Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!! Multumim tuturor pt urarile de ieri!!!

Ioana- multumesc mult pt urare! Si noi va pupam. Iar cu ridurile....cine nu are? Si sunt convinsa ca nu e chiar asa cum spui tu. Insa cu parulte cred pe cuvant, ca am patit-o si eu de nu stiu cate ori!!!! Eu am parul scurt si sa vezi ce rade coafeza de mine cand ii spun sa ma coafeze... dar ce sa fac daca nici la lungimea asta nu sunt in stare sa-l aranjez? Pupici multi!!!!

Andre_ea- sper sa va simtiti deja mai bine si sa nu fie nevoie de antibiotic! Pupici si sanatate multa!!

Pisicut- pupam puiul smecheras si independent!!!!! Ce vrei, daca ii place lui sa se joace cu hainele lui.... Si Mario are pasiunea asta.... pana si-a dat cu sertarul in gura si de atunci ma feresc tare sa-l mai las pe aproape dar inca nu stie sa mearga...sa vezi ce patesc atunci! Pupici si plimbari placute!

Irda- pai cam asa este, pe 8 sept e de fapt Nasterea Maicii Domnului, acum e adormirea si in mod normal nu se prea serbeaza, dar maj o serbeaza pe asta fiind numita Sf Maria Mare (luand in considerare varsta...) Asa ca mai sigur se ureaza de amandoua ca sa nu se supere nimeni! Pupici Dariei papacioasa!

Ica- imi pare rau ca nu am stiut si de voi, iti urez si eu pt fetita ta cu intarziere La multi ani cu sanatate si fericire!!! Si nu-ti face griji cu dimensiunile ca asta chiar nu e imp deloc!!!!!!! Nu mai face comparatii, fiecare copil are stadiul lui de dezv si cand ai nostrii vor sta pe loc veti creste voi! Vb ta, imp e sa fie sanatoasa si sa aiba parte de fericire si noroc!!!! Am vazut si pozele. Tare dragalasa e fetita ta, si f mandra de faptul ca merge! Pupicei!

Diana- multumim mult de tot!!!!! Multi pupici si din partea noastra pt voi!!!!!!

Cryna- felicitari pt plimbaret!!!!!!! Sa mearga mult si cu pasi siguri si cu cat mai putine incidente!! Am vazut si filmuletele voastre! Ce se mai "lupta" el cu pantofii si cu cearsaful.... Siu ce bine merge puiul mic! Felicitari inca odata!!!

Dede- felicitari pt vorbareata!!!!! Chiar ca esti fericita cu culcatul singurica!! Felicitari pt fata cuminte si isteata! Pupici!

Laura- pai din ce zici tu enterocolita nu cred sa fie ca aia e si cu febra.... poate doar o indigestie sau ceva..... Ca sa scape repede de scaunele cu mucus, ai putea sa-i dai Smecta, o jum de pliculet la 50 de ml de ceai sau apa sau mucilagiu de orez, dar cu smecta trece mai repede. Si in rest, regim alimentare si lasa-l cu mai putina mancare si cat de multe ceaiuri vrea ca e f imp hidratarea! Sanatate multa si sa ne tii si pe noi la curent cu starea lui!!!!

Mergi la inceput

Dede si Diana- m-am bagat si eu pe aici cu sftauri pt Laura, ca nu stiam ca sunteti pe aici, scuze daca am spus vreo prostie....

Dede- nu te supara pe mine dar m-am mai linistit si eu acum ca ai spus cum a papat si Adi, ca Mario si acum tot pasat fin papa! De cateva zile am reusit sa-i dau fara sa vomite si niste piersica pasata cu furculita si amestecata cu cea pasata la blender si la fel galbenusul de la ou in piureul de cartof. Sper sa inceapa si el sa pape mai mare in curand ca e tare greu! Vreau si eu sa plec cu el din Buc si e tare greu cu mancare si blender..... si nu ii place nici un tip de borcanel de legume, numai de fructe!

Diana- Iulia tot pasat fin papa? Sau a inceput sa pape si mai mare?
Distractie placuta la parinti si jumulire cu spor de pisici!!!! Nu adoarme nici daca o culci in pat cu tine si o muti dupa ce a adormit? Succes sotului tau la doctorat, spor la invatat si distractie placuta in miniconcediul in familie! Si timp frumos! Si eu chiar daca intru mai rara acum, ca mai fac si eu plaja ziua cand ma lasa Mario, promit sa nu dispar definitiv ca imi sunteti tare dragi si chiar mi-ar parea rau sa se destrame gasca!!! Pupici!!!!!!!!!!

Joker- iarta-ma ca pun si eu o intrebare indiscreta, sunt mai blonda eu asa si nu prea ma prind, dar ce e cu mesajul codificat? Ar tb sa ne prindem de ceva? Pupici!

Mergi la inceput

Acum ca tot am ramas singura sa fac si eu urarile de riogoare!!!

La multi ani cu intarziere pt ANDREI-TUDOR (Lulu75) Sa fii sanatos si fericit si sa ai parte numai de bucurii alaturi de parintii tai dragi!!!

La multi ani, sanatate, fericire si noroc si pt copilasii nascut pe 17 august:

STEFAN DANIEL (Giana)
ANA-MARIA (Cami)
ANDREEA (adaaina)

Sa aveti parte numai de lucruri bune si frumoase toata viata voastra!!

Va pup si eu acum ca e tarziu si ma duc si eu la culcare!!!! Noapte buna si somn usor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, multumesc pt. urari!
Iulia nu adoarme decat singura in patut. O pun acolo si isi ia suzeta, in max 5 min adoarme. Daca stau cu ea in pat se urca pe mine, ma pupa, maraie de somn dar nu doarme. Asta-i dezavantajul ca am invatat-osa adoarma singurica .
Nu mai mananca pasat fin de ceva timp. Ii fac cu furculita sau ii dau chiar bucatele. Carnita intotdeauna i-o fac cu blenderul, cu ceva lichid, insa pestele il papa bucatele. Din fructe musca singura, ii dau cu coaja cu tot si le mananca, mai ciuguleste si bucatele de legume, mai ia si cu lingurita din castronel (ca nu ajunge tot in gurita...e alta poveste , intentia conteaza ).

Mesajul din semnatura lui Joker imi este adresat , detalii nu dau. Poate daca vrea ea sa spuna .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Simona, multumesc, asa este, e mandruta si zambareata, prin parc, magazine sau pe unde ajungem cu ea zambeste la toata lumea, are initiativa in abordare ( in felul ei), dar la un moment dat devine timida. O fi doar varsta? Am intrat la foto din semnatura ta, insa nu sunt decat poze mai vechi,pe care le stiam de mai de mult, ai altele mai noi?

delia, noi nu suntem f inalti, eu am 1.63 m iar sotul meu 1.78, acu' cred ca ma mosteneste pe mine desi as fi preferat sa-l fi mostenit pe tatal ei

Noi

Mergi la inceput

Laura, si Christine a patit tot cam asa ceva, fara febra si noi am procedat aproape asa cum a scris Delia, in 2-3 zile max s-a refacut complet. Neavand Smecta i-am dat ceai de menta care a fost f bun. Christine nu putea manca, doar lapte pe care-l voma cam in 10-15 minute. Nu i-am dat nimic, doar solutie electrolitica, la inceput cate 1-2 lingurite cam la 5' distanta si pe masura ce trecea timpul si n-a mai varsat, i-am dat mai mult. Dupa 6 ore fara varsaturi, i-am dat lapte si, incet-incet mancare, orez fiert sau cereale de orez, supa de morcovi, un pic de paine cu un strat subtire de unt a III-a zi si apoi a intrat in normal. Nu-ti fie teama, chiar daca mananca putin, rezista, se reface mai repede, si daca slabeste pune la loc dupa

Noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!
STEFAN DANIEL [ Giana ]
ANA-MARIA [ truli-luli ]
ANDREEA [ adaaina ]

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi, sa va bucurati parintii si sa aveti parte de mult mai mult decat isi doresc ei pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Simona,nu esti deloc blonda, de multe ori am certitudinea ca esti mai "bruneta"decat toata lumea...si daca ai fi ce, vorba Deliei...

Diana, deloc...intre patenta si plagiat e o mare diferenta...SA NU CONFUNDAM TERMENII

Intre noi fie vorba, sunt destul de matura incat sa imi asum vina atunci cand o amfara a ma "avanta" sa fac afirmatii in necunostinta completa de ccauza a situatiei si conditiilor

...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

STEFAN DANIEL [ Giana ]
ANA-MARIA [ truli-luli ]
ANDREEA [ adaaina ]

LA MULTI ANI!!!

...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumesc din suflet tutror pentru raspunsuri . Cred ca a fost totusinumai o indigestie ... ceva mai usor, nu chiar enterocolita.
Aseara pe la 20:30 a facut kk, dar mai "leagt, nu asa lichid, apoi a facut la olita azi dimineata pe la 7, dar nu mai era lichid.
Era moale,dar nu mai mirosea asa nasol. A baut dimineata un bibe de lapte (stiam ca nu e bine sa bea lapte, dar altceva nu a vrut si ii chioraiau matzucile de foame) si nu a vomat, e chiar vesel si foarte activ (a cantat "aaaaaaa" cu Cristina Aguilera si s-a saltata de fund toata melodia, s-a jucat "cucu-stei" cu Bianca, acum se agita amandoi ca vor afara, e ora e plimbare). Ii iau oricum saruri de rehidratare si Smecta si il tin al regim cateva zile.
Va multumesc incaodata si va pup. Promit sa fiu mai activa cand ma intorc in Piatra si sa nu las gasca sa se sparga.

Ica bun venit (sau revenit) in club!

Abia astept sa ajung acasa sa vad poze. Mi-e dor de toate gagalicile voastre frumoase.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput