cum se face lipia indiana sau cea pakistaneza si cea persana,stie cineva plissssssssss
sau cea cu cartof,cred ca exista cineva sa mi spuna pliss
Paine indiana - Nan
Ingrediente:
6 dl faina (1 dl = 60 gr faina)
1 lingura praf de copt
1 lingurita sare
1 ou
1 dl lapte
1 dl iaurt sau smintina
1 lingura ulei de masline
Reteta:
Se pune cuptorul la incalzit la 250°. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si iaurtul / smintina. Se framinta aluatul. Se imparte aluatul in 6 bucati care se intind cu sucitorul. Se pun pe o tava, pe hirtie pergament. Se coc in mijlocul cuptorului, 6 – 8 minute. Cind se scot se ung cu ulei de masline.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Painea cu cartofi caut-o la topicul Masina de paine.
Am dat-o acolo plus alte cateva super reusite.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."