Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Corina75

Onitzo, frumusica esti mey draga prin pozicile alea.....cu cin' sa samene copilu' ala asa mumos????

Corina si Andrei (24.11.2004)

Multam mult!...pai, cam 99.9% din populatie spune ca seamana cu tac-su! da' tie iti dau o daca zici ca seamana cu mine!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

POZICI LA SLANIC - BAIA BACIULUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
m-am delectat cu poze de copilashi si mamici frumushei foc
felis si mihaitza, iti sta super in rochitza neagra...si cealalta este superba dar mie imi place mult asta...mihaitza a facut progrese mari, am vazut ca bantuie peste tot prin casa(pliiizzz, sa nu te superi pe mine...ai grija cu masuta cu medicamente eu am gasit-o pe ruxi lingand sticla de nurofennoroc ca ala nu se deschide cu una, cu doua...si am vazut ca si tu le ai la indemana)
onitza, paulicafrumuhsel si toata familia(mai ales d-nul)...am ras copios vizionand pozele...se vede ca v-ati distrat tare bine...lasa onitza iti prinde si tie bine o saptamana de relaxare mai ales ca piticul este pe maini bune.
daniella, l-am vazut pe alexis, este un frumos foc, super sociabil si atent la tot ce-l inconjoara(asa am vazut eu in poze) rade cu toata lumea...pai ruxitza mea iese tot timpul serioasa in poze, prima data cand vede pe cineva plangaceste vreo jumate de oraapoi incepe si ea sa se simta in largul ei...pentru linsitea ta poti merge la un control cu el...tu zici ca este atras de roti...pai normal ca este atras de fiindca este baietel nu? eu ma ingrijorasem la un moment dat ca alex al meu se juca cu papushile, dar el 2 ani de zile cat am stat la praga se jucase doar cu o fetitza de 8 ani si normal ca ea fiind mai mare i-a "impus" stilul ei de joaca...chiar am intrebat dr-ul si a zis ca este perfect normal...apoi cand a mers la gradinitza in romania se juca cu absolut toata lumea,cu toate jucariile posibile si imposibile.
tryma bucur din suflet ca sunteti bine, hai ca mai aveti doar un piculetz...
corinaconcediu placut sa aveti parte de vreme buna si sa-i treaca lui andrei gatutul, sa va puteti odhni si voi.
noi suntem relativ bine, in afara de niste mucisori care cred ca ni se trag de la prea multa baitza lapentru ca de fiecare data cand face pipilica din picioare se umple toataasa ca trebuie din 30 in 30 de min...sambata am fost si la piscina desi ea deja avea mucisori...nu s-a agravat dar nici nu i-au trecut...asa ca deocamdata luam o pauza cu pishu si facem tot in pampers...atunci cand vrem sa-l tinem pe noi...cand nu...direct pe gresie
de ieri este innebunita dupa dvd-ul cu alba ca zapada...toata ziua si chiar si azi noapte in somn a zis "apada, apada, piticii, piticii...aho, aho" si cere sa-i mai punem dvd-ul...are si o bluzita cu alba ca zapada si a cautat-o azi in dulap sa se imbrace cu eace sa mai...o declaram fan inrait
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

TRY, ce vesti bune, tot asa inainte.
Felis, ce scump e Mihaita
Paxela nu stiu daca te-am felicitat pentru sarcina, bb sanatos si sarcina usoara.
Onitzo bucurate de liniste.
Monica spor la olita
Nu prea am timp sa va citesc, caci dupa concediu e mult de munca. Am vazut poze cu vladut, cu ana, si altele toti sunt copiii frumosi si destepti

Noi ne distram toata ziua, mincam de se mira si bunica. In curte nu vrea decit in kr gol, iar kk facem pe jos, pe unde apuca, mai si gustam din el daca nu e nimeni pe aproape.

Poze am pus aici
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Try...ma bucur ca esti ok...sa dea Dumnezeu sa se termine totul cu bine...

Felis....pupa-l din partea mea pe Mihaita ca e un dulce...

Eu va anunt ca sunt extenuata, caci pana la urma Biancai ii ies toti 4 caninii odata...va dati seama, nici nu mai trebuie sa fac vreun comentariu....ieri s-a lasat cu

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, ma bucur tare mult de asa vesti, cred ca te simti mult mai bine fara 10 l de apa in organism.
Felis, voinicului, nu am vazut inca pozele dar sunt convinsa ca voi fi uimita de progrese.
Onitza, ce plimbaretzi sunteti, bucura-te de liniste. Da, uneori avem nevoie de cateva zile in doi, desi pare ciudat fara copil.

Am venit si noi de la mare aseara, am recuperat copilul si ne-am intors acasa. Totul bine si frumos pana am auzit ca face kk si instant a inceput sa iasa din pampers. Pe scurt doua reprize de diaree si intre ele i-a curs sange din nas, evident ca nu mai puteam suna socrii sa intreb ce a papat, ce a facut. Acum mi se pare ca are putina temperatura iar capul il are tot transpirat. Posibil sa fie greu pentru ea sa se acomodeze de la 20 de grade la 40. Merg la doctor cu ea sa vad peste ce belea am mai dat in concediul asta .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare si de la noi
Ieri am lipsit de la birou,din motiv de bona bolnava..cica de la caldura asta infernala.Drept urmare de aseara am soacra in dotare,sta 2-3 zile pana isi revine bona.
Eu am fost tare bolnava in we,febra,tuse,frisoane...nu stiu de la ce,probabil de la diferenta de temperatura dintre afara si masina unde mergea awrul conditionat de vajaia!Acum sunt bine,dar in we am zacut,tati a iesit cu fata,ceea ce e o performanta mareeeeee.
Otilia,sanatate multa !Si mariuca a facut din nou moale azi,mor daca se repeta episodul cu diareea de acum 3 saptamani.
daniela,eu zic sa stai linistita,cunosc si eu un baietel de 4 ani care abia acum a inceput sa vorbeasca cae ceva.a fost cu el la doctori,nu are nimic,dar asa e ritmul lui de dezvoltare.ptr.linistea ta,mergi la un doctor.
Try,sanatate in continuare!Mai e putin si gata cele 37 saptamani..poate ajungi si la 40..
Sa vedeti ce a facut Mariuca mea:se opreste in fata unui geam deschis de la un bloc,la parter,unde erau niste papagali in colivie.Si incepe"papagau..papagau"...bun..asta pana apare stapana papagalilor la geam,o batranaica cu niste ochelari imensi,un fel de caciulita pe cap si incepe fata,aratandu-mi si cu degetelul "mama..maimuta,acolo sus,maimuta" Sa mor de rusine,femeia cred ca auzea....
Pupici si o saptamana buna

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Otilia, imi pare rau de Ana, sanatate multa.
Andreea chiar voiam sa intreb unde esti, ce faci? Am ras de m-a durut burta... la Mariuca cea inventiva. Roxana a plecat, ca nu mai intra si nici mess-ul nu e deschis...cred ca deja e la soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

andrea super tare mariuca, pai ce daca asa arata baba ce vroiai sa zica copilul, fimiu se face singur "manki" dupa ce se catara unde nici nu imi puteam imagina ca ar putea ajunge vreodata, striga "ute, manki",

otilia bine ati revenit, imi e tare dor de voi , cand va mai relaxati un pic pate reusim sa ne mai vedem si noi

despre noi... asteptam sa rasara soarele si pe strada noastra, ne luptam cu o infectie a lui silviu , urata urata urata, cu doctori incompetenti, depasiti de situatie, cu antibiotice in doze uriase, cu tratamente de stomac , ca de ....
speram la mult mai bine

Alexa9+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AIME, CORINA, ONITZA, MONICA, EVELINE,BOBITZA, OTILIA multumim de aprecieri... Mi-e un drag de el de nu mai pot...

OTILIA... sanatate Anei

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANDREEA... mi-a placut de Mariuca...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput