dupa cate luni ati reusit?

dupa cate luni ati reusit? | Autor: Helen

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor,

Va adresez intrebarea mea la aceasta sectiune ptr. ca am impresia ca aici comunica cele mai fericite dintre noi ... adica cele care sunt insarcinate si asteapta venirea pe lume a micutilor!..si poate de aceea voi nu prea mai aveti timp sa mai treceti si pe la ,,aspirante''... nu vreau sa va critic dar va rog mult, imi puteti raspunde la o intrebare?

Dupa cat timp ati ramas insarcinate? Sunt printre voi cazuri diagnosticate ca fiind in regula dar ati ramas mai greu?

Nu vreau sa fac o statistica dar vreau sa stiu si eu cazuri concrete...sau poate ca vreau sa ma agat de orice ca sa imi mai ridic moralul! Pe scurt: eu incerc de 1 an aproape si nu reusesc..in iunie anul trecut am rams din prima dar am pierdut sarcina la 10 sapt. Acum de 4 luni incerc din nou si nimic...si sigur nu am ratat perioada fertila!

Va pup
Helen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Helen,

Eu nu am avut nici un fel de probleme cand am ramas insarcinata, dar am ramas insarcinata in a doua luna. In schimb sora mea, care nu a avut nici un fel de probleme a incercat sa ramana insarcinata 1 an de zile si de abia dupa 1 an si ceva a ramas. Este drept ca sora mea are 31 de ani. Asa ca nu cred ca este o regula. Cred ca depinde cat de stresata esti de acest lucru. Mult noroc!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Eu am ramas gravida la 34 ani si 2 luni!!! Nu cred ca virdta are importanta,atit cit exista ciclul menstrual!!! Bineinteles,cu fiecare an care trece,sansele se diminueaza,dar nu dispar!!! Eu am 1 OVAR,1 TROMPA,toate astea in urma unei operatii de chist ovarian facuta la 18 ani si,cu toate astea,am ramas gravida dupa 3 luni si 1 saptamina de sex liber! SI AM NASCUT GEMENI!!!
Mult noroc,Helen si tine-ne la curent!!!

P.S.
Mie mi-a spus medicul ca daca dupa aprox 1 an nu ramin gravida liber.abia atunci e posibil,dar nu neaparat,sa am o problema eu sau sotul!!! Asa ca mai ai timp!!! ENJOY!

Theodora, Alexandros, Yannis
LOVE U ALL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna
Mie desi mi se spusese ca avand uterul retrovers o sa raman greu insarcinata nu a fost asa. Dupa ce am facut o pauza de anticonceptionalele ce le luam de un an, pauza care a durat 3 luni la recomandarea medicului, in prima luna fara nici un fel de protectie minuneeee: a aparut burtica care maine sper sa devina ingerasul meu.
Eu zic sa nu te stresezi si intr-o zi o sa ai o burticaaaaa cat a mea!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Dupa 2 luni de incercari, cu toate ca nu speram sa raman asa repede...Ce sfat sa-ti dau... Sa fii relaxata si sa nu disperi, daca esti sanatoasa o sa ramai. Pentru siguranta, ar trebui sa-ti faci niste controale, in caz ca nu ti-ai facut deja. Daca totul e ok si cu sotul, atunci pur si simplu nu a fost sa fie...pana acum. Sper sa aud vesti bune...
Eu mai am cateva zile si nasc. Abia astept! Te pup si...spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu ca si Aalina am uterul retrovers si mi s-a spus acelasi lucru: ca voi ramane greu insarcinata.
Am ramas gravida in a cincea luna de incercari, asa ca eu zic sa stai linistita ca va aparea bebitul pana la urma.
Multa sanatate si iti tin pumnii!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La Andra dupa fix 1 an, iar acuma vad ca a venit cand nici nu ne-am asteptat. Stiu pe cineva care la prima sarcina a asteptat 2 ani, iar a 2-a a venit dupa 6 luni de la nastere, iarasi - cand nici nu se astepta. Si noua si lor ne-au spus dr-ii ca nu avem nici o problema de fertilitate.
Succes si sa auzim numai de bine!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Eu am o fetita de 5 saptamani si am ramas insarcinata dupa...9 ani!
Nu m-am gandit nici o clipa ca n-o sa am un copil, m-am rugat la Dumnezeu si am asteptat, iata ca visul meu s-a implinit.
Pentru asta (si nu numai) ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi.
Va doresc tot binele din lume si asteptarile voastre sa nu fie in zadar.

Lili si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Helen,

dacä ai rämas insärcinatä, nu-ti face probleme, cä o sä mai rämii!!
Totul este sä nu fii fixatä pe ideea asta, träiesteti viata si
bucurä-te de ea si intr-o bunä zi o sä ai surpriza mult asteptatä. E adevärat cä incepind de la 30 de ani, scade productia de hormoni, deci dupä statistici sansele de a rämine se reduc la 60%, iar de la 40 de ani la numai 30 %, dar asta nu e o regulä.
Eu cred cä esti foarte tinärä si ai sanse din belsug sä devii mämicä !!! Dacä a functionat o datä, inseamnä cä este totul in regulä cu voi, deci nu sint motive de disperare.
Eu m-am chinuit 3 ani si 4 luni sä rämin gravidä, dar am avut douä motive temeinice: unul era cä aveam o anexitä cronicä bilateralä, pe care nu o puteam vindeca din cauza serviciului, iar al doilea era cä nu aveam contact sexual regulat, din cauza sotului, care era pe atunci in Germania, iar eu incä in Romania.
Problema mea s-a rezolvat ca prin minune, in decurs de douä säptämini.
Am cunoscut pe cineva, care mi-a povestit de presopuncturä. Asa am fäcut un "tratament" intensiv de 2 säptämini, dupä care m-a vizitat sotul o säptäminä. Cind a plecat in Germania, dupä o säptäminä, eu eram deja gravidä, dar incä nu stiam !!!
Nu dispera, posibilitäti se gäsesc mereu, iar dacä nu mai ai räbdare iti spun un secret: existä si un punct al fertilitätii, care poate fi stimulat !!!
Eu pot sä bag mina in foc pentru aceastä intelepciune veche de peste 2000 de ani de la chinezi, dar important este sä faci totul corect.
Existä si sici un dar .... Am practicat anumite chestii si la copii, de exemplu la febrä sau la tuse uscatä, cu cel mai mare succes si
nu-mi venea sä cred !!! In 10 minute dispärea totul, pentru ca. 12 ore.
Iti urez sä ti se implineascä dorinta si nu-ti mai face probleme, cä nu ai motiv !!!
Gindeste pozitiv !!!
Camelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Daca vrei sa mai ai un caz in studiu , trece-ma si pe mine cu sarcina dupa 3 luni de incercari. Nici la mine nu au fost probeleme in trecut , deci ma asteptam sa raman dupa prima luna , avand in vedere "mostenirea" genetica primita de la strabunica , bunica si mama. Si vreau sa zic ca incepusem si eu sa ma stresez deja. Dar , ai vazut , perioada de incercari este mai mica sau mai mare in functie de organismul fiecareia din noi , fara a exista neaparat probleme in trecut , deci fara nici o regula general valabila.
Ma alatur si eu fetelor si iti doresc multa sanatate , rabdare si ... spor la treaba !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

am ramas dupa un an si jumatate de incercari, desi intre timp, dupa analize, am tras concluzia ca nici unul dintre noi nu avea nimic; si eu am uterul retrovers; la noi a durat asa de mult pentru ca eram prea stresati (probleme in familie) si pentru ca ne doream bb prea tare; cand am incetat sa mai facem "cu program" si ne-am linistit putin si pe partea cu problemele, a aparut si bb.
sanatate multa,

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput