Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 25
nicoleta raducu spune:
A..am uitat s ava zic...Dariutei ii place din Baby Einstein..doar Baby Mac Donald..A day on the farm...
Cind vreau sa stea cumintica..i le pun si de 3-4 ori continuu..si ride..se converseaza cu animalutele...
S-o vedeti si pe Carlita Janinei ce frumos sta ea la Baby Einstein...
Hai..sariti cu idei de meniu...
anasebe spune:
No, nici noi nu facem vacconul antirujeolic. Din cate am inteles de la pediatra inca nu s-a schimbat schema de vaccinare, insa din ce in ce mai multi pediatrii il fac inainte de termen avand in vedere epidemia de acum un an.
Nico La noi a avut succes supa de cartofi. Azi i-am pregatit supa de rosii (cu morcov tras si putin orez). Va anunt daca papa.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anasebe spune:
Chiar asa invitatii in strainataturi nu primim? Doar la Bombo in Canada am primit.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anasebe spune:
Nico Mie mi-ar placea sa merg in Germania. Am acolo niste prieteni si poate trecem si pe la Maraki! Te bagi?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica
nicoleta raducu spune:
Anuta...normaaaaal...Dar asteptam intii invitatia de la Maraki....Ca neinvitate....
Maraaaaaaaaakiiiiiii...............veniiiiiimmmmmmm!!!!!!!!
Daca tot stam acasa..mai bine sa ne alegem cu ceva,nu?Ne cunoastem secta si frumuseii gastii....
Fetele..care vrea sa vina la capitala..BE MY GUEST!!!!
nicoleta raducu spune:
A..si apropo de germania..eu o am pe cumnata-mea in Berlin..asa ca...anytime...
irinatunza spune:
Ali, am incercat toate variantele cu laptele. Nu-l papa decit daca are chef si asta se intimpla rar. Intotdeauna il papa insa daca i-l fac cu cereale , dar asa de consistenta potrivita ca sa mearga data cu lingurita. Insa nu vreau sa o indop cu cereale ca nu stiu daca e asa de indicat. ma rog, o fi ea silueta da totusi.
Iarina pare mai mare in premergator. S-o vezi pe Sabina mea nici nu se vede din el, desi e mai lunga decit Iarina, are 70 cm insa la kile... numa vreo 6300 cred. La vaccin o s-o si masoare , o s-o si cintareasca si atunci o sa stiu sigur cit are.
I-am dat ieri biscuiti cu lapte dar nu-i plac asa , numai daca musca ea din ei.
Nico, meniuri ... hmmm ...
Mirela.... n-am cuvinte despre medicii de acolo. 
Pupici
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
Mai ANOOOOO,tradatoareo,pai nu ziceam ca tragem noi o tura impreuna cu Irina,Ioana,Lili si Bombo (ca mai multe nu incapem in MATIZ
) la Maraki??? Acu ne-ai stricat surpriza 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Mai fetelor pe voi nu v-a chemat la vaccimul de 7 luni?

![]()
![]()
Pai mie mi-a spus medicul pediatru ca tre facut la 30 de zile FIX de la vaccinul de 6 luni.
monica70 am rezolvat balbaiala , am sters mesajul ca la mine netu face fite
si eu am mai trimis o data ca nu se incarcase pagina si nu am stiut ca era trimis.
![]()
Iarina asa pare ea mai mare
dar e bine asa cum e.
irinatunza imi pare rau ca nici acum nu vrea laptic. Dar ce laptic ii dai? Ca la Iarina mea numai naspatura de Lactovit ii place si asa ca de ala ii dau (se gaseste si de cumparat in magazin)
Iarina numai pare ca ar fi mare![]()
nicoleta raducu puteti incerca
ce mai... faceti un tur al tarii![]()

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni