Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 29
gabitaco spune:
Buna fetelor! Ne-am intors si noi cu bine de la mare si am reusit sa citesc pe megabiagonala ce a-ti scris. Mateei i-a placut la nebunie la mare, a fost fff vesela, a papat si a dormit bine. Am facut si pose si filmulete pe care o sa le pun mai tarziu cand o sa am ceva timp.
Am aflat si vestea cea mare. Gandacel
- te felicit si iti doresc din toata inima sa ai o sarcina usoara, fara pb si un copil sanatos si norocos.Mi-au dat lacrimile de emotie si mi-am adus aminte de ziua in cara am aflat ca o voi avea pe Mateea, pe care si noi am astepta-o destul de multisor ( cam 3 ani ). Eu inca nu stiu daca vreau sau nu bb 2, dar cu siguranta, daca va fi il vom face.
feli am vazut pozele de la sambata- frumoasa foc s-a facut Ilincuta. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Si eu abia astept Craciunul....
PS
pozele de la mare sunt pe mesg- pt cine are timp si chef sa ne vada.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
camelia_daniela spune:
Feli, nasoala intamplare ! Poate scapi de belea cu spay cu panthenol. Bafta!
Mai Bulucel, eu nici n-am bagat de seama sprancenele... mie chiar imi place cum arati in poza aia
!
Lavi, tre' sa fie super dulce Silvia
cand spune cate o "perla"!
Parca o vad si eu pe Daria cand s-o mai mari spunand cate una d-asta!
Camy & Daria 
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
gabitaco spune:
a si ca sa raspund la sondaje
1. mateea bea cam 300 ml de apa pe zi
2. mami ar vrea ca printesa sa fie diplomat ![]()
3. kk cam de 2 ori pe zi
si asa se fac si 200 de mesaje....
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
melku spune:
Gandacel, felicitari pentru
. Multa sanatate va doresc si sa ai putere pentru doi de acum inainte.
Mai mamici care folositi mult-laudatele scutece Mamia: dupa indelungi cautari, am reusit sa gasim si noi magazinul cu pricina de pe Timisoara (Doru l-a gasit ca io m-am lasat pagubasa, ca-i ascuns bine), am cumparat din acelea cu elastic la spate. A dat Doru in jur de 250.000, nu mai stiu exact.
Da' nu-mi plac DELOOCCC. Fac cocoloase, odata ce se imbiba cu pipi. Sunt absorbante, nimic de zis, da' nu e in regula sa stea bbita mea cu fundicul pe cocoloasele alea de vata sau ce material o fi...
Asa am mai patit cu huggies...si luasem trei pachete c-a fost oferta, de-am zis ca nu se mai termina...
LA VOI E IN REGULA? Ripley, cum e cu cele aduse din Germania? Oi fi nimerit io taman pachetul cel prost?!
ca tare laudate au fost scutecele astea pe aici...
Mai incercam si MyKids si daca tot teapa, ne intoarcem la Pampers ca tot cele mai bune raman.
MyKids sunt in Gima Plaza la oferta, pt cine intereseaza, cu mai mult de 100.000 mai ieftine pentru cine are card Gima.
Buluci, ce bine arata lasagna ta! Mai ca m-as incumeta si io...sa vina racoarea ca altfel nu ma apropii de cuptor.
In rest, pitica mea de ieri merge de-a busilea prin casa. Timid, dar sigur si io am inceput sa ma gandesc pe unde sa pun toate lucrurile care i-ar putea fi la indemana de acum inainte. Vai de noi ca nu mai am loc pe nicaieri!
melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
felicia74 spune:
Gabitaco bine ati revenit!
Melku sa stii ca Doru a observat ca daca ii ceri vanzatoarei un pachet, ea se va uita la el in lumina. Tind sa cred ca desi au acelasi ambalaj, nu sunt toate la fel. Ba chiar a si zis o tipa ca unele au desene altele nu. Asa si noi: cand am cumparat ptr 7-11 kg am luat singurei din raft, care s-a nimerit - acasa am observat ca nu aveau elastic la spate. Ultima data ne-a dat vanzatoarea unul dupa ce s-a uitat la mai multe pachete si am fost foarte multumiti: au elastic si ii vin bine Ilincai. MyKIds sunt mai tari, dar mi-au placut. Faza cu cocoloasele nu am patit-o.
Auzisem din parc de faza cu Hugies - e un tatic in Poli ce a ales sa stea acasa cu fetitza in locul mamei. Duminica ne-am conversat si se plangea si el de cocoloasele de la Hugies.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
melku spune:
Felicia, si noua tot vanzatoarea ni l-a ales. Cred ca era obisnuita de la voi
, Dar uite ca l-a ales prost si eu nu m-as mai incumeta sa mai cumpar un pachet. O fi expirat!? Ca n-am vazut nicaieri termen de valabilitate...da' nici nu stiu daca au scutecele asa ceva...ar trebui, nu?
melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
camelia_daniela spune:
Hai ca m-am hotarat sa va spun si voua ... (nu v-am spus pentru ca am crezut ca o sa se rezolve
!)
Am o problemutza cu fiica-mea
- de cand eram la mare (in jur de 10 - 11 august) i-a aparut o iritatie la putzulica, pe exterior, care a devenit destul de urata .
La inceput au aparut ca niste punctuletze rosii (ca niste ciupituri) care, dupa ce am aplicat Nidoflor s-au uscat. Pe masura ce se uscau se strangea punctuletul rosu si in jurul lui ramanea ca o umbra un cerculet mai apropiat de culoarea pielii. Treaba e, ca dupa ce am venit de la mare au continuat sa apara si de aseara s-a intins cam tare si spre funduletz. Sambata dr-ita. a venit sa o vada si a concluzionat, oarecum nehotarata, ca ar fi ciupituri (de "nu-stiu-ce"; m-am gandit eu cand eram la mare sa nu fi fost vreun purice de prin hotel,DF!). Si sa vedeti ce-mi prescrie minunata dr-ita.- Elocom!!! E, asta e chiar culmea!
Oricum, traba sa inrautatit ! Ce sa-i mai fac? Poate reusesc sa-i fac o poza dupa-amiaza.
Camy & Daria 
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
simona dragusin spune:
Madutza eu ii mai dau Patriciei la masa de 11 brinzica de vaci cu iaurt.
Initial nu i-a placut pt ca ii ramineau prin gurita "bobite" de brinza dar am inceput sa o blenderuiesc(sa nu rideti!)si iese o pasta bunaaaa.
Pun doar o ling. de iaurt la inceput ca sa se poata amesteca si apoi ii mai pun cit mai trebuie.
Ce-mi place cind va "aud vorbind" de bb 2 sau 3 !
Eu mi-am dorit trei fete dar se pare ca Dumnezeu i-mi harazise altceva.
Sa nu credeti ca ma pling ca oricum pt mine fata mea e "trei in una"!
Pur si simplu ma emotionati ...
SIMONA si PATRICIA
stefanalex spune:
camelia -daniela Ai o printesa in adevaratul sens al cuvantului. Tare mi-am dorit si eu o fetita ,dar Doamne, Doamne mi-a daruit doi baieti. Mi-or aduce fete!
Pt. Daria incearca pasta cu apa pentru bubitele rosii, iar pt. cele care se inflameaza avand un cap galbui albastru de methil.. ( este un bun dezinfectant)
STEFAN si ALEX