Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 24
szaboali spune:
In sfarsit a adormit si iubita mea dupa atata marait.
Fetelor am pus-o si eu ieri pe Iarina in premergator sa vad ce face desi nu stie ce e ala defapt uitati aici si aici ii place dar e cam devreme pentru ea,zic eu.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Dar pe unde sunteti mai gagici? Se pare ca la voi e vreme frumoasa si ati iesit la plimbare. Dar chiar toate?
la toata lumea si plimbarica placuta
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
anasebe spune:
Neata si de la noi!
Fii-miu s-a trezit la 6, dar a avut Alex grija de el. Eu imi beau cafeluta si savurez racoarea de afara. Ce bine e!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anasol spune:
neata fetele
si io tot la cafea sunt,david acum a adormit,ca era treaz de la 6 si marait foc .creca de la vreme,la iasi e urat ploua
fetele plimbaretele io zic sa faceti un tur al romaniei si sa veniti si in moldova
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Buna dimineatza si de al mine1
Si Diana tot la 6 s-a trezit,a supt si a adormit la loc,pe la 7,45 inca dormea.Mai departe se ocupa tati de ea ![]()
Eu sunt la birou,unde se pare ca voi mai si lucra cate ceva azi.Dar va urmaresc din umbra!
Am mai pus si cateva din pozele de la Moneasa in dropshots deocamdata,ca a mers mai repede.
Mai intru ,pa!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Anasebe si anasol sa aveti pofta mare la
v-as tine si eu de urat dar eu nu beau deloc cafea.
![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
monica70 spune:
Mi-ati facut pofta asa ca am mers si eu si mi-am adus o cafea!![]()
ALI ce vesela e Iarina in premergator! E o dulcica si pare mai mare! Sau n-am vazut-o eu demult ![]()
ANASEBE l-am vazut si pe TIBI in ultimele poze,in una e in costum ???
ca asa pare ![]()
![]()
Si numai 4 bucati? 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
monica70 spune:
Ce ma omor eu cu lucrul ![]()
ALI ??? "te balbai" ? ![]()
Hei! Mai e un vaccin si la 7 luni?????? Adica peste cateva zile iar la vaccin??? Eu de asta nu stiam,nu scrie pe pliantele alea si nici pediatra nu mi l-a scris pe carnetzel unde mi-a schitat activitatea pana la un an!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
nicoleta raducu spune:
Gata plimbareala...Am tras o tura si pina la Mall,la Gima...voiam sa ma uit de niste borcanele...dar...am facut cale intoarsa..asa putea...bleah!Ca nalizarea,nu stiu ce...![]()
Moni..vezi sa nu fie campania antirujeola..ROR-UL...apropo de vaccin..ca parca mi-a zis si mie doctora...e moca...e ceva comparabil calitativ cu pentaximul..facut tot de Pasteur,dar moca...
Ali..Baia Mare chiar n-am vazut-o..asa ca...![]()
FETELE..primim invitatii si de peste hotare,nu-i asa AnutaS???![]()
Tre sa-i fac sa pape iubitelei mele...si ma tot intreb ce sa-i mai fac??
Imi dati idei?Please...