CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 30
cypocs spune:
vine iar canicula
.Am scris un mesaj mai inainte neinteligibil ca scriu cu calculatorul sotului care nu are aceleasi taste ca si mine 
M-am uitat la pozele bebeilor .Frumosi , frumosi
ALIA si bb Maya
ama_kaly spune:
quote:Alia un pediatru din ala vreau si eu sa gasesc! Sa nu-mi dea antibiotic imediat, cum fac majoritatea, dar in Buzau nu prea am sanse sa gasesc.Deja am schimbat 2pediatri..
Originally posted by cypocs
helou,helou
am intrat sa mai dam un semn de viatza .Va citesc aproape tot timpul dar nu mai am si timp sa scriu .Vad ca va plimbati cu bebeii .Noi suntem bine , dar balosim la greu ca ne ies CANINII,adica printzesa mea va fi vampiritza .Ii curge atata saliva din gura ca uneori se si ineaa cu ea si tuseste .In wrap inca nu stiu sa o pun prea bine si cred ca de asta cand o pun cam plange .Am tot incercat dar nimic ,ori e prea larg ,ori rea stramt.
Ama,cu racelile nu ai cesa faci ,tot o sa raceasca , dar tine=te tare ,nu=l infofoli .Eu stiu ca la Mihnea nimerisem o doctotitza la Iasi care dadea foarte greu antibiotic ,si facea analize inainte de asta , hemoleucograma cu formua leucocitara ca sa vada daa e cazulde antibiotic ,adica e sau nu bacterie .Pe Mihnea l/a tinut o saptamana cu febra mare si zicea ca fiecare zi de febra ,fara antibiotic ,eo zi castigata .Acum poate stie cineva mai bine ce si cum .Cert e ca atunci cand ne/am intors acasa am intrat in normal cu doctorul nostru ,adica antibiotice .Uneori avem curajul sa nu i le dau , desi e greu recunosc sa faci asta de capul tau , dar de multe ori i/am dat.Am incercat sa mai schimb pediatri dar am vazut ca toti sunt obsedati de rosu in gat si antibiotice .pupamtoti bebelusiiaaa,era sa uit,mie acum imi plac gravidutzelelefoarte mult ,cred ca am o nostalgie
ALIA si bb Maya

De unde stii ce dinti ii ies?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
cypocs spune:
Ama, dintii deja se vad , adica prin gingie se vede mugurele dentar ,osul ,iar uul deja aiesit.Normal ca aia de jos ar trebui sa iasa intai .Cred ca Maya a uitat ordinea.
Medic din ala caut si eu , dar nu gasesc .Tot mama trebuie sa aiba talet , instinct,cunostinte etc sa faca ce e mai bine pt puiul ei.Mai exact trebuie sa fii supermama daca vrei sa sa mai faci din cand in cand ceva bun.
ALIA si bb Maya
nikolett2445 spune:
ama scuze de confuzia facuta.
cu ce refacem flora intestinala daca am distrus-o cu medicamente?
am o retinere sa ma duc la doctor pt ca m-a chemat peste 2 sapt ,trebuie scnimbat si pediatrul nostru cu siguranta.
pt ce ii dai lui seby sumetrolin?
arleena iti multumim ca ne-ai observat obrajori![]()
vivighe iti multumim ca te-ai interesat de urechiusele noastre,si ne-ai explicat cate ceva despre formarea lor.pavilionul urechi cred ca este in regula,cred ca aude tot si e atent la orice zgomot ,nu doarme cu tv dat drumul decat cand e f obosit si simte parchetul ca scartaie ,chiar tresare sau se foieste daca nu e foarte obosit
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
Amonar spune:
VIRGI
Nu stiu ecxact ce ai vrut sa spui cu afirmatia mea despre natie, dar ai confirmat spusele mele prin exemplele pe care ni le-ai dat. orice natie isi are obiceiurile si convingerile sale particulare care provin din tot felul de surse dar care se gasesc la toti reprezentatii acelei natii. Daca Lee sau pediatrul tau ar fi facut scoala romaneasca si ar fi trait in mediul Roman ar fi avut alte conceptii despre sarcina si cresterea copiiilor. Faptul ca tu ca Romanca ti-ai pus intrebarea daca e bine ce faci ascultand de sfaturile lor denota faptul ca convingerile de acasa din Romania le aveai inca in bagajele tale de mentalitate. Faptul ca ti-ai schimbat convingerile este o chestie personala care denota ca stai deschisa la lucruri noi. Dar nu toti ROmanii/Romancele isi schimba convingerile de acasa in momentul cand schimba anturajul si mediul de trai.
La fel cu Koreeni, sunt convinsa ca daca ar trai in Romania si-ar pune intrebarea daca sfaturile medicilor Romani sant in concordanta cu convingerile lor de acasa.La fel si cu Olandezii, gandesc altfel decat Koreeni si ROmanii si chiar decat vecinii lor Belgienii....
Cu asta am vrut sa-ti demonstrez ca a apartine unei natii influenteaza modul nostru de a gandi si de a lua decizii in tot felul de subiecte, ceea ce e foarte normal. Exista exceptii in fiecare natie dar asta nu inseamna ca gandirea uniforma si particulara a unei natii nu ii influenteaza.
(pozeKailan)
mai_iun2006 spune:
Am creat CAPITOLUL 7!!!
Nu am apucat sa modific listuta deloc, caci s-a trezit cea mica. Voi face asta maine. Rog, cine mai face modificari sa scrie un mesaj despre asta, caci s-a intamplat sa recitesc capitolul pentru a aduna toate datele, ca apoi sa realizez ca unele erau deja trecute
.
Revin si cu celelalte noutati...
Steluta.