Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Editat , ca sunt varza la citit harti

Andreea, Murano e intre Nerva Traian si Mircea Voda, se intra mai sus de Al Vlahuta; deci de la Camera de Comert faci dreapta pe langa Pasajul Marasesti (care e inchis), pe stanga o sa ai Biserica Dobroteasa si nu prima, a doua dupa biserica la stanga (e si indicator cu Murano), ajungi intr-o parcare langa niste garaje si se vede acolo restaurantu si terasa. Uite pe harta www.hartionline.ro/buc/harta/o15.html" target="_blank">aici.-pe Vlahuta (stanga jos) vezi un cerc (e o zona cu parcari sau ceva in genu)si in stanga lui un dreptunghi: fix acolo e

alina si cristina, inca nu ne-am hotarat dar cred ca mergem cu AirFrance, oricum merci mult pt infos

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Gabifer imi pare rau ca micutul tau s-a imbolnavit. Numai bine si sanatate.
Andreea G am sa pun poze maine poimaine... zilele astea. Calatorie placuta si distractie frumoasa. Ce spun prietenii tai medicii de fainoase si lactate? Voi cand le introduceti?
Noe raspunsul meu de pe prima pagina l-ai vazut? Ca am scris in timp cu Cristina.. Pe mine nu ma pupi? sau nu merit...

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nshiro

Gabifer imi pare rau ca micutul tau s-a imbolnavit. Numai bine si sanatate.
Andreea G am sa pun poze maine poimaine... zilele astea. Calatorie placuta si distractie frumoasa. Ce spun prietenii tai medicii de fainoase si lactate? Voi cand le introduceti?
Noe raspunsul meu de pe prima pagina l-ai vazut? Ca am scris in timp cu Cristina.. Pe mine nu ma pupi? sau nu merit...

rocsana si bebe maria

eu trecusem deja la pagina 2..iertareeeeeeeeeee!uite, pupaturi si pentru tine si pentru Maria:

si multumim de detalii, chiar or sa ne fie de folos

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

anunt oficial: tocmai am compromis mega-extra-fenomenala supica la care am muncit ore intregi (pentru cine ma crede); zic ia sa pun la final si un strop de ulei de masline (deci la final, era gata, delicious, etc)...si cred ca a curs un sfert de sticla de ulei, ca nu stiu ce o patit dopul ala...asa ca, ramane pe maine..si poate, daca o sa imi inec amarul intr-o sticla de vodca, o sa beau eu supa aia, ca uleiul din stomac o sa tina alcoolul deasupra si nu o sa ma imbat

Rocsana, nu mai fi suparata pe mine, ca vezi ce fac??cred ca mi-a tremurat mana .....Pupam din nou, poate maine imi iese!

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Catrinel, tin minte ca m-ai intrebat ceva de contul lui Andrei al Doinei-cel, dar nu mai stiu ce...please refresh my memory

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Am pus poze noi incepand de aici pentru cine vrea sa vada Mateiasul si Vladutul in actiune prin tara.
Cititi descrierile ca am scris sub fiecare pe unde au fost facute...

Fug la treaba! revin pe seara.

Pupici!!!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Andreea, imi trimiti si mie, eventual pe PM ca sa nu te tot repeti pentru toti ca mine, reteta de supica ce i-o faci la Thea? N-o mai gasesc nicicum in mesajele vechi.

Fetele, cateva pozici noi incepand de aici
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ro_alba2004/detail?.dir=3a02&.dnm=7b19re2.jpg&.src=ph
asa ca sa nu ne uitati ca noi stam mai prost cu timpul. Acum e santier la mine-n casa si de-abia mai prind liber scaunul de la calc.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,AMBRA,MARIO VALENTIN,ANDREI IOAN!

Micaalsa,nu ma deranjeaza si o scriu aici,in cazul in care o mai vrea cineva.Reteta.

-1/2 telina mica
-2 morcovi potriviti
-1/2 dovlecel mic
-2 fire patrunjel verde
-cateva cubulete pastarnac
-cateva cubulete patrunjel-radacina
-o feliuta ardei verde/rosu
-o feliuta ceapa
-un catel usturoi
-cateva cubulete sfecla rosie(se adauga peste supa fiarta,exact dupa luarea de pe foc si se pune capacul)
-1-2 picaturi ulei de masline(tot la final)
-750 ml apa(aprox)

Eu fac o supa f. concentrata dupa cum se vede si Thea se pare ca e fana.Incercati si voi,este f.f.f.f.sanatoasa.

MP,bine ati revenit in...mizeria bucuresteana.Pozele sunt superbe,Ardeiasul abia mai incape in cosulet,Vladutul a crescut mai tare si tu esti slaaaaaaaaaaaaaaaaaaba rau!Ce mananca Ardeiasul,tot san?Este super-mega-mare!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA, cartoful fermenteaza? Io tocmai am amestecat putin in piureul de morcov, ca sa trec treptat la el de tot. Ufff...Moasa tocmai imi indicase sa incep diversificarea cu cartiful direct, da’ am preferat morcovul. Acuma ca l-a acceptat pe asta, vreau altceva, ca o constipa prea tare, si asa era ea predispusa. Sunt atitea pareri... nu mai stiu ce sa zic. Pupici Theei!

NSHIRO, numai un servetzel a ras pin acuma? pai oana a morfolit citeva deja!

NOE, mi-ai dat linkul la pagina lui Andrei de web, undeva pe la mijlocul capitolului trecut. E atata de dragutz Andrei... Un simpatic foc! Eu am gasit pe pagina de contact conturile pt donatii si am donat ca are cont in germania si a fost foarte comod. Nu scrie cine e proprietarul contului, dar cred ca e un cont la clinica pt el. (ca scrie ca la scop sa scriu “chirurgie “andrei fagurel” si de-aia ma gindesc ca e contul spitaluilui. Sper ca nu am gresit). Pupici!

MONICA, bine ai venit inapoi! Ma uit la pozele tale. Mai scriu diseara, acuma Oana doarme.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Andreea,multumim de primire!
Matei este inca 100% hranit natural...Mare asa a fost si Vladut,de aceea nu imi fac griji legat de o eventuala obezitate;plus ca asa ceva la copiii hraniti la san e cam imposibil.
Oricum,eu cred ca fiecare e cu ritmul sau de crestere si cu bagajul sau genetic,normal.

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput