pasiuni
Raspunsuri - Pagina 2
sofia_misicu spune:
Hehe, voi vorbiti de cazuri fericite. Eu nu am timp nici sa ma duc la doctor cand ma doare ceva. Si nu doar un pic...rau! Am un copil mic, mama poate sa vina sa stea cu el doar in timpul zilei iar cand il las la soacra cateva zile, ma pierd complet. Asa ca fie zac in casa, fie iau plodu dupa mine. Cand eram casatorita, maximum de timp pentru mine era cand ieseam la carciuma cu prietenii lui. E adevarat ca nici nu stiu sa imi gestionez timpul. Nu ma imping de la spate niciodata si ajung sa fac in 5 ore o chestie care in mod normal se face intr-o ora.
Acum sper sa mai apuc si eu cateva zile de vacanta, sa plec din Bucuresti cu copilul, da nu prea vad cum. Mi-ar placea sa am o ocupatie constanta, un hobby, da singura nu imi place. Coaforul si sala de fitness sunt un mister pe care nu imi doresc prea tare sa il explorez iar alte activitati, fie sunt prea departe, fie nu le-am descoperit.
Asa ca momentan ma refugiez in munca si in copil, pana imi dau seama de ce anume imi doresc.
Nuka si Mama la Nuka
Kariris spune:
si totusi "balaurul" are simtul umorului: cand i-am spus ca vreau sa merg si eu la sala sa "mai trag de fiare" imi spune ranjind: "mda, sa spui Bey fiara! vino incoa' sa trag de tine!, nu?"
prietenele mele din Brasov care au observat metamorfoza mea subita, m-au intrebat la un moment dat cat costa cautiunea sa ma scoata din "inchisoarea de maxima siguranta in care am intrat"....
Totusi eu sunt fericita... singurul lucru care mi-l mai doresc in viata mea e un bebe...si atunci el va fi cel mai important!
Elle_seb spune:
Lachione
Eu cand m-am dus sa vad care-i treaba la sala unde se fac cursurile de salsa, a mersi si al meu sotz cu mine, era curios sa vada ce si cum. E linistit, oricum, ca aici vine regulat si un prieten de-al lui, deci are spionu'
OlgaTarziu spune:
Am avut si eu ceva pasiuni. Baletul si dansul dar de cand m-am maritat nu ma mai incanta ca trebuie sa danzez cu ursuletul de barbatu-meu care e antitalent. Sa pictez dar mi-e imposibil de cand s-a nascut bebele nostru si nu mai am timp nici sa respir...Sa cant, inca o mai fac in casa cu toate ca o faceam la scara mai mare inainte Si aerobicul de care ma tin si acum cu dintii. Fac cate o ora pe zi, in casa, cu DVD-ul si asa mai eliberez din tensiuni, frustrari, nervii de peste zi.
Ei si mai sunt pe acolo cititul de care nu mai am timp cat as vrea, gatitul care s-a transformat intr-o corvoada...
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
OlgaTarziu spune:
asi, Elise locul vostru e in Canada sau Sua. Aici cumparatul e sport national. Si daca toot va place asta sa stiti ca pe la HOllywood se bani grei cu asta. daca esti talentat pur si simplu faci cumparaturile in ceea ce priveste garderoba pentru staruri si esti platit regeste. Am vazut un reportaj in care o tipa explica ce fain e sa castigi bani din pasiunea asta.
Olga
When you're strange
When you're strange
-The Doors-
ancamironiuc spune:
Fiind o lenesa nu imi doresc sala sau alte minuni insa m-am inscris in primavara la dans cu o prietena (fara copil sot si altele). Orarul este aiurea. Ori mergi seara la ora de baita (20.00) ori mergi in weekend cand trebuie sa fi in parc.
Am trecut peste toate, am zis ca 4 ore pe saptamana (2 sedinte) pot sa le fac.
Toate bune si frumoase, distractie mare...si...sotul: "Maine mergem la mama, poti sa sari si tu peste ore ca ajugem tarziu", "iar ma lasi cu copilul la ora la care maraie...".
Cursul s-a terminat, am facut doar jumatate din sedinte.
Mi-am propus si promis ca ma voi intoarce din toamna indiferent de vizite si orare pentru ca macar atat merit si eu. Din pacate cand copilasi sunt micuti este mai greu, mai ales ca orarul este gandit pentru oameni care lucreaza si nu au copii. Nu am gasit o sala care sa dea lectii in cursul zilei in tot Bucurestiul.
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
impreuna spune:
Cea mai mare pasiune: plimbarea; unde pot, cand pot, cat de mult si cat mai des. Din partea familiei am tot sprijinul (cand se poate) atata timp cat sotul ma sustine
Fla (sotie si mamica fericita)
asi spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
asi, Elise locul vostru e in Canada sau Sua. Aici cumparatul e sport national. Si daca toot va place asta sa stiti ca pe la HOllywood se bani grei cu asta. daca esti talentat pur si simplu faci cumparaturile in ceea ce priveste garderoba pentru staruri si esti platit regeste. Am vazut un reportaj in care o tipa explica ce fain e sa castigi bani din pasiunea asta.
Olga
When you're strange
When you're strange
-The Doors-
Se pare ca nu m-am exprimat corect.Imi place la nebunie sa cumpar cadouri.Nu imi place sa fac cumparaturi obisnuite ci sa caut cadouri si sa le dau.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
OlgaTarziu spune:
asi sper din suflet sa nu te fi suparat. Nu a fost nici pe departe intentia mea. Cat desprea cadouri... Si mie imi place sa dau dar sa primesc de nici o culoare. Mereu primesc dor lucruri cretine si fara gust. Ultimul de genul asta a fost un glob de sticla foarte greu cu pesti inauntru pe stil acvariu. Un kitch pe care l-am ascuns urgent in debara.
Olga
When you're strange
When you're strange
-The Doors-
asi spune:
Olga nu m-am suparat ci doar am lamurit ce vroiam sa spun.Ultimul cadou pe care l-am primit a fost de la sotul meu si era ceva mi-am dorit de mult.A fost prima data cand a fost atent la ce imi place.Dupa 10 ani e un progres,nu?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.