Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 20
Simona8004 spune:
offf
cum am putut sa uit.....
LA MULTI ANI VLADUT
sa cresti mare, sanatos si sa asculti de mami si tati ca iti vor numai binele si sa dai gata fetele.
de la noi pentru anisorul aniversat.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
sofia_misicu spune:
La multi ani Vladut!!! Sanatate, fericire si noroc la punga!
Nuka si Mama la Nuka
codruta_grg spune:
Eu am deschis in contul comun de poze, un nou album, la 1 AN. Sa modific titlul albumului, veniti cu idei cum sa mergem de acum inainte cu pozele.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
nanadana spune:
LA MULTI ANI MIRUNICA PT FRUMOSUL ANISOR SA CRESTI MARE ,SANATOASA SI FRUMOASA

LA MULTI ANI VLADUT PT FRUMOSUL ANISOR SA CRESTI MARE ,SANATOS SI FRUMOS

poze
nanadana spune:
noi sintem bine deci noi sintem diversificati la maxim vad ca vorbit despre papa al meu a papat si piftele,ciorba de anoastra,chipsuri.......asa ca irina stai linistita ca nu se intimpla nimic si te inteleg perfect cu mincarea la borcanas cite am aruncat eu ca tot incercam si el nu vroia
Miflori felicitari Anei pt "miaela" si multi pupicei de la Antoine 
Tonnia m_am delectat cu micutul italian Dinu,frumos si scump tare 
,sa va fie de bine vacanta
poze
miflore spune:
Buna zanelor!
Dansez si eu nitel pe-aici! ![]()
Chiar acum pun poze in albumul comun la 5,6,7,8,9 si 10 luni, ca eram restanta rau! Pentru 11 luni inca le am pe card.
Le cam tuna pe-afara.
Noapte buna!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
simodina spune:
Bine v-am regasit mamici frumoase si destepte cu bebici si mai si! Ptiu ptiu!
La multi ani tuturor celor care au facut 1 anisor in aceasta perioada de vreo... 4 saptamani - oho ce de timp! Sa cresteti mari, sanatosi si iubiti!
Si noi am implinit anul. Multumim celor care nu au uitat de noi si ne-au felicitat!
Noi am fost in vacanta la mare, dupa cum va povesteam impreuna cu Aura ( Diafera ) si a fost super. Copiii s-au simtit foarte bine si s-au distrat la maxim. Nu putem spune acelasi lucru despre parinti care au trebuit sa se multumeasca cu distractia copiilor - he he. Intre timp am si reinceput serviciul unde am intrat intr-o perioda de cacao - o iau pe urmele lui Denis-Jadi. Dar m-am straduit sa va mai citesc printre picaturi asa ca nu-s chiar straina de tot ce se intampla p-aci pe la noi. Aveam multe de spus dar am uitat deja jumatate asa ca o sa ma multumesc cu ce-mi mai amintesc.
S-a vorbit la un moment dat de faptul ca la 1 an petrecerea e pentru parinti si rubedenii mai degraba. Sunt perfect de acord, dar eu va jur ca fi-miu a fost in culmea fericirii de ziua lui ca a primit multe cadouri - jucarii - si toata lumea i-a suflat in fund. Asa ca eu zic ca merita si pentru copil sau mai ales pentru el.
Uau ce-i afara. Mi s-a trezit cupilu' Fug
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
alinam spune:
neata!
cum ieri nici nu am deskis calculatorul uram astazi LA MULTI ANI VLADUT sa cresti mare si voinik :).
Hilde mie mi-a venit CM cand avea bb 4 luni si alaptez la greu , cred ca am ramas veteranele la tzitzi pe aici :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze