Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hei,

noi suntem in zona, cum sa lipsim...
Adica mai lipsim cu scrisul dar de cand suntem mai departe scriem taare mult rudelor si celor ce mai vor sa stie de noi.
Ca sa va arat prin poze ce mai facem, uitati aici: http://community.webshots.com/user/arturicii_2006

Asa, ope scurt, totul e super bine aici :-).
Arturicii cu "scoala", avem deja 3 sapt de frecventa si in afara de un nas usor incarcat nimic altceva. Fata de ro, de unde pe parcursul frecventarii gradinitei am ajuns pana la pneumonii... A avut (iar) dreptate pediatrul. Aerul din Canada e f curat, in Bucuresti poluarea ii imbolnavea..
Fac o gramada de nazdravanii si nu stau o clipa locului. Ar alerga non stop. Deja vecinii ne-au batut in tavan...

Dar, uitati-va dc vreti la poze;
Ultimele 4 albume sunt de cand ne-am schimbat adresa ... :-)

Iri felicitari pentru sarcina!
Sa fiti toti sanatosi si voiosi!

Salutari tututor doamnelor si domnilor, piticilor si piticutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

arturicilor – superbe pozne...... nici nu ati spus ca ati avut sofer o zebra – dar nici nu se putea altfel la doi poznasi ce sunteti

Oricum, dupa ce am vazut cat de frumos este, parca am vrea si noi sa dam de mancare la animale in safari......

Somn usor tuturor poznasilor si parintilor lor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna, tuturor!

Chiar acum m-am delectat cu pozele Arturicilor. Ioana, sa-ti traiasca baietii, sunt superbi! Eu nu am mai intrat de multicel pe forum - cumva v-ati mutat definitiv in Canada? Unde? Daca da, atunci, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte de o viata fericita acolo, cu tot ce va doriti! Va admir pentru curajul de a va fi rupt de mizeria asta in care traim. Aveti o casuta tare draguta si cred ca e o zona chiar linistita. Despre curatenie, nu mai vorbesc. Parca imi venea sa si plang cand m-am uitat la poze. Sa ne mai trimiti!

Si acum sa va mai scriu si despre noi. Alex nu ma asculta deloc, dar pe toti ceilalti da. Isi cere iertare, imi spune "mami, nu o sa te mai supar niciodata", iar peste 5 minute o luam de la capat. Mananca singur, se aseaza singur pe olita, se spala pe manute, se dezbraca/imbraca/incalta (sigur, nu perfect. Mai nou, ca joc, construieste garaje pt toate masinutele, din cuburi sau puzzle-uri; langa garaje face si spalatorie de masini - pasiune mare, ce mai!
Aseara mi-a fost tare rau, sunt la a doua criza de bila in 2 saptamani, iar trebuie sa tin regim etc. si asta numai din cauza oboselii.

Ramona, ce faci? Asteptam cu nerabdare vesti de tine.

Tuturor va dorim sa fiti sanatosi si mai scrieti despre puiuti, mai dati-ne si noua idei de jocuri, poezii, cantecele etc.

Lia si Alexandru (19 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Piticasigogosica, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe tot de nota 10!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by ad_risnov

Mav, voi ce mai faceti? Parca nu ai mai scris de multisor... Cred ca Sebi este un scump, nu-i asa?

Salutare!
Sebi este f bine. Merge la gradi de stat, la program prelungit, la grupa mijlocie (n-avem grupa mica anul asta).
Este indragostit de domnisoara educatoare (cu ea mananca, cu ea doarme, cu ea canta si deseneaza, etc)... In saptamana cand este d-ra de dimineata, alearga bucuros la gradi si plec si eu cu sufletul usor la munca si lucrez cu spor.
In schimb, nu o place deloc pe doamna educatoare si urlaaaaa cand o gaseste pe ea la gradi..... plec de acolo cu sufletul faramite....
Deci, viata noastra se imparte in "saptamana buna" (cand suntem toti veseli) si "saptamana cealalta" (cand Sebi este maaaaaraaaait si ar vrea sa fie in fiecare zi "sambata", sa stam acasa!).
In rest, suntem ok. Am sfarsit tratamentul cu Singulair!!!
Sebi n-a mai luat antibiotice de 4 luni jumate, ceea ce este un record pt noi.

Darael, multumim pt sfaturile de peste vara, ne-au prins f bine! Intr-adevar, dupa ce mi-am schimbat atitudinea fata de diverse aspecte ale vietii noastre, Sebi s-a simtit muuuult mai bine!

Darael, am vazut ca si datele noastre s-au pierdut din listuta: Sebi s-a nascut in mod natural si a avut 3400g/52cm.

Iri, felicitari pt sarcina, multa sanatate si bb sa fie asa cum va doriti voi!

Ramona trebuie sa fi nascut pana acum, nu?! Nici o veste?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna
Va multumesc mult de urari si voua va dorim numai bine.Adrael multuesc!
Numai bine la poznasi.Revenim!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna ziua si de la noi!!

Eu stau si va pandesc in fiecare zi sa vad ce ati mai scris, dar reusesc destul de greu sa-mi fac timp si pentru scris. Oricum, tinem aproape.

Alexandru este din ce in ce mai nazbatios, dar este un dulce. Face tot felul de nazdravanii, nici nu stiu de unde ii vin atatea idei.
Lasand gluma, avem si o problemuta: de aproximativ o saptamana nu mai doarme deloc in timpul zilei, iar seara, pe la 20 il apuca somnul si abia ne mai putem intelege cu el. Vi ati trecut prin faza asta? S-a solutionat sau mai dureaza!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna ziua si de la noi!!

Eu stau si va pandesc in fiecare zi sa vad ce ati mai scris, dar reusesc destul de greu sa-mi fac timp si pentru scris. Oricum, tinem aproape.

Alexandru este din ce in ce mai nazbatios, dar este un dulce. Face tot felul de nazdravanii, nici nu stiu de unde ii vin atatea idei.
Lasand gluma, avem si o problemuta: de aproximativ o saptamana nu mai doarme deloc in timpul zilei, iar seara, pe la 20 il apuca somnul si abia ne mai putem intelege cu el. Vi ati trecut prin faza asta? S-a solutionat sau mai dureaza!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Andra, depinde la ce ora se trezeste Alex dimineata.
De cand merge la gradi, Sebi se trezeste singur intre 6,30-7,30, la gradi nu apuca sa doarma decat cel mult 2 ore (in cel mai fericit caz- 2 ore jumate), deci nu mi se pare anormal ca pe la ora 20-20,30, "sa i se rupa filmul"!
Asa ca, cel tarziu, la ora 21, Sebi deja doarme bustean!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ref la somn, de cand am schimbat casa/tara/patul.. Arturicii adorm la ora 20 (de la 22 in Buc). De trezit se trezesc la 7 iar la pranz dorm 2 ore.

Daca ar fi dupa ei nu ar dormi la pranz dar mie una nu mi se pare normal sa nu aiba o ora-doua de somn ziua. Plus ca la gradi candvor merge la program lung toti copii dorm la pranz. Asa ca in fiecare zi am la pranz munca de convingere min juma de ora sa pana adorm (ei nu eu!)

Mergi la inceput