Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe, deci si tu i-ai pus vegeta...ia placut f mult, desigur. Sa-i fie de bne lui Tiberica
Giova, pe unde esti scumpi?
Mergem si noi la o plimbarica ca s-a innorat si nu mai e cald.Astept sa se termine programul la masina ca i-am bagat jucariile lui Alain, am emotii in legatura cu un catel mare de plus, sper sa nu-l scot floscait de tot

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

pe langa ca mananc litere mai scriu si gresit!" i-a placut...."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Anuta...
Hai sa va zic bomba:i-am pus putin vegeta...si a ras fata mea..supa cu legume pasate si galuscute..facute doar cu galbenus...Ha!Deci Cuscra...baga Euri...ca asta-i secretul...
Oricum le-am dat noi in burtica e-uri..kakalau...
Deci..azi v-am luat la harnicie:spalat,intins rufe,facut paap numai dus mai am..si mi-am propus sa-mi fac un tratament de infrumusetare...Macar atit..ca la cosmetica...n-am mai ajuns din 1900 toamna...
Hai..ia ziceti..e vreuna mai harnica azi?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nicoleta...cate dreptate ai: le-am dat noi suficiente euri....basca, eu i-am mai dat si cate un pic de nicotina
Mie dr. mi-a spus: "daca tie nu-ti place, lui de ce crezi ca i-ar placea"?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

quote:
Originally posted by anasebe

Off mai Gio. Cum sa divortezi?! Da-o dracu de nebuna! Pai din cauza ei sa te certi cu Clau?! Gata, acum ati terminat si cu nunta, nu mai aveti de ce sa o bagati in seama prea mult. Evit-o cat de mult poti si gata. Si nu-ti mai strica tu casnicia din cauza ei.
Felicitari si pt. al doilea dintisor. Acum hai, povesteste-ne de nunta!

Giova mai bine dacat a spus Ana nu pot spune.
Vorbeste cu Clau sa nu ii mai poarte de grija si gata cu bagatul ei in familia voastra.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Dr. tau are dreptate. Exceptie face la noi spanacul. Mie nu-mi place, dar lui da. Dar nu conteaza! Bine ca papa.
Silvi Pai ii dai Danonino, nu? Pai sa ala n-are E-uri?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvi_2005
Am uitat sa va spun, mar ras + branzica de vaci...alt esec pe ziua de azi.Eu nu inteleg, cum se poate sa nu-i placa chiar nimic, doar laptele? Nu cred ca mai e cineva in secta noastra asa de mofturos!!!

Silvi mami dami-l mie 1 sapt si de iti mananca si cascute prajite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi pe aici sunt.Descarcam niste poze trimise de sora mea, sa le mai pun pe net. vad ca astia cu pozele nu ne suna.
Ursoaica am citit ce a facut si nebuna de soacra-ta. off doamne, dar cum le mai lasa D-zeu pe pamant pe astea? poate sunt prea rele ca sa mearga in Rai.
Anasebe si Liliana ce sa va zic ce a facut Clau la nunta: spre sf. a luat microfonul si a cantat-o pe Jana a lui Mihai Margineanu. E innebunit dupa M.M.

Vad ca si-a dat drumul si Marco si merge de-a busilea. Nu exceleaza, dar pt. prima data e ok.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Eu mi-am invatat lectia gata.
O bag direct in masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova sunt super pozele si voi dealtfel si lasa ca trece astaBravo lui Marco ca pleaca la plimbarica
Silvi draga mea nu crezi bine s-o vezi pe Iarina ca am incercat azi sa ii dau si nu a vrut nimic :cereale , supica de pui cu zarzavat, iaurt, pireu de fructe si lapte iar daca ea nu a vrut nimic am lasat-o sa moara de foame ca nu mai stiu ce sa fac cu ea
Ursulino mamica nu vrei sa ti-o dau pe Iarina?poate asa se pune pe mancat...ca eu simt ca explodez de ciuda ca nimic nu a vrut.

Fetelor acum ma straduiesc sa pun si eu un filmulet cu Iarina sa vad daca reusesc dar nu am sonor la el ca aparatul meu nu scoate sunete.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput