Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
toanca spune:
Giova, ca sa te linistesc si sa-ti arat ca se poate si mai rau, sa-ti povestesc cum am debutat eu cu soacra....
Cand ne-am dus sa le spunem ca vrem sa facem nunta, replica ei a fost ceva de genul: "da sa nu credeti ca eu va dau bani ca tu sa-ti iei rochie de mireasa pe care o porti o data si gata; mai bine iti iei un compleu dragut cu o plarie sa le poti purta si pe urma....
.
In aceste conditii, am vazut NEGRU IN FATA OCHILOR, am facut credit la banca, ne-am facut nunta asa cum am vrut noi si de atunci....NU MA CUNOSTI, NU TE CUNOSC;
Eu in afara de "buna ziua" nu ii dau lui soacra-mea si ii raspund cu dna. Popescu (nu mama sau mama soacra).
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
Giova spune:
Bai fete cine credeti ca s-a bucurat tare tare cand s-a spart Jumbo? Marco. Noroc cu un prieten care l-a surprins cu aparatul. acum astept poza aia.
I-am luat costum degeaba, caci in timp ce noi mergeam spre biserica, el a ramas cu matusa si bunicile si s-a pus pe un urlat, ca de abia l-a potolit o vecina.Trebuia sa intram in catedrala si eu o asteptam pe mama. am poze cu el in biserica dormind, descult si fara vesta si lavaliera. Nu le-a suportat pe el. in restul pozelor, e in body.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Am mai recuperat si eu din urma, ca mult ati mai scris.
SILVI, tu intrebai de vaccin antirujeolic, eu i-am facut lui Mark Rouvax cumparat. L-am luat de la Helpnet, super ca lumea, nu a avut nici o reactie. Am tot citit eu pe net si am aflat ca e mai bun decat cel gratuit asa ca i l-am cumparat.
Cat despre micutul Alain cel mofturos, zic si eu ca Ursulica, ia da-mi-l mie o saptamana, ca il pun sa pape cu Mark si poate se ia de la mancaciosul meu. Bine, nu garantez pentru legume si carne, ca nici al eu nu e innebunit dupa astea, da' ti-l invat la fructe, branza, iaurt.![]()
ALI, tu intrebai de branza, eu ii dau branza de vaci cumparata, ca mi-e lene sa ii fac, ii dau in fiecare zi, cu fructe, sau cu iaurt. Mananca foarte bine iaurt cu branzica. Eu ii iau iaurt de la Brenac, Ulcica sau Olympus.
MONI, ca uitai sa iti zic: super matza si omiduta lui Di. Miorlaie matza aia ceva de speriat.![]()
CUSCRA, pai sa stii ca de cand cu Mark, George nu prea mai are parte de
.
Lasa ca il vad io cand o mai creste Mark, ca bebele asta deja e de o posesivitate ceva de speriat, cum ma vede uita si de ta-su si de tot, disperat e, nu am vazut asa ceva. Ca stiam io de ce vreau fetita, sa fie posesiva cu ta-su!![]()
Nu mai stiu ce voiam sa spun, dar revin io mai tarziu. Neuronu' saracu'
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
pisoi3 spune:
ALI, da-o si pe Iarina, sa o invat si pe ea sa pape.![]()
GIO, super poze, astept mai multe. Sunteti doi frumosi amandoi, super sala, aranjamente si voi sunteti cei mai si cei mai!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Ursoaica spune:
Cuscra hai sa facem o cresa pt copii astia care nu baga la ghiozdanel! Ei ce zici?
Care va mai bagati? Hai ca ne trebuie mamici!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
szaboali spune:
Mai fetelor nu as da-o pe Iarina nici daca m-ar taia cineva in bucatele...am asteptat-o 5 ani si acum sa o dau? nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .S-a pune si ea candva...pe papat.
Va multumesc oricum ca sunteti de treaba![]()

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
toanca spune:
szaboali, 5 ani?
Eu daca e il dau pe piciulica la program redus ca mananca numai cand are el chef![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
Denisam spune:
GIOVA- SUPERBE POZELE DAR BAG-O UNDEVA PESOACRA, EXACT CE ASPUS cUSCRA SI MONI SA FACI.
Fetele,eu nu tiu dc mai apuc sa scriu pina duminica cand plecam,( ammulte treb de rezlvat,marunte si bagaje si cica si demers in 2 vizite si pleaca si tata)va pup pe toate si va doresc numai bine.
Eu am fost a adoctor ,azi vin rezultatele testelor dar se pare c atoate probl mele cu oboseala, stomac,etc ar fi de la tiroida,care d ebien de rau se poate rezolva in 3-4 luni si e mai usor, decat dc as avea ceva mai grav, deci voi afla pe la 3 ce si cum.
E ecrt cane-a speriat un pic si pt ca socrii vin in 18 noi,eposibil sa vin amama aici vreo 6 sapt de la sf.lui sept, ca sa ma fac sieu bien si EMma sa nu sufere de nika si sa aiba acelasi program de care e f. happy si ANAS- asa e si al noi cu dintzisirul de ssu, de 10 ziel baleste si e umflata si nu vrea sa iasa-off.
Ursu- ma mai uit azi de ce m-ai rugat, c aieri am fost doar intr-un loc si nu maia veau in stoc, cica o sa primeasca pian simbata, dar azi am uit la o farmacie mai mare.
revin mai incolo sper,numai bien si pupicei.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
cosmi1975 spune:
Fetelor cred ac lui stef ii dau dintii ca azi noaptea a avut febra 38,6 da i cu novocalmin da i cu otet la picioruse si a fost ik dar e marait nu plange doar se vaita sper ca asta sa fie nu vreo raceala
GIOVA super nunta super voi dar nasol dupa dar lasa ca trece din pacate eu despre soacra mea numai cuvinte de lauda
PISOI3 nu vrei sa vb cu mine?![]()
SZABOALI super poze se deplaseacza iarina cu premergatorul?
ANYMONI?????????
URSOAICO esti tare 
ANASEBE si tu te chinui cu dintii?
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
anasol spune:
a cazut bb din pat

giova ati fost superbi,imi place la nebunie cum arata sala si voi bineinteles,cat despre soacra-pastreaza distanta ca e cel mai bine,si sa stii ca n-o sa auzi niciodata un barbat vorbind de rau de mama lui,oricat de buna sau rea ar fi ea,si io is in situatia in care distanta e cea mai buna alegere,
bine ca nu stati cu ei,asta mai lipsea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)