Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 29
Giova spune:
Silvi mersi, asa si aveam de gand sa fac. chiar a gasit mama funde culoarea sampaniei si aurii.
Nu-mi plac baloanele si nu merg cu restaurantul. doar Jumbo voi avea.
merg sa pap si pe urma sa comand Jumbo.
pe mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
anasebe spune:
Silvi Tibi e bine, momentan. Nu a dat semne de maraiala.
Gio Am vazut pozele cu Marco. Vad ca i-a crescut perisorul. E un scump cum sta el in scoica si cum sta in 4 labe. Pe la 9 luni cred ca o sa reuseasca si fii-miu aceasta performanta.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Anda L-am vazut si pe Mark.
E mortal cu pisica!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Anasebe, ma bucur ca l-au mai lasat dintisorii pe Tibisor cel simpatic. Lasa ca o sa le faca el pe toate, e un dragut, a mai zis mama? ![]()
Giova, spor la treaba, masinile vor arata f bine cu fundite. Bine ca nu iti pui baloane in restaurant, e o invazie mai nou dar nu sunt deloe elegante.
Fetelor, voi v-ati pus bebelasii in premergator? Gata distractia ca s-a trezit bebe, trec la treaba.
poze
pisoi3 spune:
Neata fetelor
Ma bucur ca v-a placut de Mark si de pisicute.
SILVI
, eu nu ii dau fier lui Mark, nici el nu papa super bine, depinde de dispozitie, daca ar fi dupa el ar manca doar san si piersici, banane sau nectarine, da' uite ca nu se poate doar asta.
Noi suntem bine, ne jucam toata ziua, ne plimbam si suntem razareti si puturosi, nu ne trezim inainte de 10.30-11.
Pupici lui Alain
, sper sa nu fie nevoie de analize si sa inceapa sa pape bine.
ALI
, sper sa nu aiba nimic bebele cel mic, Doamne fereste de asa ceva, of, saracutul!
GIO
, nu e periculos parul de pisicute sau de catei atata timp cat animalutele sunt deparazitate si vaccinate. Noi le ducem la veterinar, avem carnete de sanatate si avem grija de ele mai mult decat avem de noi. Plus ca legenda aia cu chistul ala hidatic care se face de la par e total neadevarata, chistul ala se face daca se intra in contact cu un animalut care are paraziti, sau cu diverse alte chestii nespalate.
Am vazut poze cu Marcolino, frumusel foc si ce bine sta el in tren. Pupici de la tizul lui
.
Iar tie spor la pregatiri, acum, pe ultima suta de metri! O sa vezi ce nunta frumoasa vei avea! Si-o sa fii o mireasa super!
ANA S
, lasa ca nici cu cateii tai
nu mi-e rusine, sunt frumosi rau de tot. Eu abia astept sa imi iau si eu catel, de fapt noi vrem mai multi (asta cand om avea casa), ca ii iubim mult si eu si sotul.
Acestea fiind zise, ma duc sa schimb sconxul mic, ca se impune!
Sa aceti o zi faina!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
monica70 spune:
Buna dimineatza si de la noi!
ANDA e super Mark cu matzele![]()
GIO si Marcolino,imi place de el mult,in poza cu baietzii
Cine a zis ca ploua? Ca una mi-a zis ca se indreapta vremea de duminica.
SILVI si eu ar trebui sa ii dau fier,dar tot am uitat
,plus ca nu stiu cum sa i-l dau ca pateaza tot primprejur 
E cam putin sa i-l dau cu seringa,lapte cu bibe nu bea,eventual in suc,dar de fiecare data cand fac sucul de grape uit de fier
Noroc ca a iesit ok la analize,trebuie dat doar preventiv.
ANASEBE ma bucur ca e ok Tibi,sper sa il tina.
Mai, cateva n-avusara-ti somn azinoapte vad 
![]()
Eu am o zi plinaaaaa!
Acum dimineatza mai trebuie sa fac niste declaratii la conta totusi
si dupa aia am de calcat si de umplut gentile cu bagaje.E jaleeeeeeeeeeeee ..... toata "farmacia" Dianei e mai mult decat "trusa" noastra de cosmetica
Ca sa nu mai zic de pampersi,carucior (cel mic),balansoarul sau de o geanta numai cu hainele ei (o paturica ocupa juma din ea).Si caruciorul ... si un bagaj numai cu borcaneleeeee cu papa ,cred ca taica-meu face cu nervii,ca in portbagajul Daciei o fi full (cu ei mergem) Daca incap toate 
Acum imi beau laptele,cafeaua si ma pun pe treaba ,pana e cuminte Diana (a si papat deja mar cu banana si biscuiti azi)
Pusi!
si
STEFAN, RARES SI IOANA la multi ani!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:
Anasebe lasa ca Tibi s-a ridicat in picioare, ceea ce e foarte bine.
Silvi pai baloanele sunt mai ieftine decat florile si de aceea aceasta invazie.
Acum chiar ca plec sa vad de Jumbo.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
pregatiri de nunta
anasol spune:
bai io is cam batuta in cap, dar nu e azi nunta ioanei? tare zapacita is,dar daca e pe aici creca nu e azi,ziceti-mi si mie...................plsssssssss,dar suntem in post nu?
giova multam de complimente,dar lasa ca nici cu ochii lui marco nu ma plang,e albastric si el tot pupiceiiiiiiiiiiiiiiii....
io am facut un dus ma preagtesc de plecare la bacau la nunta...
io nu stiu nik de fier, ia sa intreb si io dr
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Moni mama cred ca a luat-o razna
. Numai ea a auzit ca e urat sapt. viitoare. Toti imi spun ca se indreapta vremea de duminica.
Anasol iubita, nunta mea e in 19 aug.Ai inteles gresit, acum e post oricum.
Anda mersi de lamuriri. marco e inebunit dupa catei.
Marco doarme de o ora jumate si nu se trezeste sa putem pleca in oras.
Si cu soacra nu-l las.
Ieri le-am zis parintilor sa se inteleaga cat dau la nunta ca nu mai vreau diferente ca la botez, ca unii dau dublu si altii de abia acopera meniul. Nimic n-a zis soacra-mea, ca doar la ea ma refeream. Si am zis-o ca am aflat cat da la noi la nunta, o nimica toata.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
pregatiri de nunta
anasol spune:
ioana -lasa mama ca o fie frumos is daca o sa ploua un pic ce?,se zice ca o sa fiti bogati daca ploua
si noi plecam la munte pe 19 si io ma rog sa fie frumos afara
ioana uite aici ca pe 19 o sa fie 33 de grade
si un strop de ploie sa fie cu noroc
pup miresica.io is tare zapacita si sotul meu la fel a tunat si ne-a adunat,ca sa va faceti o idee ,noi eram in fata altarului,noi am facut la catolici nunta,ca o paranteza si ne-am uitat verighetele acasa
anasol si david-andrei(06.01.2006)
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|RO|RO002|ARAD|&metric=1