CIRESE de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Magda, sar'na de warp...astept instructiunile de utilizare...zicea sotul ca ar fi ceva filmulete...ca eu nu ma pricep sa "montez" minunea.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

iar am lapte cu tzaraita chiar daca am ceva rezerve in frigider fiu-mio tot nu vrea nici in ruptul capului sa bea din biberon
s-a culcat cam flamand dupa ture disperate de plans.....
tocmai acum imi mai erupe un pic o masea de minte(care din clasa a 9-a a inceput)si ma doooaaareegingia(btw am testat calgelul sa vad cam ce efect are si nu cred ca o sa-i mai dau la fiu-mio ca la inceput e dulce apoi simti ca inteapa un pic si apoi ustura)
deabia pot sa deschid gura, drept urmare am mancat azi ff putin, nu mai rezist..si fara lapte, si cu durere de gingie, si copil plangacios ca numai in brate vrea.....
ufffff

Magda cum te mai simti??ai reusit sa-mi trimiti si mie wrapul??

La Multi Ani Mariilor chiar daca e cu intarziere

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Cristina
multumesc pt linistire.
am citit pe undeva ca regula numarului de mese este: copil de 4 kg maninca 5 mese, copil de 5 kg maninca 4 mese.
totusi cred ca regula de aur este: copil indiferent de greutate maninca cit ii trebuie, bea cit vrea si face ce vrea.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hello, hello!

Vad ca sunteti bine cu toatele!
Cat priveste racitul, Ama, nu trebuie sa iti faci procese de constiinta pentru nimic! Antibioticele au rolul lor, de aceea nici nu e cazul sa fie facut abuz sau sa fie luate aiurea ("preventiv" sau pentur viroze, etc) pentru ca isi pierd efectele iar cand va fi cazul intr-adevar vei avea nevoie de mai multe si mai puternice si slabesc sistemul imunitar inutil. Dar, daca e cazul, e foarte bine sa fie luate, sunt un medicament miraculos foarte eficient. Nu e nici o problema ca Seby a racit acum, nu este vina ta, nu era ceva ce ai fi putut face si nu ai facut sau invers. E firesc, oamenii mai racesc, important este CUM racesc si ce forme fac.
Sunt mult mai expusi aia tzinuti in etuva, incotoshmanati si nescosi afara decat pe un anumit tip de vreme. Ei poate nu racesc la inceputul vietii pentru ca nu prea au contact cu virusi sau microbi dar si cand vor raci... o sa faca forme nasoale. Lucrurile stau asa: caldura excesiva (din casa) este o caldura uscata care usuca mult mucoasele sistemului respirator. Ceea ce pentru mucoase in general este crima. Astfel, orice infectie are poarta deschisa. Asa ca la prima pala de vant (in aer sunt diversi microbi, evident) sunt imediat afectati pentru ca ei sunt "deschisi" la orice fel de microb.
Pe de alta parte, corpul lor isi pierde capacitatea de a se termoregla singur in mod corect. Ceea ce iarasi e o problema, pentru ca tot la prima pala de vant corpul nu va sti cum sa reactioneze.
Adauga la asta si antibiotice "preventiv pentru rosu in gat" cam lunar, hai, maxim la 2 luni (asa iau copiii in Ro!) si ai tabloul complet al sistemului imunitar al copilului roman!
Asa ca mamele , inainte sa spuna "il imbrac gros ca sa il protejez, ca el e mai sensibil!" (a naibii chestie, toti sunt sensibili!) ar trebui sa se gandeasca ca de fapt face EXACT PE DOS, ii face rau si il EXPUNE (taindu-i si capacitatea de aparare) in loc sa il protejeze.

Apropo de asta, in we am fost pe Transfagarasean, Katja s-a jucat cu zapada..a fost tare frumos. apropo, DianaR, noi am fost la 2000m altitudine cu puradeii asa ca te-am depasit!
In fine, ideea era ca la pensiune, Serghei era intr-un body si fara pantaloni sau ceva(erau cam 23 grade cred in acel moment) si un copil de 1.3 ani era in trening gros , cu sosete, ghete si ..atentie maaare...caciulaaaa legata sub barbie! Eu nu am comentat in nici un fel, nici maica-sa nu a indraznit sa-mi zica mie ceva dar, a simtit nevoia sa spuna: eu i-am pus caciula, ca am urcat cu el pana la Cetatea Poenari (pensiunea era f aproape ) si cand am ajuns sus era transpirat, asa ca i-am pus repede o caciula ca sa nu raceasca! Nu am putut comenta nimic..ca amutisem. Deci, ea peste transpiratia datorata caldurii si faptului ca ala era mult prea gros imbracat...a gasit de cuviintza sa mai puna ceva pe al, ca sa nu raceasca!
Copii sanatosi va urez!!!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Hello, hello!Vad ca sunteti bine cu toatele!
Cat priveste racitul, Ama, nu trebuie sa iti faci procese de constiinta pentru nimic! Antibioticele au rolul lor, de aceea nici nu e cazul sa fie facut abuz sau sa fie luate aiurea ("preventiv" sau pentur viroze, etc) pentru ca isi pierd efectele iar cand va fi cazul intr-adevar vei avea nevoie de mai multe si mai puternice si slabesc sistemul imunitar inutil. Dar, daca e cazul, e foarte bine sa fie luate, sunt un medicament miraculos foarte eficient. Nu e nici o problema ca Seby a racit acum, nu este vina ta, nu era ceva ce ai fi putut face si nu ai facut sau invers. E firesc, oamenii mai racesc, important este CUM racesc si ce forme fac.
Sunt mult mai expusi aia tzinuti in etuva, incotoshmanati si nescosi afara decat pe un anumit tip de vreme. Ei poate nu racesc la inceputul vietii pentru ca nu prea au contact cu virusi sau microbi dar si cand vor raci... o sa faca forme nasoale. Lucrurile stau asa: caldura excesiva (din casa) este o caldura uscata care usuca mult mucoasele sistemului respirator. Ceea ce pentru mucoase in general este crima. Astfel, orice infectie are poarta deschisa. Asa ca la prima pala de vant (in aer sunt diversi microbi, evident) sunt imediat afectati pentru ca ei sunt "deschisi" la orice fel de microb.
Pe de alta parte, corpul lor isi pierde capacitatea de a se termoregla singur in mod corect. Ceea ce iarasi e o problema, pentru ca tot la prima pala de vant corpul nu va sti cum sa reactioneze.
Adauga la asta si antibiotice "preventiv pentru rosu in gat" cam lunar, hai, maxim la 2 luni (asa iau copiii in Ro!) si ai tabloul complet al sistemului imunitar al copilului roman!
Asa ca mamele , inainte sa spuna "il imbrac gros ca sa il protejez, ca el e mai sensibil!" (a naibii chestie, toti sunt sensibili!) ar trebui sa se gandeasca ca de fapt face EXACT PE DOS, ii face rau si il EXPUNE (taindu-i si capacitatea de aparare) in loc sa il protejeze.font=Comic Sans MS]
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004) pozici

Ioana eu nu i-am pus caciula lu' Seby decat o data cand ploua si eram la bunici afara, in rest ii pun bandane cand e soare sa il feresc de insolatie.Nu-l infofolesc, afara iesim in body tip maieu si in casa stam doar in pampers sau body.Dupa 2 zile de febra continua care scadea doar cat ii dadeam antitermice cateva ore si apoi avea iar mai mult, am cedat si i-am dat antibiotic..am facut bine? Acum ii dau antibiotic din 6h in 6h si Sumetrolim la 12h.M-am pus si eu pe luat vitamine..ca cik i-ar intari si lui sistemu' imunitar. ]Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ink ceva..unde-s pozele de la munte ca nu le vad?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor help ca nu stiu cum sa montez warp-ul asta si maine plec din Bucuresti pentru 2 saptamani. Plecam la Botosani la parintii mei....sa o botezam pe Alexia si sa o cunun pe sora mea. Ma poate ajuta cineva cu instructiuni cum sa montez warp-ul?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

INAIOANA:Stii ceva de wrapul meu?AM corespondat cu MAgda..am inteles ca ar avea ceva probleme(sper sa incurc eu borcanele si sa nu aiba..!).Nu stiu daca a reusit sa mi-l trimita!Si la fel ca LArissa imi spusese ceva de filmulete ca mi le trimite pa mail....
Multumesc mult anticipat pt.raspuns.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Crissa si Larissa intrati la subiectul "Wrap in Romania" deschis de Ina si acolo gasiti si filmulelele. Succes.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

helou,helou
am intrat sa mai dam un semn de viatza .Va citesc aproape tot timpul dar nu mai am si timp sa scriu .Vad ca va plimbati cu bebeii .Noi suntem bine , dar balosim la greu ca ne ies CANINII,adica printzesa mea va fi vampiritza .Ii curge atata saliva din gura ca uneori se si ineaa cu ea si tuseste .In wrap inca nu stiu sa o pun prea bine si cred ca de asta cand o pun cam plange .Am tot incercat dar nimic ,ori e prea larg ,ori rea stramt.
Ama,cu racelile nu ai cesa faci ,tot o sa raceasca , dar tine=te tare ,nu=l infofoli .Eu stiu ca la Mihnea nimerisem o doctotitza la Iasi care dadea foarte greu antibiotic ,si facea analize inainte de asta , hemoleucograma cu formua leucocitara ca sa vada daa e cazulde antibiotic ,adica e sau nu bacterie .Pe Mihnea l/a tinut o saptamana cu febra mare si zicea ca fiecare zi de febra ,fara antibiotic ,eo zi castigata .Acum poate stie cineva mai bine ce si cum .Cert e ca atunci cand ne/am intors acasa am intrat in normal cu doctorul nostru ,adica antibiotice .Uneori avem curajul sa nu i le dau , desi e greu recunosc sa faci asta de capul tau , dar de multe ori i/am dat.Am incercat sa mai schimb pediatri dar am vazut ca toti sunt obsedati de rosu in gat si antibiotice .
pupamtoti bebelusii

aaa,era sa uit,mie acum imi plac gravidutzelelefoarte mult ,cred ca am o nostalgie

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput