Copilasi de nov-dec 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHA, zi-mi si mie mai multe detalii depsre IRS19 te rog. Sub ce forma se gaseste, picaturi, praf, sirop??? ce cantitate si cat tine???? daca ami stii si cam cat a costat

Multumesc.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Pupam copiii cuminiti si mamicile lor si mai cuminti!

De azi Amina a ramas pe "mana", adica nu degeaba il striga mama (tata nu vrea sa spuna decit la "pa"), asta , stie copilul ceva.

Se pare ca din octombrie vom merge si noi la cresa, la Ciobanasului. Mai e cineva acolo?

Si sa ma laud si eu putin, am slabit 6 kg in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Adriana, la gemenasi, cam scurt rezumatul avand in vedere ca povestesti de amandoi .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

nu ma provoca ...acum plec la munca soi cand ajung acolo poate incep sa povestesc si adio salarii pe luna iulie

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

MIHA, zi-mi si mie mai multe detalii depsre IRS19 te rog. Sub ce forma se gaseste, picaturi, praf, sirop??? ce cantitate si cat tine???? daca ami stii si cam cat a costat

Multumesc.

iti raspund eu ca si eu le-am dat. e un spray, costa cam 260.000 lei daca bine-mi aduc aminte si se da cate 2 pufuri pe zi in fiecare nara

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

quote:
Originally posted by onitza

Multumesc.

iti raspund eu ca si eu le-am dat. e un spray, costa cam 260.000 lei daca bine-mi aduc aminte si se da cate 2 pufuri pe zi in fiecare nara

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Multumesc frumos!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Bobita felicitari pt kg-mele pierdute si la mai multe!

Monica bravo lui Ruxi!sa speram ca o sa o tina naravul!

Miha spune-mi te rog Robert cand se joaca si este prea prins cu jucatul nu uita si-i mai da drumul la pipi?

Paxello ma bucur ca sunteti bine,tineti-o tot asa!

IRS19 tot asa poate fi luat de la farmacie fara reteta?ma gandesc sa-i iau si eu lui Ken cu toate ca nu prea imi raceste el dar pt ca vine bebe mic poate ar fi mai bine sa-l imunizez pe Ken sa nu-mi aduca boli acasa

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetelor,

Monica, facem si noi parte din clubul bb-ilor puturosi (sau al parintilor + bunicilor fara rabdare??) care nu am progresat absolut deloc dpdv pampers, olitza, etc ...ce sa mai zic de vorbit...nik
Si drept sa spun, nici nu sunt asa de ingrijorata....citeam undeva o vorba de duh...ca pana la 3-4 ani oricum invata toti ....asa ca, de ce sa-l bat la cap??

Eliza, imi pare tare rau ca ti s-a intamplat asta, dar in toate exista si o parte buna: daca te simti eliberata inseamna ca e mai bine asa...eu una sunt mai radicala...nu poti sa stai cu cineva daca nu mai poti. Important e ca ai copilul langa tine, restul...timpul va decide. iti doresc multa putere, si multumesc ptr sfaturi....pupici vorbaretului Alex..

Roserb, de incurajari..

Onitza, noi am luat doar sirop simplu de patlagina ptr tuse, si Ambroxol...cand a fost ultima oara racit.

Eveline pe unde o mai fi??? Cuscrita, mai esti, fata??? Da-ne vesti de iubita....

Gravidutele, va pupic, cum va mai este??

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

CORINA, multam!

Mergi la inceput

bits, onitza eu acum le dau pt. imunizare ribomunyl, si asta si irs19 se poate lua fara reteta de la farmacie

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

bits, onitza eu acum le dau pt. imunizare ribomunyl, si asta si irs19 se poate lua fara reteta de la farmacie

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Aha!!ce bine! am sa i le iau chiar azi!! am vazut ca a inceput sa curga nasucul si sa tuseasca un pic...asa era de dimineata..musai tb sa incep ceva! am sa ii dau si sirop de tuse 3 zile sa vedem cum ii merge!

Pupicei gemenashilor!!!

Mergi la inceput