Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

In sfarsit a adormit si iubita mea dupa atata marait.
Fetelor am pus-o si eu ieri pe Iarina in premergator sa vad ce face desi nu stie ce e ala defapt uitati aici si aici ii place dar e cam devreme pentru ea,zic eu.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Dar pe unde sunteti mai gagici? Se pare ca la voi e vreme frumoasa si ati iesit la plimbare. Dar chiar toate?
la toata lumea si plimbarica placuta

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata si de la noi!
Fii-miu s-a trezit la 6, dar a avut Alex grija de el. Eu imi beau cafeluta si savurez racoarea de afara. Ce bine e!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neata fetele
si io tot la cafea sunt,david acum a adormit,ca era treaz de la 6 si marait foc .creca de la vreme,la iasi e urat ploua
fetele plimbaretele io zic sa faceti un tur al romaniei si sa veniti si in moldova

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza si de al mine1
Si Diana tot la 6 s-a trezit,a supt si a adormit la loc,pe la 7,45 inca dormea.Mai departe se ocupa tati de ea
Eu sunt la birou,unde se pare ca voi mai si lucra cate ceva azi.Dar va urmaresc din umbra!
Am mai pus si cateva din pozele de la Moneasa in dropshots deocamdata,ca a mers mai repede.
Mai intru ,pa!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

monica superbe jucariile si dienuta si mai

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Anasebe si anasol sa aveti pofta mare la v-as tine si eu de urat dar eu nu beau deloc cafea.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Mi-ati facut pofta asa ca am mers si eu si mi-am adus o cafea!
ALI ce vesela e Iarina in premergator! E o dulcica si pare mai mare! Sau n-am vazut-o eu demult
ANASEBE l-am vazut si pe TIBI in ultimele poze,in una e in costum ??? ca asa pare Si numai 4 bucati?

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Ce ma omor eu cu lucrul
ALI ??? "te balbai" ?

Hei! Mai e un vaccin si la 7 luni?????? Adica peste cateva zile iar la vaccin??? Eu de asta nu stiam,nu scrie pe pliantele alea si nici pediatra nu mi l-a scris pe carnetzel unde mi-a schitat activitatea pana la un an!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gata plimbareala...Am tras o tura si pina la Mall,la Gima...voiam sa ma uit de niste borcanele...dar...am facut cale intoarsa..asa putea...bleah!Ca nalizarea,nu stiu ce...
Moni..vezi sa nu fie campania antirujeola..ROR-UL...apropo de vaccin..ca parca mi-a zis si mie doctora...e moca...e ceva comparabil calitativ cu pentaximul..facut tot de Pasteur,dar moca...
Ali..Baia Mare chiar n-am vazut-o..asa ca...
FETELE..primim invitatii si de peste hotare,nu-i asa AnutaS???
Tre sa-i fac sa pape iubitelei mele...si ma tot intreb ce sa-i mai fac??
Imi dati idei?Please...

Mergi la inceput