pe rand, ca si la fructe.
La ora actuala, Razvan papa si borcanele, si facut de mine, fructe si legume. Are o masa de fructe si una de legume pe zi. In completare bea Milumil. Programul arata aastfel:
- 0ra 8.00 200 lapte
- ora 12 legumele (cu carne sau galbenus fiert tare. galbenus o data pe saptamana doar si fiert tare, atentie la salmonella!)
-ora 16 Actimel
-ora 17 fructele, cand se trezeste din somn. ca si mine, adora dulcele dupa somn
. ma rog, eu mi-am pierdut acest obicei
.
-ora 19 200 lapte
-ora 23 260 lapte si NOAPTE BUNA, SOMN USOR!.
Precizez ca eu nu-i dau cereale, gris, biscuiti, desi piureurile de fructe la borcan au gris de orez, ma rog, asta este. Nici paine nu primeste.
In curand (nu stiu cand) voi incepe sa-i dau macar din ciorba noastra. Alte "specialitati" culinare nu am curajul sa incerc cu el. Avand in vedere tragedia care aproape s-a intamplat cu el cand avea doar 2 luni si jumatate, nu-mi vine sa fac nimic mai iesit din comun si ca atare respect cartea si pediatra, in limita bunului simt.
Silvi, pt. ca este tarziu si sunt obo, presimt ca mi-a scapat ceva, dar am sa revin. Eu spun sa-i dai pauza de solide cateva zile, da-i lapte si ce stii ca-i mai place lui, sau doar lapte. Intreaba-ma orice
.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
anasol spune:
offf asta imi mai lipseau,ganganii la casa omului deja am bagat masina in functiune ,si maine toata ziua creca o sa spal toate lenjeriile,ce d-zeu sa fac,la cata casa mare am ,am mierlit-o cu puricii astia,am pe unde sa-i alerg si ei pe noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
mirela10 spune:
ASTERY,
felicitari pt categoria de nefumatoare!!!!!mai prin ce ai mai trecut si tu cu razvanelul scump,bine ca s-a recuperat cu bine.mama ta mai are pb de sanatate?
Bee spune:
Buna fetele.
In primul rand multi
la toate si la bebei ca vad ca si eu intru din ce in ce mai rar, cu lipsa asta de net. Noroc ca si-a tras Radu Zapp de la munca si mi l-a lasat acasa sa ma dau si eu pe net sa nu raman in urma, ca nu mai pot tine pasul cu voi harnicutelor la scris.
Ana mea e usor bolnavioara. Sau ii ies dintii de sus. Nu stiu ce sa zic. Maraiala e putin spus! Zbierete toata ziua. De dimineata pana seara. A fost rau, daca nici nu m-am incumetat sa ies din casa cu ea decat pe seara, cand mi-au venit ajutoare. A facut si febra cu tot cu Eferalganul in fundulet, asa ca in seara asta doarme intre noi. Si abia o dadusem pe brazda cu mancarea si somnul si programul. O scoatem noi la capat cumva.
Cu cazutul, eu nu mai spun nimic. Am coborat-o pe zana mea din pat ca nu ma mai tineau nervii s-o vad vesnic gata de zbor la marginea patului mare. IAr la ea in patutul de lemn, e vesnic sus in picioare sa-i prinda pe Pooh si "fratii" lui, care-s lipiti de tablie si inevitabil zbang cu capul. De parca pe jos ar fi mai bine! Zilnic, macar 2 lovituri urmate de racnete. Asta e. De bine de rau, cade in fundulet sau pe o parte, dar nu mereu. Si se ridica pe orice ii sta in cale, dar in mod special pe bouncer. Azi era cu un picior sus si cu unul jos si nu stia ce sa mai faca. Era tare nedumerita.Asa ca noi traim periculos, dupa cum se vede.
Giova, voi cand plecati in luna aia de miere? CA sigur aveti mare nevoie. Si cu soacra, plizzzz, mai da-i ignore si nu-l chinui pe bietul Clau, ca n-are nici o vina. De poze, ce sa mai spun, splendid. Super lux si eleganta. O sa vezi ca peste ani si ani ai sa uiti tot raul. Si gandeste-te ca si tu vei fi o soacra (
, cel putin la fel de soacra ca a ta, din pacate inevitabil se intampla asta. Iti iei tu revansa pe viitoarea nora). Pe mine soacra ma iubeste. Dar eu sunt nora nr.2, asa ca saracuta stie ca se poate si mai rau decat cu mine. Nici mie nu-mi convin multe, dar eu sunt mai impaciuitoare si inghit multe in tacere (nu ca ash aavea multe de suportat).
Mai fetelor, ce povestiti voi de nunti sunt povesti de groaza pe alocuri. Noi la nunta ne-am distrat bine, lumea a fost vesela si nimeni n-a avut nimic de comentat.
Silvi, imi pare rau ca Alain e mofturos in continuare. Cand plecati in Grecia?
Moni, mortala Dia cu "ham".
Ursoaica si Anda, bagati mai fetelor pe net retete de reeducare copii mofturosi. Sau voi vreti sa le patentati si sa scoateti bani buni de pe urma posesoarelor de asemenea specimene?
Mirela, bine ca e negativ testul ala, mai ales ca tu inca n-ai scapat de belele. EU am facut saptamana trecuta o criza de fiere de la oboseala si mancat aiurea. SI mi-a fost tare rauuuuu! SI tot familionul: "ia-ti test de sarcina!". N-am luat si in mod clar nu sunt gravida, de vreme ce ma chinuie problema de 5 zile si mai am vreo 3 de suportat. Dar spun eu ceva (si sper sa am gura aurita): nu m-am apucat inca de bb2, ca si cand m-oi apuca.......nici n-o sa apuc sa ma gandesc ca gata sunt.
.
March, dar nenea doctorul ala n-a sarit cam iute cu medicamentele pe biata Ioana? Mai ales ca ea e un copil sanatos si rezistent? Eu cu Ana am stat 3 saptamani cu oarece diaree si nu i-am dat nimic. Si erau dintii. Am tinut-o eu la regim, dar mai relaxat si in nici un caz fara lapte. Eu stiu ca laptele il intrerupi in cazuri de diaree urata. Ptiu sa nu mai vb de prostii. Bine ca n-a fost nimic rau.
Hai ca v-am ametit cu aberatii. Filme voi viziona cand voi avea si eu RDS, ca pe Zapp nu reusesc.
si Noapte BUNA!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
szaboali spune:
In sfarsit a terminat si Iarina de papat acum a papat iar 180 ml. laptic

dar in 2 runde, prima runda a fost 120 ml. apoi 15 minute gimnastica si apoi inca 60 ml. Sunt fericita ca a papat

Silvi ce fain zice "mama" si mai iese si "mamama"pupam pe Alain cel frumos 
asteryaro mersi , of tare as vrea sa pape si Iarina atat de mult intr-o zi dar ea mai mult de 180 ml. laptic nici cum nu vrea
la o masa si asa e sarbatoare azi ca a papat atat.![]()
Ma gandesc ca poate are un stomacel mai mic decat bebeii vostri
ca la noi nu incape atata mancarica.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
mirela10 spune:
BEE,si la tine dependenta mare,asa-i?biata anuska,o chinuiesc dintisorii sigur,tocmai ce se facuse si ea cupchil cuminte...deci sa ne asteptam la tine deschizatoare de drumuri cu bebe 2?
Bee spune:
Astery, eu ma gandeam sa fii fost mai in forma la nunta, daca te trezea si Razvanel noaptea, dar asa? Ia sa bag si eu o nunta ceva, sa vad se simte antrenamentul meu? CA la noi 3 treziri pe noapte sunt lux. Felicitari pt nefumat. Super. EU mai scap cate o tigara, 2, 3 pe zi. In medie. Dar o sa ma las. Si eu mai am 5 kg de dat, sa ajung si eu la 55 sa ma apuc linistita de bebe. In sarcina trecuta am inceput la 58 si erau multe si se facura si multe mai multe, ca daca aveam de unde sa pun (era plin Metro de ciocolata Lion si eu mancam cu baxul
). nici coloana mea (care n-a suferit nimic special la viata ei) nu suporta kg multe.
Anasol, bafta cu puricii. Sigur nu era altceva?
Cat despre laptic. Ana bea intre 6 si 800 ml pe zi (mai mult noaptea decat ziua). Multumitor zic eu.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
miraklucker spune:
Ïntre doua masini de spalat, am resut sa va citesc ultimele pagini....dar sa nu va suparat pe mine daca nu va raspund la fiecare.
Ieri fata mea a cazut din pat....iar!!!!, eu aram afara, venise o pretena la mine cu baiatul si cum fetele dormeau am iesit in curte, geamul deschid in caz ca se trezeste sa o aud, si am auzit-o frate
....tipa de numa, am stit ca e pe jos, dar nu oriunde, in partea cealalta de pat, ca nu e decat de 1.80 latime!!!! cum s-o fi rostogolit si tarat pana in partea cealalta, ca la o parte i-am pus leaganulei in care fata nu mai cadaricseste sa doarma, dar pana in partea celalata nu m-a dus mintea ca ar putea ajunge.
...a inceput sa stea in fundulet, cand o ridic de de-a dretul in picioare.
Vad ca va plangeti de mancat, a mea mananca inca bine, mi-ajung ceilalti doi!....azi m-au terminat....iar
.....are Daria niste dinti care nu mai ies,caninii, eu presupun ca aia sunt de vina, toata noaptea n-a dormit si striga bebe, bebe (asa spun copii mici aici cand se lovesc sau cand ii doare
)bineteles ca toata ziua nu s-a putut discuta cu ea.....eu si cu facut bagaje, spalat............
Mirela, eu la vremea asta eram gravida deja , am ramas cand Daria avea 6 luni
......mai e o mamica de la marie- apr care e si ea din nou gravida, dar parca tot in feb a nascut.
ma duc sa vad ce-mi face masina
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Selin la botez
szaboali spune:
irinatunza
la piciorusul papusicii sa treaca repede, ai sa vezi ca maine e ca noua.
mirela10 bravo

asa te vreau, eu ma gandeam ca nu mai vrei
sa sti ca si eu vreau inca un bebe numai sa mai creasca putin Iarina
si daca o fi sa fie baiat ar fi si mai bine![]()
anasol of mama... dar ai de lucru maine nu gluma...dar de unde au putut emigra la tine puricii aia? 
Bee e super daca papa atat laptic Anuta
miraklucker sa aveti concediu placut si distractie placuta in concediu
.
Imi pare rau ca a picat papusica din pat...ia
ca sa treaca,
si pe domnisoara cea mare sa treaca durerea de dintisori.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni