Bebei de martie - aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Noe,nu am putut sa vad caruciorul ala tip umbrela, dar stiu ca exista companii aeriene (KLM?) care pun la dispozitia bebelusilor un fel de bazinete in care pot dormi, desi nu stiu daca si pe distante asa scurte (era vorba despre o calatorie peste ocean).Pe de alta parte,
s-ar putea nici sa nu ii placa sa stea acolo, oricum trebuie sa anunti operatorul de zbor cu care mergeti si sa intrebi, cine stie..
Si sa stii ca si eu m-am gandit sa incep sa ii dae ceva "borcanse" Anei,pe de o parte pentru ca impresia mea e ca sunt mai sigure, pe de alta, pentru ca vreau sa o invat sa manance si din ele, poate in septembrie mergem in Grecia..
Voiam sa te mai intreb ceva: tu cand ii dai Biei cereale in biberon, cefel de tetina folosesti, cate masuri ii pui? Stiu ca ii dai si cu lingurita, dar si in biberon, nu?

alina, ca sa vezi caruciorul trebuie sa 'stergi' spatiul de dupa 2 si dupa chic, pentru ca daca dau linkul corect se considera reclama, ceea ce nu e cazul
multumim ca ne citesti ce citim, daca vrei infos despre diversificare, poti sa dai click pe Anne-Bianca de la semnatura si intri pe blogul bebeilor, cu retete trimise de mamicile de la noi
cand ii dau cereale in bibe ii pun doar o masura la 160-170ml, mai mult pentru gust si folosesc tetina obisnuita; am incercat mai grosute cu tetina cu flux mai mare si se ineaca, refuza
tot lingurita e baza

pupam

edit:caruciorul ne trebuie pentru alergatura din aeroport si pentru plimbarile de acolo, in timpul zborului pot sa o tin si in brate insa nu as fi vrut sa se calculeze greutatea caruciorului la bagajele celelalte, ca si-asa nu stiu cum o sa incapa tot ce am nevoie pentru Bia

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

ANDREEEEEEA, PAI CE FACEM?NE VIDEM AU BA?EU PROPUN UN ORA 4-5 CA SA FIE SI DRAGOS...am fost si ieri la Murano asta si am baut un French Coffee, cica sa ma energizez de la cofeina, da' din pacate m-am molesit totalne-a si prins o tura de ploaie, da ' sub umbrele a fost tare bine, Bia era tare mirata ca nu stia ce e aia ploaie

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Hello fetelor!

Tare dor ne-a mai fost de voi...Ne-am intors de prin concedii unde tare frumos a mai fost...Am plimbat ardeiasu si pe fratiorul lui prin juma de tara si au fost tare cumintei.

Am terminat de citit din urma...Lucruri triste,lucruri vesele,lume noua,bebelusi grasuti si frumosi si mancaciosi si mamicute super.

Voi reveni asa cum se cuvine cu un raspuns mai detaliat pentru fiecare,dar mai intai culc flacaul. Mai trebuie sa ma mobilizez sa selectez dintre sutele si miile de poze facute ca sa pun sa vedeti si voi.

Mi-a fost dor de voi si ma bucur sa va regasesc!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Noe, am vazut caruciorul, pare usor de manuit, practic. De ce nu suni la companie sa intrebi cum tb sa fie sau cat sa cantareasca ca sa nu ti-l puna la bagaje? Sau care e exact politica lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Adar incearca cu piureuri daca nu vrea supica ca e tot aia. Fa o pauza la morcov da-i cartof si revino apoi cu morcovul. Poti sa-i camuflezi gustul cu ceva ce-i place. Mariei nu-i place marul simplu dar amestecat cu piersica il mananca.
Catrinel cu placere. Cred ca totusi voi mai astepta cu spanacul. La voi cum e cu painea si produsele fainoase? Dar cu lactatele?
Noe mersi pt raspuns. Laptele de vaca se fierbe impreuna cu painea cateva linguri nu mai mult. Da si eu vreau sa stiu cat mai multe din cat mai multe parti ale lumii, ca sa pot selecta punctele comune ca asa e cel mai safe. Cat despre carucior pot sa-si spun ca o tipa care a calatorit cu bebe de 6 luni Japonia-Romania impreuna cu mine pe avion a avut carucuior de asta de care zici tu (pe aici compact i se spune)
1. nu a fost considerat bagaj
2. a mers pana in avion cu el, unde l-a luat stewardesa si l-a dat inapoi la iesire
3. bebe a stat intr-un cos de plasa anexat de peretele din fata
4. la decolare si aterizare mama a trebuit sa-l tina in brate prins cu o centura de siguranta atasata la centura ei
5. avand in vedere ca platise si pt bebe o taxa de nu stiu cat la suta din valoarea biletului a facut "scandal" la check in caci si bebe la banii aia are dreptul la cateva bagaje astel incat au lasat-o cu kilograme in plus
6. bebe a primit si el papa in avion borcanele cu piureuri
7. am mers cu air france dar banuiesc ca mai toate companiile au aceeasi politica
Monica bine ati revenit sanatosi. Asteptam poze.

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo Noe,

eu ce am vazut in Germania (Lufthansa, TUI, Air Berlin) e ca iti ia caruciorul stewardesa cand urci in avion... aici sunt asa de galanti ca intai intra familiile cu copii mici si apoi restul. Nu cred ca va fi o problema, deci caruciorul nu se
pune la socoteala bagajelor mari care se cantaresc. Dar tot mai sigura esti daca suni la companie. Nu stiu cum si ce face Taromul in acest caz.

Cristina

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Salutare mamicilor si bebeilor!
Voi ce mai faceti bine, sanatosi? Puiutul meu nu este tocmai bine. Luni seara a plans tare mult, a fost tare suparat. Si cum era ziua mea am avut ceva musafiri. Soacra si mama spuneau ca-i cresc dintisorii baiatului, mie nu-mi venea a crede mi se parea prea devreme, apoi ca e deocheat,eu nu cerd in deochi asa ca marti dimineata fuguta, fuguta cu baiatul la doctor ce credeti ca ne spune d-na doctor?! Baiatul meu a facut rosu in gat. Sunt asa de suparata, nu inteleg de ce?! Ne-a dat o gramada de medicamente Panadol 3 ml de 3 ori pe zi, Ampicilina 3.5 ml la 8 ore si si Debridat 2 ml de 3 ori pe zi. Si plange mititelul cand trebuie sa le ia....In rest toate bune si frumoase.
Ciuf ti-am trimis ceva poze poate tu reusesti sa faci ceva cu ele ca eu nu reusesc.
Iti multumesc mult.
Pup bebeii vostri si fug sa ma joc cu al meu.
ptr toti bebeii!

Gabita si bebe Alexandru-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Na ca Maria a facut si prima ei pozna. In timp ce mami statea cu spatele si scria sarguincios raspunsul pt Noe, draga copila ca doar tot am inceput diversificarea, a mancat un servetel. Nu stiam eu de ce e asa cumninte ca daca e treaza nu-i chip sa stau langa ea si sa nu-i dau atentie (ca acum se miauna) si cand colo fata papa de zor un servetel care neatenta de mine l-am folosit sa-i sterg balele si l-am lasat pe pat langa ea....

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Noe,ne videm,desigur,dar se poate un picut mai tarzior?Adica 17-18?Cristin mi-a dus masina la revizie si o recupereaza dupa 16.Noi suntem acum intr-o singura masina intrucat asteptam una noua in sept.(pe a mea am vandut-o) iar pana atunci C. merge cu scuterul.Unde ziceai ca e Murano asta?Se si papa?Ca C. vine de la sv. si eu n-am gatit decat pt. Thea,evident.

Nshiro,sigur ca am dat-o cu crema de protectie desi,chiar daca nu pare,era ora 19.Ca altfel nu stateam noi asa,prada soarelui.Mariei si chiar asa,unde-s poze noi cu ea?

Adar,i-ai facut supita de care?Thea a papat ieri 100 de ml si era roz pe buzite,limbuta si obrajori de la sfecla rosie pe care am adaugat-o dupa ce am luat supita de pe foc,doar sa-si lase zeama si...proprietatile+culoarea.Azi,120 ml.Sapt. viitoare o fac mai groasa.Nu dispera dar nici nu obliga puiuta,daca nu-i place.

Catrinel si Thea a avut cateva reprize de kk cu urlete.Si iesea din funduletul ala mic de tot,ditamai biloiul tare de tot.De cand ii dau supita face kk normal si chiar de 2 ori pe zi.
Eu am pus spanac in gradina,special pt. a-l congela pt. buburuza,intrucat in cel congelat din comert am gasit fel de fel de...adaosuri:nylon,sarme,un dop... .Si proaspat e mai greu sa gasesc iarna.Eu nu-i dau cartof inca,din cauza ca fermenteaza dar peste vreo 2 sapt il arunc si pe el in supa.

Pe copchila noastra o cheama mai nou Rostogol,intrucat nu mai sta pe spate decat daca adoarme profund.A mancat dimineata la 5 si nu a mai avut somn 3 ore,asa ca si eu si C. am vorbit cu ea si ne-am jucat,zombie evident si facand caz de necaz...ce-am fost si ce-am ajuns!Noroc ca dupa asta a fost fata cuminte si m-a lasat sa dorm pana la 11,cand in mare viteza am facut supita.Ne-am hotarat sa plecam maine la Brasov pt. cateva zile,asa ca iar voi iesi din peisaj.
Am o mare problema:vreau un blender mic si smecher care sa faca si suc si pure,fara sa trebuiasca sa asamblez zeci de piese.Avem 2 roboti imensi si pt. 2 morcovi si un mar(de ex.),spal piese 1 ora.Voi ce folositi?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Andreea, da, au si mancare...e la 3-4 minute de Camera de Comert cum mergi in sus si pe stanga ai biserica Dobroteasa; este si un 'semn' la un moment dat pe stanga ->MURANO. Dar cand ajungeti in zona, cel mai bine dai un beep si va sunam sa explicam. E bine si mai tarziu...revin imediat, plange bebe

Ce mai citim noi

Mergi la inceput