Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
Anca Micaela spune:
Multumesc, Pisicuta!
Da, are prieten de cand avea 5 zile si s-a nascut Tudor.
Suntem prieteni de familie (noi, fetele, am fost colege de serviciu si facultate), asa ca suntem destul de apropiati, si prichindeii la fel.
De obicei nu mananca singura decat dupa ce isi potoleste putin foamea - adica felul 1 e primit si de la felul 2 incolo se chinuie singura.
Poza e facuta azi si a fost o premiera: am mancat toti 3 in acelasi timp, iar ea a incercat sa se descurce cap-coada. De aia am si imortalizat momentul... a fost extraordinar! 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mamacita spune:
pisi,nu se va dezintegra!Vor pleca unele,vor veni altele,se vor reintoarce unele si tot asa,atat timp cat ne leaga prichindeii.Certurile arata,in opinia mea,ca exista legaturi afective importante aici,altfel nu ne-ar pasa ce crede x despre y;important este sa nu fie scandaluri dese care sa antreneze multe persoane si sa se desfasoare pe model englezesc,adica sa se ceara lamuriri,sa se spuna opinii raspicat,dar fara injurii,mentinand respect reciproc chiar in situatia in care parerile diverg.Adica argumente si contraargumente!Chiar nici nu mi-ar placea sa stam toata ziua sa ne complimentam una pe alta si sa fim timorate nu cumva sa atingem pe cineva,fie si cu o floare!Asta mi se pare ipocrizie ieftina;toata lumea de acord cu toata lumea,ne pupam si ne raspupam,si ne barfim pe pm sau pe messenger
![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Inchipuie-ti,anca Micaela,ca mie la ora asta"imi arde",doar suntam absolut on-topic!
Mi-au placut:ce frumos se joaca Ema cu amicul pe covor,rochitele ei,ursul si picnicul,ce mai distractie mare!Sa va traiasca si la mai mare!Vrei sa spui ca ea mananca singura bucatele de dimensiunile alea?!Wow!Bravos!
Tot azi a mancat si Alexut prima data singur cu furculita nectarina!

Pana sa ne dam noi seama si sa sarim la camerafoto[careia i s-au terminat acumulatorii

]si la cea video,care era in alta camera,a papat toata nectarina cea uriasa!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
zuzunaki spune:
Iete ca -mi schimbai titulatura si de zombi ce sunt am papat un"t"...sunt originala![]()
pisi,
nu plec,iti fac hatarul![]()

mamacita,
bravo la Alexut, baiat mare!
Si Bubu a papat ieri singur mamaliguta cu ou,unt si iaurtel.Eu ii puneam pe varful linguritei si el o ducea singur la gurita

dar aceeasi poveste:nu mai aveam baterii la camera
Noapte buna!
Nu mai e nimeni pe baricade sau v-ati mutat domiciliul?
Ia hai la o strigare cine ramane cu noi?
Eu si gashca
alessia105 spune:
..buna buna ..hop si io...
Am intrat sa va spun ca nu mi-am schimbat domiciliu
am fost doar in vizita
..eu cred ca
e domicilul si fiecare e cu camera lui ..deci am schimbat camera cred ca e mai corect
..glumesc Zuzule
..nu te supara pe mine dar m-a amuzat cu domiciliu ..voi stiti ff bine si cred ca am dovedit-o de fff multe ori ca imi sunteti ff dragi toate ..si ca va consider prietenele mele pe toate ...acum daca s-a intamplat sa fie asa sincer nu pot sa vin si sa spun ..."ati plecat ..gata!!" fiecare are motivele ei bine stiute de a sta sau de as alege alta camera sincer ar plange sufletul in mine dupa camera asta ...de ce va spun asta ..ptr ca nu as vrea sa ma intelegeti gresit sau sa ma acuzati de duplicitate ..dar nu pot sa le ingor nici pe ele nici pe voi si daca nu se poate impreuna ....asta e!!! ...sincer va iubesc pe toate si mi-as dori din suflet sa fim aceeasi mica familie din familia asta mare si minunata numita
...si as vrea sa raman in continuare cu pritenele mele de suflet ..mamicile de martie-aprilie 2005 ...oricare ar fi denumirea sub care s-ar intalnii pe
...si ca sa vedeti ca nu fac diferente aceasi mesaj il voi posta si in cealanta parte ...
VA multumesc din suflet ptr intelegere si ptr faptul ca existati ...

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
pisicuta si matei spune:
EU ![]()
M-am uitat la Brother Bear2 pana la ora asta si am plans
si nu am vazut mesajul mai devreme ![]()

Alessia 
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Anca Micaela spune:
Multumim, Mamacita! Da, mananca bucatelele de dimensiunile care se vad in poza
. Mai grav e ca baga 2-3 si ia in fiecare mana cate incap - de preferat sa ia tot de pe farfurie, sa fie sigura ca le are ia indemana la nevoie. Vorb'aia, nu se stie cand te loveste foamea si tre' sa fii pregatit!
.
Felicitari Alexutului! 

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by Anca Micaela
Multumim, Mamacita! Da, mananca bucatelele de dimensiunile care se vad in poza. Mai grav e ca baga 2-3 si ia in fiecare mana cate incap - de preferat sa ia tot de pe farfurie, sa fie sigura ca le are ia indemana la nevoie. Vorb'aia, nu se stie cand te loveste foamea si tre' sa fii pregatit!
.
Felicitari Alexutului!
Multumim!
Poze Ema
Poze Ema2
Alexandru,soarele nostru
cenia spune:
SAlutare mamici
Alessia: esti atit de draguta si diplomata... incit m-ai lasat fara cuvinte, doar cu admiratia mea.
zuzu: ma lasi?
cenia spune:
Hai sa mai zic de imparatul David: in continuare se lupta cu mucii. la prinz a varsat din cauza lor in somn. dar a fost o singura repriza. de ceea ce mi-a fost frica nu am scapat:un pic de diaree din cauza siropurilor.pe linga raceala mai avem un front de lucru,incerc cu mucilagiu.
vroiam sa ii dau vitamina C si am facut suc natural de portocale.anterior i-am dat de la hipp.
Voi mai faceti suc de fructe? (ca eu am pus storcatorul de fructe in cui din cauza deselor episoade de diaree)si daca da, ce combinatie e cea mai reusita?
Apropo de combinatii, bunica a facut combinatie intre mar, banana si brinza topita!David a mincat, deci combinatia i sa parut ok!
Ddespre oala nu vrea sa auda decit maxim 1 minut.il las in pace, in carte scrie ca nu trebuie fortat, mai tirziu asta ar fi o cauza a enurezisului.
Incepe sa repete cuvintele dar foarte foarte stilcit.e comic.eu ii spun la baie:"imputitule!de ce nu faci la oala?" Azi repeta la baie cind bunica il spala:"tzutzutitu...oaoa".
Mai scrie in carte ca cei carora li se vorbeste foarte mult incep sa vorbeasca mai repede. Sa speram ca asa va fi.Deci: la treaba, mamicilor, vorbiti non stop cu prichindeii vostrii!