Copiluti de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elly cu cea mai mare placere ti-as da-o pe femeia care-mi face curatenie la mine( barbate-miu),insa nu cred ca va vrea pentru ca ii ia la mine juma de zi...
Serios acuma numa' barbate-miu face curatenie saptamanal in casa,iar daca nu-mi place ceva comentez...ca doa eu ma ocup de restul problemelor inclusiv educatia plozilor si inca nu am avut reclamatii...cand e cazul de curatenia generala atunci pun eu mana,adica si eu...
Poate Cornelia sa te poata ajuta cu o informatie...sau fetele de la
"Prieteni ..." sectiunea Constanta
Uite ca nu mi-a dat prin cap sa-ti spun atunci cand ai intrebat,dar sa stii ca in Cta iti facea gauri la galusca la orice bijuterie...au aparat de gaurit cu cercei sterilizati...

Denisa cate probleme...eu nici nu stiam de tratamentul facut de tine...credeam ca singura rezolvare este scoaterea trompei cu tot cu anexe...nu poate nimeni sa-ti trimita medicamentul pentru a nu mai veni in tara,asta daca vii numai pentru asa ceva...
Copii din spusele medicilor ar trebui sa bea 500ml de lapte pe zi pentru asigurarea necesarului de calciu,sau daca nu macar sa consume alte lactate...

Gabitza destrabalare placuta maine la barbechiul bancaresc...sa va asigura toate conditiile inclusiv racoare ca o sa ne dezintegram naibii pe caldurile astea...

Clara mama draga pe unde umblezi?!Spune-mi ca Teodora este refacuta complet...

Ioana concediu placut...si vreme frumoasa la mare desi eu mi-as dorii sa ploua de-acuma pana la anu poate s-o mai racorii...( sa nu ma injuri daca cumva apuci si ploaie ca nu am pile acolo sus)...

Stefania si tu dove sei?!Fran?!Pisik?!Ruxel?!Roisin?!Luluku?!Oana C?!Blackpantero?! si lista cred ca poate continua cu jumatate din fete...la aniversarea de 2 ani cred ca mai ramanem de-o facatura in ritmul asta...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna fetelor!

A fost ieri o zi de groaza, am fost la un pas de a anula totul, Andreas prea nazdravan, desi a fost avertizat, caldura mare, in fine, bine ca s-a terminat. 5 copii din care baietii majoritari a fost prea mult pentru psihicul meu, iar Bianca s-a tinut numai dupa fundul lor.
Uitati aici poze.

Azi noapte s-a sculat nici nu mai stiu de cate ori, numai ce puneam capul jos si iar urla, nu stiu ce-a avut, maselele care nu mai vor sa iasa (apropo a iesit la iveala si nr.8), a avut si febra, caldura, prea multa oboseala acumulata peste zi...
Suntem in continuare pe tratament antidiareic (Milupa HN), regim, hidrasec, vad ca azi a avut 2 kk mai normale, dar ingrozitor de puturoase (se simte, nu? ), nu a mai facut febra, sper ca va fi mai bine.

Multumesc de urari: Cristina, Cornelia, Elly, Florentina, Ioana, Iulia, Monu, Oana, Tdi

OlgaT concluzia vizitei la pediatru nu e perfecta, dar nu e nici asa rea. Si Andreas a avut anemie si cu toate astea era extrem de energic. Partyul super obositor.

Cornelia poate de data asta nu veti avea reactii, cu putele nu stiu ce sa zic, dar vitiligo poate aparea asa repede?, poate totusi nu e asta, mergi la Celebra.

Monu felicitari pentru fetita, Alexia cred ca va fi cea mai fericita...la momentul potrivit. Sarcina usoara in continuare.

Ioana concediu placut si distractie la maxim daca tot mergeti fara Mogo, sanatate!

Elly am apucat sa citesc si eu despre accident, am vazut cu ochii mintii prin ce-ati trecut, doamne, mi s-a facut pielea de gaina. Ati avut zile, ma bucur ca v-am cunoscut pe tine si papusa ta.
Uite aici marea intalnire
Vreau si eu sa-ti vad papusa cu cercei.

Denisa dar nu poate nimeni din Ro sa-ti trimita medicamentul?
Tinem pumnii sa fie bine.

Anca ultimele pregatiri, nu?

Flore asa a primit Andreas niste "adidasi" cu lumini, amandoi sunt incanatati, Andreas vrea afara dupa ora 21 si Bianca umbla numai dupa frate-su cand ii are in picioare.

Gabitza distractie placuta tommorrow!

Cristina "action mann" si niste toale, dar pe baiatu' meu nu-l pasioneaza moda, poate sa mearga afara si rupt si carpit si murdar ca n-are nici o jena la cum arata.

oare ce si cui mai vroiam sa-i zic cateva, m-a pleznit o durere de cap asa ca intru mai incolo, tocmai am simtit si o putoare din scutec.

mai tarziu o sa pun si pozele de la mare.

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

pai cred ca daca ar vedea ce e la mine nici nu ar vrea sa auda.
offf ce m-as duce eu la munci agricole sa-l las pe tati scump si drag macar cateva zile acasa sa vada cum e
ca zau ca ar fi bine sa vii acasa (asa cum face el) si sa le gasesti pe toate puse la punct. in schimb are alte calitati : gateste! si inca bine. dar normal ca de cele mai multe ori gaseste cate ceva facut.
la mine zau ca este o mare problema. pe langa copil si noi (cu care m-as mai descurca, chiar daca nu la superlativ caci mai am si pretentii de curat luna) mai sunt si santierele care ma inconjoara pe toate partile: jos ... un alt cartier de vile al prietenului Radu Stefan, care nu se mai termina odata si saptamanal mai toarna astia cate o fundatie, apartamentul de sus care de 1 an 1/2 tot nu e gata, terase la bloc, scari si apartamente renovate etc. e o prafaraie de nu va pot povesti imaginati-va ca saptamanal trebuie spalate geamurile si plasele ca se innegresc de nu mai vezi nimic afara. in casa sera lui barbata-miu care imi produce munti de noroi. gratarul cu pietre care innegreste toata casa, plus tonele de grasime din bucatarie. copilul care considera mocheta o masa mai mare si la discretia ei. si lista poate continua muuuult si bine.
iar pe mine m-au lasat nervii. nici nu mai pot si nici nu mai vreau.

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Din pacate nu se pot trimite nici cu posta,nici cu DHLelul caci cica nu au voie.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Gata! Mi-am terminat gimnastica si sauna pe ziua de azi(sper, cel putin). Am luat-o cu noaptea'n cap la drum, catb sa scot fata afara, am ajuns in miezul zilei in casa si am bagat-o in cada sa se balaceasca si eu m-am apucat de smotru prin baie. Cand am terminat, am scos-o ca saracutza era murata, am culcat-o si m-am apucat de restul casei. Acum stau in chilotzi, dp un dus rece si ma simt stoarsa de puteri.....imi vine sa plec in lumea larga...cine se mai inscrie?
Imi iubesc copilul si sotzul mai presus de mine, am o casnicie fericita, avem (cam) tot ce ne trebuie, dar am momente cand vreau sa fiu singura , sa fac ce vreau, cand vreau, cum vreau...... cred ca de la caldura si vaporii de chimicale mi se trage.

Elisor, pai m-ai facut s a ma infig la ciocolata din frigider cand am vazut tortul lui Andreeas. Ce bine-i sta Biancai intre baietei, mare noroc ca are un fratior asa mare s-o apere si...mai incolo sa-si aleaga prieteni din gasca lui.

Gabitza, distractie placuta la BBQ. Si fa-ti poze cu noul look!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

oana ia-ma si pe mine in lume

14+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Oana ma inscriu si eu in clubul tau. Ieri eram un munte de nervi ca INCA nu e gata casa si m-am saturat si i-am amenintat (pe tati si Andreas) ca poate sa anuleze totul ca eu una nu mai fac nimic. Ca urmare pe la 11 am plecat sa platesc facturi si bineinteles ca se dadea de ceasul mortii acasa ca "ce facem cu petrecerea?" si dupa ce i-am tinut in sah-mat (adevarul e ca nu m-ar fi lasat inima sa nu ii tin ziua lui Andreas desi ar fi meritat) am zis ca ajung la timp. Sa vezi ce harnicut sot am avut, ca pana acum eu eram cu pregatirile el cu "intretinerea" musafirilor desi oricand as fi facut schimb.
Si eu tot golasa prin casa...cat se mai poate ca Andreas deja atenteaza la..."baloanele" mele, deh, a inceput sa le observe

Elly eu fac schimb sot harnicut cu sot care gateste, ce zici?
Ai vazut pozele de la intalneala? le gasesti si in albumul "unu", e al 4-lea

Bianca's Birthday

Mergi la inceput

oana sunt si eu pe lista!!! acelasi lucru am facut si eu. mai putin iesitul afara. si acum dupa dus stau cu ventilatorul in cap ca nici nu se simte ca l-am facut. si alex sta singura in baita?!? cu gaga este imposibil. la ultima gluma de genul asta cand incercam sa o tinem si eu si taica-su (copilul crede ca, cada este bulevard si vrea sa alerge cu jucariile in maini dintr-un capat in altul) ne-a alunecat si si-a spart o pleoapa. nimic grav dar suficient cat sa am vreo 3 atacuri de inima. asa ca ne-am lasat de sportul asta. acum baie doar cu mama sau tata sau dusuri la greu. si azi am zis sa facem amandoua dus dupa ce terminam eu treaba ca saraca era si ea transpirata toata si lesinata de caldura, dar a adormit.
si te rog, oana, poti sa-mi dai nr verisoarei tale pe pm? as vrea sa o sun luni sa treaca saptamana viitoare pe la noi. daca mai este valabil :)

laura, pai cand am reusit eu sa-mi conving barbatul sa-i facem gauri a aparut si plecarea in Buc. asa ca am zis ca daca nu reusesc sa rezolv acolo ma mai interesez aici. am avut noroc cu medlife. ne-au programat in aceasi zi la 9 seara. a fost bine ca a adormit repede si a uitat de durere. si noi tot cercelusi sterili am pus si stam cu ei 2 saptamani. dar sunt dragutei.

elisoru, multumesc pt link. tare dragutze pozele. va pupam mult de tot.
poze cu cercelusi o sa descarc dar dupa weekend ca acum imi astept musafiri si din cauza lor am ranit toata ziua prin casa, ca altfel zau ca zaceam la bala bala cu copilul. si cred ca iar nu o sa reusesc sa mai intru pana luni.

denisa, imi pare rau sa aud ca nu se mai termina problemele. din cate stiu exista medicamente pe care nu ai voie sa le scoti din tara din nu stiu ce motive. dar daca cel de care ai tu nevoie nu intra in categoria asta, nu exista cineva care sa vina spre germania si sa va intalniti undeva pe drum? exista tot felul de forumuri pentru cei care "fac naveta" intre tari. asta este valabil pentru olanda. stiu ca barbata-miu mai face asa cand pleaca sau vine. se ajuta intre ei ducand sau aducand diverse chestii. cred ca ar trebui sa existe si pt germania un astfel de forum. oricum cred ca merita incercat ca sa nu bati drumul pana aici.

poze botez

Mergi la inceput

elisor pai fix la unu nu m-am uitat. la doi imi deschidea pagina cu toate albumele dar imi dadea eroare daca incercam sa deschid vreunul iar la trei ma ducea la pagina de login

poze botez

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ce vroiam sa va tot spun.
Am trecut din nou pe pampers 4, dupa ce am folosit si 4+, clar se simte ca a fost in greva foamei donsoara.

Bianca's Birthday

Mergi la inceput