Iubire pe net - am crezut ca-i gluma...
Raspunsuri - Pagina 4
She spune:
quote:
Originally posted by babyblue
[quote]Originally posted by Rufus
ma intreb, oare cu ce se alege intr-un final o persoana, femeie sau barbat, care gestioneaza cu calm si diplomatie o criza,in care este o victima umilita si abuzata emotional, de un partener de viata egoist care isi urmareste propria placere??
Cum cu ce?Ii ramine demnitatea nestirbita! Macar celui tradat.sau e de preferat sa aiba o comportare identica sau poate sa dea cu lopata si toporul?
axxa spune:
Celui sau celei care gestioneaza cu tact o criza de acest gen nu ii ramane nimic, decat un gust foarte amar..
Ramona J spune:
Imi permit sa spun ca nu ai avut nimic de mai multa vreme, din moment ce sotul tau bintuia pe internet in cautare de... ce-o fi cautat el!
Daca te agiti tot nu rezolvi nimic. Ba mai vede si fiul tau, care e destul de mare, partea urita a lucrurilor.
Cred ca e greu si treci prin toata gama de stari. Sper sa ai taria sa te rupi de sotul tau. Eu chiar cred ca e mai bine pentru toata lumea. Sper ca nu imi permit prea multe dindu-ti sfatul asta, dar e parerea mea sincera.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Alyssa spune:
Daca un barbat isi cauta ceva pe internet sau oriunde nu este vina femeii deloc. Sau invers... Poate sa aibe o relatie super acasa, poate sa iubeasca in acelasi timp doua persoane, poate sa ii stea in fire asa...poate...poate...
Dar in nici un caz nu ii pune vina esecului in circa ei!
Ramona J spune:
Nu stiu de unde reiese ca ar fi vina ei. Poate nu m-am exprimat bine.
Eu zic doar ca nu are rost sa isi consume ea energia urmarindu-l, certindu-se sau mai stiu eu ce. Nu ca s-o admire unii-altii ca se poarta ca o doamna, ci pentru ca efectiv nu cred ca are rost. Individul asta nu merita lacrimile ei sau suferinta copilului lor.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by rilbuc1
Daca tot ai facut o alianta cu sotul ei, macar fa-o oficiala . Viitorul cu sotul tau nu prea suna bine.
http://community.webshots.com/user/rilbuc
nu cred ca era momentul sa iei peste picior durerea cuiva,ma uimesti ril......
aminteste-ti ca si tu ai trecut prin momente grele si n-a fost usor.....
axxa,trebuie sa lasi timpul sa treaca,e cel mai bun sfetnic.....
lasa-l in pace,incearca sa te detasezi,sa te gindesti la viitorul tau si al copilului,chiar daca veti ramane numai voi doi.....
nu mai rasfoi mesaje si nu mai cauta amanunte,nu faci decit sa rasucesti cutitul in rana,si nu asta iti trebuie.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Jocelyn spune:
Parerea mea e ca ar trebui sa te concentrezi asupra copilului si sa divortezi. E necesar sa te rupi definitiv de un asemenea barbat ca sa poti avea o viata frumoasa. Ce s-a distrus nu se poate repara la o cafea cu niste cuvinte de regret. Faptele spun cu totul altceva. Luciditate, ratiune si actiune... nu mai judeca cu inima in cazul de fata fiindca tu si copilul veti avea de pierdut.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
spic de grau spune:
Ai grija, strange dovezi, ca nu cumva sa te trezesti ca reclama copilul.
Eu una nu l-as mai lasa sa se apropie de puiul meu. Daca s-a dus dupa alta negandindu-se la copil, sa se duca. Dar nici sa nu se mai apropie de el.
Iar tu poti sa ai grija si singura de copilas. Sunt sigura de asta.
In privinta acestei iubiri - e posibil sa reziste. Oamenii pe net, cnd nu se vad, isi spun mai multe decat si-ar spune face-to-face. Iar faptul ca totul a inceput acu' 4 ani, si a reizbucnit acum... nu cred ca ar fi doar un foc de paie. Imi pare rau ca trebuie sa iti spun asta.
Sotul tau e vinovat; nu ar fi trebuit sa chatuiasca cu altcineva. Poate a inceput dintr-o gluma si uite unde s-a ajuns.
Iar daca ar fi existat cumva o problema intre voi, daca era intr-un fel nesatisfacut de ceva, iar e vinovat, ptr ca trebuia sa discute cu tine, sa incercati sa rezolvati problema, nu sa se refugieze intr-o relatie virtuala.
Imi pare sincer rau Axxa. Roaga-te si tu. Dumnezeu o sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
buli spune:
eu cred ca se poate reinnoda o peveste de iubire, daca mai e iubire
cred ca el sau ea pot ierta o ratacire, o nebunie sau cum vreti sa-i spuneti.
cred ca exista iertare in numele iubirii care a fost si care mai poate fi, in numele copiilor si a anilor buni petrecuti impreuna.
daaaar ... iertarea nu poate veni decit daca cel care trebuie iertat isi doreste cu disperare asta. adica trebuie sa faca astfel incit sa demonstreze ca merita.
nu cred ca poate fi reinnodata o relatie in care cel ratacit a revenit doar pe jumatate.
de aceea, in acest caz, cred ca o separare imediata e mult mai indicata decit aceasta tracasare care indulceste mult imaginea femeii iubite aflate departe si coloreaza in culori nu prea avantajoase imaginea nevestei.
asa, s-ar putea ca impricinatul sa-si aduca aminte ce frumoasa, desteapta, simpatica era nevasta si sa vada ca iubita nu-i chiar boboc de trandafir. sau, pur si simplu, s-ar putea rupe pisica mai repede pentru ca ... asta e.
She spune:
quote:
Originally posted by axxa
Celui sau celei care gestioneaza cu tact o criza de acest gen nu ii ramane nimic, decat un gust foarte amar..
mama lui Alex iubit
si daca o gestioneaza "fara tact", are ceva in sacosa??
nu asta era intrebarea?diferenta intre a face scandal ca esti "parasit" si a NU face?