Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nadina, bine-ai revenit!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

HELP!

Nuka are diaree de miercuri. Incepuse sa isi revina, facea 2-3 kk tari pe zi. De azi de dimineata pana acum a facut 3 kk aposi si urat mirositori. Nu stiu daca sa o duc la spital. Nu are febra, e vesela, are pofta de mancare...E la regim, da vad ca nu da nici un rezultat.

Multumesc

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, stai....ca nu mi-a venit pentru prima data CM. Si mie mi-a venit cand bebe avea 3 luni, apoi la 5,7, 8. Aladala!!! Dar e de la alaptat stiu asta. Ininte aveam CM ca ceasul.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Vladut !!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Muuuulte multumiri mamicilor care ne-au felicitat la implinirea 1 anisor. (sunteti prea multe ca sa va enumar ).

Petrecerea a fost frumoasa, ne-am distrat bine si Vlad a fost super cuminte si relaxat. A ales cheile de la masina, apoi de la apartament si apoi a butonat la mobil... restul lucrurilor parca nici nu ar fi fost acolo. Si cateva poze de la petrecere!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ce de cadouri a primit Vladut!!! Si ce tort frumos!
Sofia, eu as duce-o pe Nuka la doctor, se cam lungeste diareea asta; probabil ca are inca un fond sensibil si ceva a bulversat-o iarasi; bafta si sa-i treaca repede!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara

frumose poze cu Vladut

Sofia poate este de la un dintisor

miflor multumim si noi intoarcem pupicurile ,am admirat_o pe nora in poze o adevarata domnisoara si scumpica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

wow, vazut petrecere Vladutz- super frumos si ce de cadouri.

Sofia sanatate lu Nuka si un de la noi sa treaca repede. Sunt si eu de aceeasi parere cu Miflore sa o vada un nenea e cel mai bine, ca sa fii si tu linistita.

In seara asta cind am culcat-o pe Maia ii curgeau ochisori si nasucu, asa ca am apelat imediat la 2,5 de Panadol si picaturi in ochisori. Sper din toata inima sa fie bine.

Fetelor am o mare neliniste in suflet, trebuie sa ma reintorc la munca, iar Maia va ramane cu tati. Nu avem alta alterantiva. Sotu nu are carte de munca si daca ne mai gindim la vreun bebe pe viitor, trebuie sa luam acum atitudine. Asa ca maine incepe vinatoare de locuri de munca. AAAAAAAAAA, dar am uitat sa va spun, NU MAI AM HAINE, adica ce am sunt fff vechi, cele mai noi au 2 ani, iar restul sunt uzate. Un alt motiv de a incepe munca haine noi. Dar sa va mai zic ceva, ma incred in Dumnezeu ca are mare grija de mine si familia mea si stiu ca voi fi bine.

Va doresc o noapte linistita
si va trimit un dulce.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA MULTI ANI! VLADUT si nu in ultimul si celor care si-ai sebat ziua de nastere din ultimul timp.

sofia sanatate lui nuka.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sofia, ce mai face Nuka? A fost gol pe aici ieri din pacate, nu ti-a raspuns nimeni. Cica e epidemie de enteroviroze la astia mici.

Simodina, bine ai venit!

Simona, sper sa gasesti repede ceva bun de lucru, iti tin pumnii!

Zici ca a venit toamna! Cri, cri, cri, toamna gri...

Mergi la inceput