Sa-i spun sau sa nu-i spun???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sunt de acord cu marci,din ce-ai povestit tu,prietena ta nu ar vrea sa stie.
Pai mie mi se pare o lipsa imensa de respect si de dragoste, afirmatia "ca daca ea ar fi fost sterila ar fi dat divort de ea".Clar nu fac o echipa,dar daca ea il vede perfect..nu ai ce-i face..Probabil o sa sfarseasca ca fata de care povesteam eu..si atunci n-o sa stie ce a lovit-o!Poate doar atunci o poti ajuta si o poti sustine si ajuta,pana atunci eu cred ca trebuie sa stai deoparte si sa nu-i spui nik,caci din cate spui,nu e genul care vrea sa afle si nu ar suporta adevarul.
o zi faina.
scuze pt eventualele greseli,ma simt tare aiurea..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Nu va suparati pe mine, nu vreau sa va atac, dar majoritatea care sunteti de parere ca ar fi bine sa-i spuna adevarul va ganditi la ce ar crede lumea despre voi. "Nu vreau sa se creada despre mine ca sunt minicinoasa, mai bine bagacioasa". Nu asta conteaza cand hotaram sa facem sau sa nu facem ceva, ci ce impact ar putea avea asupra celuilalt, daca ii face bine sau rau acel adevar.
Mie mi-au tb ani de zile ca sa inteleg asta si cu toate astea tot mai calc pe alaturi. Deh, naravul din fire n-are lecuire. Ma arunc eu ca desteapta sa salvez lumea, sa fac dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Doina, m-ar fi tentat sa te sfatuiesc sa vb cu el si sa-i dai sa alaga dupa cum spunea cineva aici intre a-i fi fidel si a-i marturisi. insa banuiesc ca va incerca sa te perzinte pe tine sotiei intr-o lumina proasta sub cine stie ce pretexte.
Eu ma gandesc per ansamblu si la problema cu copilul. Ea presupun ca e tanara, dar daca au avut o casnicie fericita cum isi permite el sa spuna ca ar fi dovortat de ea daca ea era sterila ? Iar ea nu-l banuieste niciodata ca sta prea mult prin delegatii? Poate se minte singura, tu o cunosti mai bine....
Ca sa-ti raspund, eu una as prefera sa mi se deschida ochii, fiindca dupa cum spui tu nu pare o aventura ci o relatie mai lunguta cu femeia cu pricina. As prefera sa mi se spuna direct ceva gen "nu te supara ca indraznesc sa-ti zic, dar cred ca sotul tau nu e asa perfect cum crezit tu". Dureros dar eficient. Sau poate cand vorbiti odata sa-i spui ca ai discutat cu fetele de pe un forum despre chestia asta si s-o intrebi ce ar face in locul prietenei din poveste.
insa de tacut din gura nu cred ca ai voie din postura de prietena a ei, fiindca totul e certificat de amenintarea lui telefonica. Nu e o banuiala, e clar ca o insala. daca-l cnosti bine iti poti da seama daca nu e prima si atunci nu poti tacea, clar. Daca e o "scapare" e mai intelept sa stai in banca ta pana se linisteste "aventura" insa chiar nu stiu cum poti afla asta.... sfatul meu e totusi sa discuti deschis cu sotul ei. Sa-i spui ca vei taea daca iti spune ce are de gand cu doamna de la terasa. daca aceea ar fi din orasul tau si ai putea vorbi cu ea ar fi de asemenea bine.....
Bafta si putere multa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Jocelyn

Pai nu cred ca e cel mai potrivit ca nu cred ca am impus nimanui... doar ti-am raspuns cum stau lucrurile din punctul meu de vedere.

Edit: iertarea e una, a continua relatia alta. Poti sa ierti si totusi sa divortezi. Nu ai sentimente negative fata de partener, i-ai iertat fapta dar nu mai continui fiindca nu mai vrei sa fii ranit si te gandesti ca se poate reedita la un moment dat.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Era vorba "despre tine" la modul general.

Si mai era vb despre iertare cu continuarea relatiei...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Nu inteleg de ce ti se pare ca nu am inteles

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Cand eram mai mici si mai...nebune, prietena mea cea mai buna avea un prieten cam problematic. Intr-o discutie filozofica despre ce-ar fi daca...?eu i-am zis ca daca l-as vedea cu alta pe strada, m-as duce la el si fara nici o introducere i-as spune ca are doua ore la dispozitie incepand cu acel moment in care s-o sune si sa-i spune el adevarul. La doua ore si un minut o sun eu. N-a fost totusi nevoie s-a pun in practica, relatia s-a terminat fara ca eu sa-l vad!

Mi-am adus aminte de faza asta citind mesajul si primul impuls a fost s-o dau ca exemplu de atitudine. Dupa aia mi-am dat seama ca pt ca o astfel de schema sa mearga este nevoie de o incredere oarba intre cele doua prietene. Adica ea stia sigur ca eu nu mint! Prietena ta are atata incredere in tine?
Si mai difera ceva.Atunci era o relatie adolescentina pe la 18 ani. Aici vorbim de o casnicie. Este dispusa sa creada mai mult in tine decat in sotul ei?
Si o intrebare foarte serioasa: esti tu sigura suta la suta ca el o inseala? Ca atata timp cat nu i-ai vazut in pat nimic nu poate fi sigur. Poate ca are vreo afacere necurata cu respectiva si de-aia ti-a interzis sa spui ceva, lasandu-te sa crezi ca-si inseala nevasta.
Da, si eu as prefera sa-mi spuna cea mai buna prietena ca sotul ma inseala. Dar as prefera sa fie sigura de asta inainte sa-mi intorc toata viata cu fundul in sus doar pt ca l-a vazut la o terasa cu alta.

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am f. putine prietene bune-bune, dar m-as astepta din partea lor sa-mi spuna.Un om prevenit isi poate evalua optiunile.Se presupune ca daca ii spui, le strici casnicia. Ia uitati-va si la alte subiecte din jur, si nu e neaparat asa.Dar cel putin femeia aia isi va putea evalua viata si elabora o strategie: daca il lasa, sau daca se lupta sa il pastreze.Poate, daca stie si il vrea in continuare, va face eforturi in sensul sa si-l reapropie.daca nu stie, sta asa in nestiinta ei, si casnicia se strica oricum.
Eu chiar o sa deschid un subiect cu asta; ati vrea sa stiti sau nu?

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Haideti sa va mai zic o chestie cu sinceritatea si unde poate sa duca.
Am o prietena despre care, nu demult, as fi crezut ca este una dintre cele mai bune prietene ale mele.Isi face tipa amant si-mi cere cheile de la casa, sa vina si ea cand sunt plecata. Ii explic ca nu este bine ceea ce face, ca nu a epuizat toate solutiile in salvarea casniciei, ca inteleg sa-si insele sotul, dar macar s-o faca cu unul care sa-l depaseasa, macar ca inteligenta.
De-a lungul anilor am vb de n-spe mii de ori ca tb sa fim sincere unele cu altele, sa nu ne spunem ceea ce vrem sa auzim,ci adevarul, sa ne avertizam una pe alta daca o luam razna....ma rog, stiti voi.
Ei si acum urmeaza: nu mai vb cu mine decat f rar, si atunci nu face altceva decat sa ma atace si sa loveasca acolo unde stie ca ma doare mai tare.
Si-a creat alt Id, numai ca sa-i trimita sotului meu mail-uri in care sa-l atentioneze ca imi bat joc de el, ca il duc de nas, ca-i mananc banii.
Daca a vazut ca asa nu reuseste a inceput sa-l sune pe sotul meu pe mobil, dupa nr ascuns, numai la ore nepotrivite, sa sune pe fix, tot asa, dupa miezul noptii.
Va spun sincera ca a inceput sa-mi fie frica de ea, mai ales de cand am inteles ca are o minte diabolica.
Spuneti-mi si mie la ce mi-a folosit sinceritatea? Nu am ras de ea, nu am judecat-o, i-am explicat ca ar fi bine sa incerce totul pt a-si salva casnicia, sa aiba grija sa nu o prinda sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn
Nu inteleg de ce ti se pare ca nu am inteles

Voiam sa fiu sigura!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by marci

Spuneti-mi si mie la ce mi-a folosit sinceritatea? Nu am ras de ea, nu am judecat-o, i-am explicat ca ar fi bine sa incerce totul pt a-si salva casnicia, sa aiba grija sa nu o prinda sotul.

poate nu vrea sa-si salveze casnicia!Si poate ii place ca lucrurile sa stea fix cum stau acum...
Si frica nu trebuie sa-ti fie de ea,poti foarte frumos sa depui plangere,sa afli cine suna,de pe ce nr..etc etc..si s-o potolesti!
o zi faina.

POZE

Mergi la inceput

Leditia, multam, dar nu vreau sa-i fac rau, chiar imi este mila de ea. Cert este ca nu m-a luat prin surprindere, o cunosteam destul de bine. Cand eram prietene ii spuneam deseori in gluma ca nu mi-as dori sa mi-o fac dusman.
Tipa chiar are probleme, stiam ca ceva nu este in regula cu ea. Are f multe cazuri de schizofrenie in familie pe linie paterna:bunica, sora tatalui.

Mergi la inceput