Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

A,vroiam sa zic de aspiratorul de muci, l-am comandat de miercuri dar nu l-am primit. Sper sa il primesc pina termin cu mucii!!! Daca am vazut ca e atit de laudata "batista bebelusului" am zis sa incerc si eu. Pe aici doctorii si rudele se uita ciudat cind le explic fenomenul si rid cu neincredere...Astept coletul si va spun cum ne-am descurcat noi!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

HI!
Ce liniste e pe aici,se vede ca e duminica.
Noi suntem lesinati de caldura,e 18.30 dar e atat de cald paraca ar fi 14.

Vroiam sa va povestesc o mica intamplare:de dimineata nu imi gaseam un papuc.il cautam eu disperata,l-am chemat si pe sotul meu in ajutor,si in timp ce el imi cauta papucul l-am incalta pe Matei si l-am lasat pe jos.Si el s-a dus glont la ascunzatoare si mi-a adus papucul si in plus a vrut sa ma incalte el.Am ramas amandoi uimiti.Probabil ca este un lucru marunt ceea ce a facu,dar nou ni se pare mare lucru.E adevarat ca se mai intampla sa il intreb unde a pus biberonul sau telefonul si imi arata locul cam pe unde le-a aruncat,dar sa aduca obiectul fara sa il intreb,numai din ceea ce a auzit....Ii spuneam azi pe net bunicii lui(mama sotului meu) ce baietel destept am si ea imi spune"pai seamana cu mine" am ras toti.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

In primul rind, Mamanati, sper ca esti bine si ca la ora asta iti tii deja puiuta in brate! Voi mai stii ceva de ea? Am intrat si la Mamicile de iulie-august si n-am vazut noutati.

Anca Micaela, am vazut pozele frumoasei Ema! Sa va traiasca!

Pisicuta, e normal sa ne simtim impresionate, incintate si fericite de fiecare progres al copiilor nostri. Cind ne aducem aminte cum erau acum un an...

Si Julia a facut progrese in vacanta, ca si Alex, dealtfel. Cred ca le-a prins bine sa fie cu noi 2 saptamini, in timpul anului nu-i vedem decit dimineata, seara si-n week-end-uri. Si Julia maninca bucati destul de mari, le mesteca, zic eu bine. Nu mai accepta borcanasele si trebuie sa ma inteleg cu doica sa-i dea si ei mincare precum copilasilor mai mari. E bataioasa si stie sa se impuna. Prietenii din Germania au o fetita care in august a facut 2 ani. Ei bine, nu stiu exact ce i-a facut Julia cind s-au vazut, cred ca i-a tras una si de atunci Lavinia tipa ca din gura de sarpe cind o vedea. Cu Alex se intelegea bine. In plus, Julia a inceput sa se catere peste tot, inclusiv pe scaunul Laviniei...sa vezi atunci tipete din partea "pagubitei". Saptamina asta vin ei la noi, sa vedem cum o sa fie.

Faza cea mai tare a fost la hotel. Cele care cunoasteti hotelul ETAP stiti ca are un pat dublu si unul supraetajat (asa se scrie sau despartit?). Ca sa urci ai o scara la dispozitie, ca la vagoanele cuseta. Alex imediat a sarit ca el doarme sus, a si luat-o pe scara, iar Julia, nici una, nici doua...l-a urmat!!! Nu ne venea sa credem, iar apoi nu mai stiam cum s-o impiedicam sa urce din nou.

Gata, va las! Miine incep serviciul...

Mergi la inceput

Aha, tocmai a postat cineva pe forumul de mamici: Mamanati a nascut astazi o fetita!!! Sa-i traiasca, sa fie sanatoasa si cu un car de noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ce mesaj frumos am citit atunci cand am intrat sa postez, am noroc cu sositul din concediu, gata ne-a ajunge cu hoinareala....
Multa sanatate pentru mamica noastra , mamanati,refacere rapida si tot ce e mai frumos in lume pentru printesa ei.
Pentru celelalte mamicute si puiutii lor , spunem "bine v-am gasit "si revenim la subiecte doar dupa ce ne facem temele de citit.
Revenim si cu poze, un pic mai tarziu.

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mamanati,

sa-ti traiasca mica minune!Te iubim si suntem alaturi de tine!

Eu si gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by andira

Ha Zuzule, eram sigura ca tu esti prin cele care sporesc nr de vizionari, ca si mine, dar n-are timp sa raspunda de fiecare data...
Am vrut sa scriu de aseara sa punem mana sa scriem, ca ne banuieste lumea de spionaj... Pupam si noi tot familionul...

Rrox - sper ca nu pleci fara sa ne vezi in poze Fetele mele va pupa pe toate 3!

Adriana - io stiu ca nu te-ai suparat, dar uite si pt tine si Cezarica

Am pus poze noi in albumul "botez Nati", daca aveti timp si chef sa ne vedeti...
Cea in verde e nasa, e apar doar in prima poza.

Iri si Nati

Draga Andira,

Sunt un membru nou al acestui forum si am incercat sa-ti trimit un PM sau e-mail. Nu am reusit sa dau de tine in nici una din aceste variante. Mesajul primit a fost : "Andira nu primeste mesaje private" respectiv "Delivery Status Notification - Failure" pt e-mail. Cum as putea sa comunic cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

marox,
ce mi-a placut de JuliaSper sa se impace bine acum cu Lavinia ca e doar pe teritoriul eiAsa se scrie,supraetajatNoi stam intre Stuttgart(70km) si Karlsruhe(30km).Ar fi super daca ne-am nimeri cu programul sa facem o intalnire la Strasbourg.Noi am fost de multe ori si ne place mult orasul.

cenia,
ma bucur ca am depasit mica neintelegereEu nu prea ii mai fac suc lui Bubu.La noi predomina sucurile de la Hipp(de mere cu ceai de fenicul,cu vitamina C,de mar si de fructe rosii-indoite cu apa astea-)

raresionut,
bine ati revenit!asteptam pozici!

ligia, voi unde sunteti mai?andira,dariaevelin,ana71?

Bubu are 2 cuvinte noi in vocabular:adei(ardei;in una din carticelele lui era o fotografie cu ardei si de cand am pronuntat eu cuvantul si el dupa mine).Mai zice si nani si isi pune palmuta pe obraz(asa ii arat eu cand doarme Sofia sa nu o deranjam).Mai vechi:ata ata(volta in greceste)si ade ade(haide).Oricum pt un copil bilingv(trilingv)mi se pare super!

Va pup si sper sa mai revin daca am vreme

Eu si gashca

Mergi la inceput

Zuzunaki, felicitari pentru progresele lingvistice ale lui Bubu! Acuma vad pe unde stati...pe linga Baden-Baden, nu? Mama, ce-mi place pe acolo !!! Imi place si Strasbourg-ul si Alsacia, in general, problema e ca noi stam la vreo 500 km, in centru, asa ca in zona aia ajungem foarte rar .

Cenia, am uitat sa-ti raspund, eu nu i-am facut niciodata suc de fructe Juliei.

Raresionut, bine v-ati intors din concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

mamanati,sa-ti traiasca minunea si sa fie soarele care va va incalzi toata viata si care va revarsa toata fericirea din lume asupra voastra!
Acum fug,ca azi ne-am cam dat programul peste cap,nu a dormit la amiaza si acum avem circAm citit tot,ma tin la curent

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput