Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

io cred ca Ramona sigur a nascut, ma astept din zi in zi sa vina cu dimensiunile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Ce credeti ca am gasit de dimineata, in fata usei vecinilor de vis-a-vis?!!!!!! surpriza13oct06
Sebi a fost uimit: "Mamiii, puii astia mici, macane (scanceau si ei, ca orice nou-nascut)! Au fost la mama lor in burtica?! Vau iasa bebele meu mic din burtica ta! Mamiii, da' unde este tata lor?!?!?!?!?! Puii astia n-au tatic???? hmmmmm, saracii......."

....Sa va mai spun ca inainte de a iesi din casa, mi-a zis ca nu-i place ca am burta mare (n.a.-fara bb)?!

Papi este ursul de plush, pe care Sebi il poarta peste tot cu el. L-am intrebat ce o sa-l invete el pe Papi azi, la gradi (sa nu faca pisu pe el!?). Mi-a raspuns ca: "il invat pe Papi sa manance tot, il invat pe Papi sa se joace cu jucariile, il invat pe Papi sa doama a gadi!" Deci, pot sa sper ca s-a adaptat la gradi, nu? (Desi nu uita sa ma intrebe in fiecare dimineata, cine il asteapta la gradi, d-na sau domnisoara- preferata lui?)

Anca, Matei s-a obisnuit cu bona? Se simte bine cu ea?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Ne-am gandit sa mai dam si noi un semn. ...
Raportam doi fratiori care se iubesc mult, dar care fac si o mie una prostioare!
Felicitari tuturor prospetelor mamici, gravidutelor. Sanatate comorilor!

Ioana acomodare usoara in Canada!
Tatiana pupici si distractie placuta la botez!

Poze cu noi:
http://public.fotki.com/1603/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

A nascut Ramona!!!!!!!!!!!!!

Alen bine ai venit pe lume!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Alen, ingerasule , bine ai venit in Lume !
Fie ca Viata sa iti daruiasca tot ce este mai bun si mai frumos: Sanatate, Fericire, o caruta de Bucurii, Intelepciune si Bunatate in Inima......

La Multi Ani Alen !

Ioana Co – bine ai (re)venit in gasca ! Asteptam povesti – crezi ca scapi fara sa ne spui de poznasii tai ?

Andra28 – nu-ti fa griji cu somnul . Sunt perioade, dar, daca ai rabdare un pic la pranz – o poveste, un ursulet in brate sau sa te culci si tu – smecherelul o sa redescopere bucuria somnului de dupamasa.....

mav – din tot ce povestesti, Sebi e mortal.... in fond, are dreptate – la orice copil ii plac mai mult educatoarele tinere

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Felicitari Ramona!!!!Alen, sa fii sanatos si papacios!!!!bine ai venit pe lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

O poveste frumoasa pentru un inceput de saptamana minunat :

Ultimul biscuit
(sursa: http://www.damaideparte.ro/?p=41)

Intr-un aeroport statea o tanara care urma sa faca o calatorie mai lunga. Si-a cumparat de acolo o carte ca sa treaca mai repede timpul si un pachet de biscuiti.

S-a asezat pe un scaun, si-a pus bagajele langa el si s-a apucat sa citeasca. La un moment dat s-a intors sa ia un biscuit din pachetul de langa ea. A observat cu surprindere ca la mica distanta era asezat un domn care citea un ziar, si care fara sa-i ceara permisiunea a inceput sa ia si el din pachetul de biscuiti.

Cu toate ca s-a simtit indignata, politetea a impiedicat-o sa ii reproseze ca are un comportament nepotrivit. Dar pe masura ce ea lua cate un biscuit, lua si el unul si asta a facut ca pana la urma tanara sa devina foarte nemultumita.

Cand a luat din pachet penultimul biscuit, ea s-a intrebat plina de resentimente: “Oare indrazneste sa mi-l ia si pe ultimul ?”

Barbatul a luat intr-adevar ultimul biscuit, l-a rupt in doua si i-a oferit zambind cald o jumatate. Simtind ca el a depasit limita bunului simt, tanara s-a ridicat furioasa si s-a indreptat spre un alt colt al salii de asteptare.

A deschis geanta ca sa puna inauntru cartea si... spre marea ei surprindere a vazut inauntru pachetul de biscuiti pe care il cumparase. In acel moment a coplesit-o un sentiment de rusine.

A inteles ca pachetul din care mancase nu era al ei, ci al barbatului care citea ziarul… El a impartit plin de bunatate chiar si ultima bucatica pe care o avea, fara sa se simta indignat, superior sau furios.

MORALA:
Oare de cate ori in viata am mancat biscuitii altcuiva ? Ar fi mai bine ca inainte sa ne grabim sa-i judecam pe altii sa privim cu atentie in jur... si mai ales in sufletul nostru !

Sa dai cand poti, fara sa astepti nimic in schimb, nici macar un multumesc, si sa nu regreti ca ai dat !
Cui dai ? Cui are nevoie....
Cat dai ? Totdeauna mai mult de cat ai primit !

Intrebari:
1. Cum vi se pare istorioara asta ? O intamplare trista ? Sau una amuzanta ?
2. In care dintre personaje va regasiti ?
3. Cine ati prefera sa fiti, tanara cu cartea sau domnul cu ziarul ?

Sper sa aveti o zi super faina de care maine sa va amintiti cu placere !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

RAMONA, felicitari pentru micul Alen ! Sa fie sanatos, papacios si cuminte! Refacere usoara si mult laptic !

DARAEL, la orice copil ii plac mai mult educatoarele tinere. Aici te contrazic . Clarei ii place mai mult de educatoarea in varsta (si mie de altfel, dar nu eu am influentat-o). Cand, dimineata e cea tanara, intra cu scandal in sala, in schimb, cand e cea in varsta, e toata un zambet.

IRI, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe asa cum vi-l doriti voi!

IOANA, Arturicii sunt mortali!!! Iar de locurile unde sunteti, ce sa zic, sunt de vis !

IOANA_CO, copilasii sunt minunati!!! Trebuie sa ne vedem curand, pana nu vin frigurile. Ati fost foarte frumosi la nunta!!! Mersi de urari, imediat intru in febra pregatirilor si inca nu stiu cand poate veni mama sa m-ajute. Pana la urma am gasit croitoreasa... mi-a zis ca sunt cei mai "tineri" clienti ai ei

Nici domnisoara mea nu mai vrea sa doarma la pranz . Acasa (in we) o culc la 13 si de cele mai multe ori adoarme pe la 15, dar la gradi, pana sa adoarma, ii trezesc (asa-i programul, la 15-15 si-un sfert e trezirea). In zilele in care nu doarme e super-maraita, nimic nu-i convine. De multe ori stau si ma gandesc daca s-o mai las sa doarma acolo sau sa-si faca somnul acasa. Doar ca programul de somn al baietilor nu coincide cu cel al Clarei si asta inseamna sa putem iesi doar pe la 18. Sper totusi sa-si regleze somnul dupa gradinita. Dimineata se trezeste la 7 fara un sfert, nu inteleg cum de nu-i obosita la pranz. Seara se culca la 21-21,30.

Va doresc o saptamana frumoasa! Multi poznasilor, mamicilor si taticilor!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello si de la noi!

Bun venit pe lume ALEN !!!Sa fii sanatos si fericit! Felicitari Ramona!

Pe la noi totul merge f bine.
Cea mai noua realizare este ca de 2 zile Arturicii adorm singuri singurei, fiecare in patul lor! Gata cu jumatatile de ora (ora) state pe langa mofturile lor; ei adormeau doar mangaiati si sa stie pe cineva langa ei.
Faptul ca reusesc sa adoarma singuri arata ca sunt destui de mari si sunt pregatiti pentru asta; oricum, chiar singuri nu sunt ca dorm amandoi in aceeasi camera.

Insa, au devenit hyper, mega, ultra activi! Nu stau o clipa intr-un loc. Daca nu alearga, sar, etc, non stop! Ma mir ca stau locului cand dorm macar.

Atat pe f scurt de pe la noi.

O saptamana buna tuturor!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ramona , felicitari !! Multa sanatate la amndoi si asteptam sa ne povesteti!!!
Ioana, super pozele, fara comentarii!!
Darael, multumim pentru ilustratie, foarte buna si de retinut!!!
De la un timp nici Albert nu mai doarme la parnz si pe la 8.30-9 adoarme tun. Pe de o parte imi convine ca adoarme mai devreme, ca altfel numai dupa 11.30 adoarmea si eu eram cam obosita din cauza asta. Acum mi-am mai revenit . Saptamana asta cred ca il duc la tara sa mai stea si pe acolo, desi nici nu vrea sa auda. Dar e mai bine pentru el, vine mult mai rosu in obraji si mananca si doarme mult mai bine decat aici. Si un motiv in plus e sa se mai dezvete de calculator. Nu stiu ce sa ii mai fac pur si simplu ma exaspereaza. Cum se trezeste ii da drumul si ar sta acolo toata ziua daca l-as lasa. E disperat dupa calculator ...si desi l-am lasat la tara si 2 saptamani cand a venit aici primul lucru a fost calculatorul. Eu nu pot sa fac nimic acasa de el. Cine il vede se minuneaza cate stie, stie sa scrie in word, sa foloseasca functiile de pe acolo, si in rest de toate. Poti sa ascunzi ceva de el ca le gaseste , le cauta in toate folderele pana gaseste ce vrea ( in special un nenorocit de joc de strategie) I l-am sters si l-a gasit pe la birou, si pe unde se duce il cauta. E ceva de speriat.
In rest nici el nu sta locului, tot timpul se catara , alearga , vorbeste , intreaba, canta ..si nu doarme invelit noaptea. Cateodata se trezesre cu picioarele reci gheata, nu stiu ce sa ii fac. I-am pus sosete dar i se ridica pijamaua si tot ii e rece. Toata noaptea il invelesc si cum simte cum se dezveleste.
Cam atat, in rest e sanatos, nu a mai racit de anul trecut dinainte de revelion.

Singura chestie pe care a avut-o si vroiam s ava intreb si pe voi daca ati patit. De vreo 4 ori , asa dintr-o data, a inceput sa planga si sa puna mana undeva in spatele capului, asta a durat cateva secunde si i-a trecut ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Alte manifestari anormale nu are, nici cea mai mica urma ca il urmaresc. Si astea au fost la interval de o luna de zile distanta, deci nu toate intr-o saptamana. Am zis sa ii fac un control, totusi, desi nu cred ca ar avea ceva. Spuneti-mi, ce parere aveti si voi?

Cam atat de la noi, scriem rar, dar cand scriem, scriem mult.
Va pupam!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput