Copiluti de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 30
babygirl spune:
Ma topeeeeesc!!! Azi am fugit la prietena mea cu nou-nascutul Andrei.Au un ap.fooooarte racoros.Am stat toti 4(noi2si copii)in chiloti toata ziua.Ema l-a mangaiat mult pe bebelusul care a stat mai toata ziua la sanul mamei.
Dupa jumatatea de ora de acomodare a inceput sa se dea in spectacol ca de obicei.A intors casa cu fundu-n sus,noroc ca Andra este foooarte relaxata desi abia a nascut de 3sapt.Eram eu mai stresata sa nu se urce Ema pe el,iar ea radea si-mi atragea atentia ca sunt prea incordata.:)Ma uitam la ea cu admiratie pt ca are doar 6kg in plus,in timp ce eu abia dupa 15luni am reusit sa ajung la +6kg. Bebe e asa de mic, se stramba mereu.Va mai amintiti...?:)
Am gasit intr-un final locuri libere la Predeal.Multumim pt recomandari,din pacate n-am mai gasit loc nicaieri.Cred ca am dat 20 de telefoane. Statiunile sunt pline.O sa mergem la vila Maria,unde am mai fost cu Ema dupa botez,si care este a unui prieten de-a lui Mihai. Doar ca mergem doar de duminica. Vineri,sambata nu mai sunt locuri. Eu facusem rezervare la Bran,cand mi-a venit stralucita idee sa-i invitam si pe socrii pt a petrece cateva zile cu nepotica pe care abia vin sa o vada.No, numa' bine ca socrella, ca de obicei, a vrut sa-si puna amprena si a spus ca rezolva ea cazare intr-un loc mai bun...Nu va mai spun toata povestea ca ma enervez iar amintindu-mi cum a adormit,cum n-a sunat sa-mi spuna ca nu a rezolvat nimic,dar va spun ca la final am piedut rezervarea facuta de mine. Am tunat si fulgerat ieri, dar nu le mai zic nimic. Probabil ca pedeapsa ce li se cuvine este chiar plecarea noastra la Predeal fara ei. Am gasit o singura camera...ba mai mult, mergem unde este si fratele sotului meu cu familia sotiei lui..Vom fi toti,mai putin ei,"incurca-lume".
Maine cred ca o vom lua cu totii razna de caldura.Mihai spunea sa o scoatem pe Ema in parc dupa ce se trezeste, adica la 7 dimineata. Nu mai are nici ea stare in casa. I-am umflat si barcuta,baloanele,i-am scos din dulapuri toate jucariile. Se plictiseste teribil. Nici eu nu mai stiu ce si cum sa ne jucam.
Androix, cand descarci pozele de la intalnirea de ieri, te rog sa mi le trimiti si mie.
Si o intrebare:
Cum o conving sa faca kk la olita? Nu sta nici 10secunde.Ieri a luat-o la sanatoasa si a facut kk pe parchet.
iuliana spune:
Nu am mai scris de multisor si vad ca sinteti tare harnicute:).
Noi sintem bine, dar fetele sint mucoase si vad ca si pe mine ma zgirie pe git un pic. Din cauza asta au fost tare scandalagioaice azi noapte si ma simt rupta de oboseala. Am o stare de cacao. Saptamina trecuta am fost la dr cu Diana. Are 11.5 kg, sint multumita. E pe curba de 90%. A urlat la vaccin (i-a facut 4 intepaturi), dar apoi s-a linistit. Sint tare norocoasa ca nici una din fete nu au avut febra dupa vaccinare.
Diana e tare innebunita dupa papuci. Ma pune sa o incalt de cel putin 15 ori pe zi cu papucii sora-sii sau ai ei. Destul de des se incalta singurica, uneori ii reuseste, alteori se incalta pe dos sau chiar deloc si atunci vine la mine cu papucii sa o incalt. Intelege intrebarea "UNDE?" f. bine. Am obs si alte dati, dar cel mai bine azi dimineata cind ii dadusem 2 biscuiti sa ii manince, a mincat unul si, dupa ce am realizat ca nu il mai are pe celalat, o intreb unde l-a pus. S-a dus si mi l-a aratat. Ieri vroia sa iasa in curte afara sa se joace (stie ca atunci cind vine ta-su de la servici iese afara ...dupa ce l-a vazut acasa s-a si dus la usa si batea in geam) si tati ii zice ca nu are papucei si sa se duca sa aduca papucii, asta fara sa ii arate directia. S-a dus singurica si si i-a adus. Nu va zic ce probleme avem cu ea cind mergem sa ii cumparam papuci si ii probeaza. Nu mai vrea sa ii dea jos si face un scandal monstru. E copia fidela a lui sor'sa ca si ea facea la exact la fel (deh, seamana cu mine ca si mie imi plac papucii la nebunie:). Se duce singurica la nani cind ii e somn, dar nu sta singurica:( sa adoarma si, daca ii spun sa se duca la nani, se duce fara probleme singura in camera lor. A inceput de ceva timp cu tavalirile pe jos si datul cu capul de podea:). Ce sa spun, e sor'sa in picioare. Musca (pe ta-su si Emma), a invatat sa se apere cumva si sare si ea la bataie la Emma:)cind asta mare o necajeste. Le da papa la papusi si le plimba cu carutul. O alta dragoste sint gentile. Ce sa spun, e copia FIDELA a Emmei...cuconese amindoua si se mai bitie pe picioare dintr-o parte in alta si asteapta sa zic "mai mai":). Acum nu stiu daca o copie pe sor-sa, dar Emma nu se trezea cu dimineata in cap sa isi puna papuci in picioare. Ei, de la genti iese batalie, nici una nu vrea sa cedeze, chit ca au vreo 6-7.
Eu cu pusul la olita nu ma grabesc...pina nu face 2 ani nici nu ma chinui pentru ca e degeaba. De abia atunci incep sa realizeze si sa isi poata controla sfincterele. Pina atunci e chin si pentru parinti si traumatic pentru copii. Cu Emma am inceput pe la un an si 3 luni si in 3 zile era deja "dresata":).
Ma bcur ca bebelusii bolnaviori si-au revenit (unii). OlgaT, ce sa spun, iti urez ca celelate analize sa iasa bine. Olga M, drum bun!!
Multumim de urari de Sf Maria, dar noi nu sarbatorim pe 15 august (e ziua cind a murit Mama lui Isus) ci pe 8 sept (cind s-a nascut). Chiar nu stiu de ce se face confuzia asta. Si eu sint Maria, iar pe Emma o cheama si Ana, asa ca o sa ne betivanim toate 3 pe 8 si 9 septembrie.
Monu, felicitari pentru fetita si Florentina, pentru baietel. Eu mi-am dorit fetite. Tati ar fi vrut oarecum ca al doilea sa fie baietel sa ii duca numele mai departe (deh, aici pe continent nu mai avem neamuri...ci numai pe fosta care a ramas Musat, dar de la ea nu sint sanse deloc sa aiba un mostenitor:)), dar acum e tare fericit ca are 2 fete. El s-a lasat cam rugat sa facem al doilea, dar pina la urma l-am convins si acum e tare bucuros ca are 2 plozi. La Emma am visat eu cind eram insarcinata in 3 luni ca e fetita, iar la Diana a visat ta-su ca e fetita cind eram insarcinata tot in 3 luni:). Faptul ca sint nascute in vara amindoua e f. bine, ca nu avem probleme cu inscrierile la scoala si gradinite (de stat). La 6 ani si 2 luni o sa mearga la scoala.
Eu tot cu regimul sint, visez sa mai scap de vreo 5 kile sa ajung pe la 58, dar cred ca visez. Nu prea am multa slaninuta si de acum incolo dau jos din ce in ce mai greu.
Am vrut sa mai zic mai multe, dar se vede clar ca am vechime de un an in clubul HB-urilor
si nu ma mai tine memoria.
Sint tare suparata ca Volvo-ul nostru are probleme si l-am dus la dr. Ne costa 1400 reparatia si mor de ciuda...o juma de concediu in Mexic s-a dus:(. Apropos de concediu, vinerea viitoare plecam la munte si pe 4 oct zburam la Las Vegas...yupyyyyyy. Probabil ca mini-vacanta la Disneyland (Emma ma intreaba de cel putin 4-5 ori pe zi cind mergem) o sa o facem prin septembrie. Deja imi imaginezi ochii inlacrimati de fericire ai Emmei si tipetele de bucurie cind o sa vada castelul si printesele.
Incerc sa pun azi niste poze noi.
Va pup!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7