Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
silvi_2005 spune:
Anasebe, deci si tu i-ai pus vegeta...ia placut f mult, desigur. Sa-i fie de bne lui Tiberica
Giova, pe unde esti scumpi?
Mergem si noi la o plimbarica ca s-a innorat si nu mai e cald.Astept sa se termine programul la masina ca i-am bagat jucariile lui Alain, am emotii in legatura cu un catel mare de plus, sper sa nu-l scot floscait de tot![]()
poze
nicoleta raducu spune:
Anuta...

Hai sa va zic bomba:i-am pus putin vegeta...si a ras fata mea..supa cu legume pasate si galuscute..facute doar cu galbenus...Ha!Deci Cuscra...baga Euri...ca asta-i secretul...![]()
Oricum le-am dat noi in burtica e-uri..kakalau...
Deci..azi v-am luat la harnicie:spalat,intins rufe,facut paap numai dus mai am..si mi-am propus sa-mi fac un tratament de infrumusetare...
Macar atit..ca la cosmetica...n-am mai ajuns din 1900 toamna...![]()
Hai..ia ziceti..e vreuna mai harnica azi?????![]()
toanca spune:
Nicoleta...cate dreptate ai: le-am dat noi suficiente euri....basca, eu i-am mai dat si cate un pic de nicotina![]()
Mie dr. mi-a spus: "daca tie nu-ti place, lui de ce crezi ca i-ar placea"?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
Ursoaica spune:
quote:
Originally posted by anasebe
Off mai Gio. Cum sa divortezi?! Da-o dracu de nebuna! Pai din cauza ei sa te certi cu Clau?! Gata, acum ati terminat si cu nunta, nu mai aveti de ce sa o bagati in seama prea mult. Evit-o cat de mult poti si gata. Si nu-ti mai strica tu casnicia din cauza ei.
Felicitari si pt. al doilea dintisor. Acum hai, povesteste-ne de nunta!
Giova mai bine dacat a spus Ana nu pot spune.
Vorbeste cu Clau sa nu ii mai poarte de grija si gata cu bagatul ei in familia voastra.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
anasebe spune:
Toanca Dr. tau are dreptate. Exceptie face la noi spanacul. Mie nu-mi place, dar lui da. Dar nu conteaza! Bine ca papa.
Silvi Pai ii dai Danonino, nu? Pai sa ala n-are E-uri?!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
Ursoaica spune:
quote:
Originally posted by silvi_2005
Am uitat sa va spun, mar ras + branzica de vaci...alt esec pe ziua de azi.Eu nu inteleg, cum se poate sa nu-i placa chiar nimic, doar laptele? Nu cred ca mai e cineva in secta noastra asa de mofturos!!!
Silvi mami dami-l mie 1 sapt si de iti mananca si cascute prajite!
Ursoaica acum
Giova spune:
Silvi pe aici sunt.Descarcam niste poze trimise de sora mea, sa le mai pun pe net. vad ca astia cu pozele nu ne suna.
Ursoaica am citit ce a facut si nebuna de soacra-ta. off doamne, dar cum le mai lasa D-zeu pe pamant pe astea? poate sunt prea rele ca sa mearga in Rai.
Anasebe si Liliana ce sa va zic ce a facut Clau la nunta: spre sf. a luat microfonul si a cantat-o pe Jana a lui Mihai Margineanu
. E innebunit dupa M.M.
Vad ca si-a dat drumul si Marco si merge de-a busilea. Nu exceleaza, dar pt. prima data e ok.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Ursoaica spune:
Eu mi-am invatat lectia gata.
O bag direct in masa.
Ursoaica acum
szaboali spune:
Giova
sunt super pozele si voi dealtfel si lasa ca trece asta
Bravo lui Marco ca pleaca la plimbarica ![]()
Silvi
draga mea nu crezi bine s-o vezi pe Iarina ca am incercat azi sa ii dau si nu a vrut nimic :cereale , supica de pui cu zarzavat, iaurt, pireu de fructe si lapte iar daca ea nu a vrut nimic am lasat-o sa moara de foame ca nu mai stiu ce sa fac cu ea

Ursulino mamica nu vrei sa ti-o dau pe Iarina?
poate asa se pune pe mancat...ca eu simt ca explodez de ciuda ca nimic nu a vrut.
Fetelor acum ma straduiesc sa pun si eu un filmulet cu Iarina sa vad daca reusesc dar nu am sonor la el ca aparatul meu nu scoate sunete

.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni