Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 22
Tethys spune:
Da Ica 1975, copii nostri impartasesc aceeasi zi de nastere. Am vazut mica ta zambareata... si pupam
dulce frumusetea lui mami
!!!
Am pus doua filmulete de ieri (cu Robbie
) si azi (smotocirea si calarirea patului
), in www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI. Va dorim vizionare placuta
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2
Ica 1975 spune:
cryna, am vazut filmuletele si m-am uitat si pe poze,
lui Robert care este un scump plin de energie si tenace. Felicitari pentru mersul singurel ! M-am uitat si la datele din tabel, vad ca a crescut f bine. Christine s-a nascut cu 50.5 cm si 3.390 Kg. A crescut si ea f bine atata timp cat a supt, dupa ce s-a intarcat singura ritmul ei de crestere s-a diminuat mult, poate este doar o coincidenta, nu stiu. Oricum, eu sunt f multumita ca este sanatoasa, o singura data a vomat si a facut diaree, insa cred ca se datoareaza dintilor, pentru ca dupa cateva zile am vazut gingiutele umflate in mai multe locuri.
Noi
Tethys spune:
Multumim frumos
Ica 1975, ca ti-ai facut timp sa ne vizionezi poznasul
. Intradevar
a crescut foarte bine... nu am de ce sa ma plang... Pupam
si mica ta umblareata.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2
joker spune:
Dania Nicol..mai mult s-a speriat mami decat s-a lovit baiatul
...
Cryna
am observat ca e cam putina lume pe aici in ultimul timp...who knows...
...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste![]()
Joker...mama de ied zapacit
EDUTZ
dania.nicol spune:
Ica 1975 - multumesc frumos pentru aprecieri si pentru ca ne-ai aratat-o pe micuta Cristine, pupam fetita dulce si mamica draguta 

cryna77 - vazut si filmuletele cu Robertel se pare ca are aceeasi pasiune ca si Sebi al nostru sa aranjeze papucii si pantofii de la usa
.Un pupic pe "funduletul plimbaret" prin pat.
joker - ma bucur ca sunteti bine
si apropo mi-a placut cum iti venea costumul de baie![]()

de la
arati asa bine nu? ![]()
Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
joker spune:

dania nicol..io, beletu de tramvai din profil care se considera butoi pe doua picioare raspund:SARAMANAAAA!!!
multumesc pentru apreciere...fizic nu m-am schimbat foarte mult fata de adolescenta...am
ceva mai mari![]()
![]()
...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste![]()
Joker...mama de ied zapacit
EDUTZ
Tethys spune:
Dania.nicol, multumim
ca ne vizionasi "funduletul plimbaret". Pupicei dulci
si voua.
Eu va zic noapte buna
fetelor. Pe maine
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
dania.nicol spune:
joker - "beletu de tramvai din profil" 

Noapte buna!
va zic si eu ca ma cam dor ochii de atata 
Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
delia grozav spune:
Am apucat putin la calculator si scriu inainte sa citesc ce ati mai scris pentru ca s-ar putea sa patesc ca data trecuta si sa nu apuc sa va raspund pana la capat.
Emaimee nu stiu daca ti-am spus ca ingerasul tau e superb si ideea cu aripioarele cred ca o sa o fur pentru aniversarea urmatoare
. Ai o familie superba si se vede pe fata ta ca esti implinita.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an