Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ursulino ti-ai facut rost de crema pana la urma? ca m-a intrebat sotul.
tie si Raisei.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

anasol si eu vreau... canasta ca am bagat de seama ca numai eu mai bantui pe aici ca si strigoii.

Asa deci si prin urmare, ... o sa plec si eu la culcare.

la toata lumea si o noapte linistita va doresc.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

ALI, merci frumos pentru aprecieri. Mark e innebunit dupa pisicute, cred ca or sa fie foarte buni prieteni.
Iar cu vaccinul, stai linistita, lasa ca trece, mai rau e pentru noi, mamele. Mie mi se strange inima cand vad cum intra acul ala in el!
Gata, acum chiar fug la culcare.
Noapte buna si somnic usor. Pupici printesei Iarina

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata tuturor, noi am dormit f bine in casuta noastra, doar ca matinal cum e mcutul meu s-a trezit la ora 6,30, s-a jucat in patut pana la ora 7 iar acum ne pregatim deja de papita. Am uitat sa va spun ca fiul meu e un pupacios, vine dimineata la mine si la tati si ne pupa, isi pune gurita pe fata noastra si sta sa apasta, suntem topiti nu alta.
Giova, distreaza-te scumpi la dicoteca, sa nu-ti pese niciodatace zic cei din jur, important e cum stabiliti voi doi. Pofta mare lui Marcolino, i-am aratat pozele cu el lui Jean si a zis ca e super simpatic si ca faceti niste poze f frumoase.
Anda, super simpatic micutul tau, m-a apucat nostalgia cand am vazut pipicutele. Cum mai sunteti voi, ce nouatati mai aveti?
Ali, nici eu n-am inteles f bine dar cred ca la varsta asta trebuie sa manance mancarica, sa nu se anemieze.
Nu mi-a raspuns nimeni cu fierul, voi le dati? pupici la toata lumea, fugim la masa.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

poze

Mergi la inceput

Buna dimineata spunem si noi,
Silvi_2005 pofta mare sau sa va fie de bine daca ati terminat de papat si da eu ii dau fier, in fiecare zi cate 4 picaturi ca asa mi-a spus nenea doctorul.

Mai imi cer inca o data scuze pentru incurcala de ieri, pe langa ca nu imi mergea netul bine mai vorbisem cu o prietena (inainte sa va scriu) si mi-a spus ca la bebelusul ei i s-a depistat ca are un rinichi bolnav (bebelusul are numai 5 saptamani) si i-au facut niste analize si la celalalt sa vada daca nu e si el bolnavior cred ca m-ati inteles de ce am fost cu capul prin nori. Acum astept sa imi spuna si mie care e rezultatul ca e la Cluj.

v-am pupacit

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Multumesc pentru informatii Ali, tinem pumnii bebelasului sa-i iasa bine analizele.
De zapacita ce eram nici n-am urat La multi ani !!!! lui Rares, Stefan si Ioanei, sa creasca mari si sa fie sanatosi.
Eu ii dau lui Alain 6 pic de fier in biberonul ca lapte, ca mi s-a spus ca altfel ingalbeneste dintii si dintosi cum suntem....
La noi deja e cald, Alain abia mi-a adormit, astept sa se trezeasca si il trimit cu tati la plimbarica sa pot aduna si eu de pe aici.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!

Rares, Stefan si Ioana !!!

Anasol ce faine sunt pozele, iar tu esti o mamica super sexi si faina. Ce ochi albastrii are!!!!!
Deea de ce nu s-a facut chestia asta acum 7 luni cand am nascut eu? ca la aceeasi amternitate am fost si eu. oricum e bine de stiut pe viitor.
Moni nu e macaronar, e roman, prieten cu noi din Trento, si are neamuri in Alba. a venit in tara special pt. nunta noastra.
Anda mai dar ce fain sta mark cu pisicile. Ce fain!! Dar parul lor nu e periculos pt. copii?

Fier si eu i-am dat lui Marco o luna, cate 3 picaturi de 3 ori/zi.

De dim. am fost la florarie sa vad un aranjament pt. masina. misto!!!

Cica a aratat la stiri ca ploua toata sapt. urmatoare.De ce?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!

So eu ii dau fier lui Tibi.

LA MULTI ANI STEFA, RARES SI IOANA!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am pus poze noi la semnatura!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. O sa-i dau si eu o luna si apoi ma gandesc sa-i fac ceva analize, daca imi mananca atat de rau papica. Mi-a groaza de faza cu recoltatul de sange, ma interesez sa vad unde ar fi cel mai bine sa-l duc.
Giova, vad ca esti in priza inca, , e obositor dar e si frumos in acelasi timp.Am vazut pozele cu Marcolino, e un scupmic si din poze reiese ca a stat cumintel in scoica. Pe Alain l-au apucat pandaliile dupa 2 ore de mers cu masina si a trebuit sa-l iau din scoica chiar cand intram in Cluj.
La masinile din coloana poti sa prinzi funde mai marisoare, albe sau argintii (din acelea pentru cadouri) la oglinzile laterale si in fata la grila de deasupra spoilerului, arata f bine, mult mai elegand ca baloanele. Scuze pentru incoerenta exprimarii, sunt cam zombi ca am dormit putin..
Anasebe, ce face Tibi, il mai supara dintisorii?

poze

Mergi la inceput