Ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Missiday, chiar daca ti se pare complicat, incearca sa nu intervii, chiar daca e fratele tau si te doare. Situatia lui e una precara acum, iar daca tu vei încerca sa-i spui parerea ta, poate nu te-ar crede acum, mai ales daca cumva cumnata a va afla ca te viziteaza noua prietena nu cred ca va uita chestia asta! Da, ar trebui sa faci cumva sa nu te mai viziteze impreuna cu prietena. Stiu ca e dificil, mai ales daca cei doi pertec mult timp împreuna. Sunt sigura ca ai sa gesesti tu o solutie. Numai bine si fereste-te de dureri de cap inutile!
Pupicei

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Revin

Daca ti se pare complicat sa-i spui lui, încearca sa stai de vorba cu ea, si sa-i spui ce te doare! Nu faptul ca n-o poti accepta pt ceea ce a facut, dar cumva sa-i atragi atentia ca pâna in momentul când iti va câstiga increderea cumva ai prefera s-o vezi mai rar, încearca, poate are si ea ceva de spus la toata chestia asta, si poate veti gasi ceva in conum, iar daca ea e femeie de caracter te va întelege si nu va face tambalau!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Missiday,
bätrinii spuneau mereu, cä nu e bine sä te bagi in despärtiri, sau impäcäri...cum ai da-o, tot nu-i bine pt. tine in final...
In locul täu, as incerca sä rämin cit mai neuträ, adicä, sä accept situatia nouä, pe care si-a ales-o fratele täu ( cä poate are el un motiv pt. care a ales aceastä cale si pe care nu-l stiu decit ei doi / de multe ori aparentele insealä ), dar nu-l incuraja, aratä-i numai cä-i respecti alegerea, iar in ceea ce o priveste pe cumnata ta, as avea o discutie foarte sincerä cu ea, in care i-as explica cu mult tact ceea ce gindesc, cä eu nu am nimic impotriva ei si cä putem sä ne vedem in continuare dacä are pläcerea, si cä momentan sint intr-o situatie delicatä, in care oricum as da, nu as vrea sä-l influentez, ba dimpotrivä, trebuie sä-si dea el singur seama dacä noua cale aleasä este cea mai bunä pt. el!!!
Te pup si ....fii diplomatä!!!
Cami.

Mergi la inceput