dupa cate luni ati reusit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am incercat timp de 3 luni. A iesit din a treia incercare. Am avut anexita dreapta, dar pe stanga n-am avut probleme, probabil ca pe stanga s-a intamplat. Recunosc ca dupa doua luni eram cam descurajata si ma asteptam as trec prin mai multe incercari nereusite, dar a fost bine.
Multa bafta, o sa fie bine, nu te stresa, daca potzi!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Draga Helen, cred ca depinde de fiecare. Eu am luat anticonceptionale si am facut apoi pauza un an la ele (ca sa fiu sigura ca bebele nu o sa aiba probleme), timp in care nu am cautat sa raman insarcinata. Apoi am fost la un renumit profesor sa vad daca totul este in regula cu mine si pot sa ma apuc de treaba. Stupoare: profesorul mi-a spus ca am uterul prea mic si nu o sa raman! Mi-a dat un tratament, pe care, evident, nu l-am luat. Am zis ca macar sa incerc. Si pot sa-ti spun ca in luna aceea am avut si eu si sotul un program cam incarcat (la lucru, nu in alta parte), iar intr-o seara l-am luat pe barbatu-meu, mai in gluma, mai in serios, "mai barbate, punem sau nu de-un bebe luna asta?". A fost singura seara din luna aceea in perioada fertila si ... punct ochit, punct lovit! Dupa 9 luni: bebe! Asa ca depinde de fiecare. Bafta multa si sa te vad in curand la capitolul "greturi".
,
Claudia si Alex(4ani si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Tot pentru statistica: eu am ramas in a 4-a luna de incercari. Luasem pastile aproape 5 ani de zile si am facut o pauza de 6 luni inainte de a incerca. Nu ne-am chinuit prea tare, dar inceam pe cat posibil ca in ziua fertila sa avem activitate. Si eu stiu ca trebuie sa iti faci probleme numai daca nu reusesti dupa 1 an de incercari, si oricum daca ai ramas o data... Cum au zis si fetele, trebuie sa fii si un pic mai relaxata. Daca te gandesti numai la asta sigur nu face bine stresul.

Iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeas spune:

Si eu am ramas insarcinata dupa doua luni de incercari .Stiam ca am ceva probleme cu uter bicorn si eram stresata lunile alea.M-am linistit a treia luna si mi-am pus mai mult increderea in Dumnezeu si bebele nu a intarziat sa apara.Si acum suntem atat de fericiti...
Ma rog ptr tine Helen sa ai cat de curad parte de bucuria de a fi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu am luat pilule un an, apoi m-am oprit si 3 luni am folosit “condoms”, si dupa alte 3 luni am ramas. Deci concluzia ar fi ca am ramas dupa 3 luni, dar ma gindesc ca poate as fi ramas si in primele luni dupa ce am oprit pilulele, nu stiu exact.

Cam asta a fost la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu am ramas insarcinata dupa 2 luni de incercari si alea din cauza ca nu am facut cum trebuia. A 3-a luna a fost cu succes!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si eu, am ramas insarcinata dupa 3 luni de incercari. Am crezut ca voi ramane din prima, dar nu a fost asa. Motivul, nu-l stiu ! Poate ca, varsta. Aveam 29 de ani si cateva luni. Oricum, am citit ca, nu la fiecare ciclu avem ovulatie.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Va multumesc mult de tot....Nu stiu daca sunt mai incurajata acum, dar parca mi-a mai reinviat speranta!

Se pare totusi ca se ramane in general usor ... chiar daca mai sunt si exceptii!

Ce mai vroiam sa va intreb este - voi cele care ati ramas, ati folosit metoda temperaturi? logic ar fi, sa fie cea mai buna!...dar poate ca gresim undeva! si chiar ultima intrebare ca va stresez altfel...ce recomandati? - ca in saptamana fertila contactele sexulatle sa fie cat mai multe ? chiar in fiecare zi sau mai rare? mai bine zis cat de rare!

Daca imi raspundeti si la intrebarea asta chiar sunteti niste dulci... voi sigur aveti mai multa experinta si de asta va intreb!

Va pup si va doresc sarcina usoara!

Helen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cam asha cum spui tu. Cat mai des in perioada fertila, pe cat posibil. Eu nu am folosit nici o metoda cu temperatura, ci doar sex zilnic sau aproape zilnic in saptamana respectiva.
Multa bafta!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si eu am ramas insarcinata dupa a treia luna de incercare, dar pentru asta am luat Clostilbegyt.Cam atat.

alinkav

Mergi la inceput