Prichindei martie - aprilie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

uuu nu mai zice nimeni nik?

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Zic eu:am avut un succes nebun cu rasolul cu paste;a plans cu sughituri cand a terminat portia si pana cand i-am facut supliment.Deci,la pranz:100 supa,200 paste cu vita,5 bisc.cu caise.
Rasolul l-am fiert separat,i l-am dat maruntit usor cu furculita,ca am avut noroc de carne buna si se topea in gura.I-am dat si maduva,ca de obicei.Pastele stelute le-am fiert in supa de vita,cu cimbru,busuioc si 2 catei de usturoi taiati feliute,iar la sfarsit,dupa ce-am oprit focul,am pus putin ulei de masline si multa lamaie[si peste rasol]si le-am amestecat cu bucatelele de carne.A lins...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Am apucat sa si dorm vreo ora,am un copil cuminteee...cand nu face traznaiAzi,pana sa robotesc cu ce va povesteam[noi am papat rasolul cu hrean si fasole batuta,din care cersea si el,dar n-am avut curaj sa-i dau mai mult de o gurita],mai si spalam vase intre timp,el cara capatani de usturoi,pescuite de pe raftul din spatele usii din bucatarie,fix in chiuveta,sub jetul de apa calda.Pana sa le iau sa le arunc,a inceput sa studieze ce e in congelator,iar cand m-am burzuluit la el,ca metoda de oprimare a catzei dezlantuite,a luat un pahar de pe masa la care abia ajunge pe poante si zdrang!cu toata forta de podea!Acum ce sa pun: sau !

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Maine dimineata astept bona:ma simt exact ca inainte de intarcare

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita suna bine reteta ta de rasol , ii fac si eu maine

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumim pentru aprecieri.Sunteti niste scumpe
rrox tricoul l-am primit cadou de la cineva din Austria.
mamacita tare expresia:"pisica aristocrata".Si nou ni se pare ca l-a schimbat tunsoare,este mai barbatel
carmenduta,andrruzza,daria
Cenia v-am admirat in poze.Arati foarte bine si rochia foarte draguta.
Daria mi-au placut tare mult pozele si titlurile alese de tine!Haioasa cea cu "capsunar de timisoara".Ce mai face gegea?Au rezolvat cu cainii?

Meniul nostru de azi:
10.20 o banana,100 ml de supa si 200 ml de lapte de soia cu portocale(nu am gasit simplu)
12.150g piure de cartof cu dovlecel si ou
15.30 200g orez cu dovlecel
18 200(ce a ramas) orez cu dovlecel
cam pe la 20 inca 200 de lapte
22. 250ml supa

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Buna dimineata! ( ca e trecut de miezul noptii!!) Bine v-am regasit!!

Ne-am intors si noi din vacanta si ne-am adunat pe la casele noastre...S-a terminat concediul si ne pare atit de rau...Dupa 6 saptamini la Cluj, 5 zile la o cabana lamunte si o saptamina la mare, suntem din nou in Bucuresti...

Am incercat sa citesc din urma dar n-am reusit decit vreo 6 pagini. Oricum, le felicit si ledoresc sarcina usoara si bebei sanatosi fetelor insarcinate!

Daria, multumesc mult pentru complimente! N-am apucat sa vad tot ce-ai scris, dar am inteles ca vacanta voastra la mare a fost ok, cu exceptia drumului lung si greu pe care l-ati parcurs...N-am apucat sa vad poze, dar sper sa o fac maine!!! Pupici lui Brien!

Pisicuta, iti multumesc si tie pentru raspuns!! Il pupam pe Matei!

Ce sa va spunem despre vacanta noastra? A fost frumos, a trecut repede...N-am avut probleme majore de adaptare cu Andrada. I-a placut in apa, chiar nu mai vroia sa iasa la un moment dat, s-a jucat frumos pe nisip, o veme, a mai gustat din cind in cind(foarte putin, fata de cit ma asteptam ), a papat si a dormit destul d ebine, dupa parerea mea!

Ne-am intilnit cu Danuta_t (Dana, Mihai si Vali) si ne-am simtit foarte bine impreuna, in penultima noastra zi la mare. Mihaita e un copilas cuminte si dragut, mi-a placut ce frumos statea el la masa si papa si s-a jucat foarte frumos cu Andrada pe nisip,cu galetusa si tot arsenalul, nu s-au certat deloc de la jucarii... Dana si Vali sunt niste oameni foarte draguti si de treaba si ne-am inteles foarte bine. Credeam ca sunt prima care afla ca asteapta un nou bebe, dar am vazut apoi pe forum ca deja va spusese...Oricum, danuta,inca o data felicitari si toate cele bune! Sa fie fetita, asa cum va doriti, si mai ales sa fie un copil sanatos, frumos, destept, cuminte...

Cel mai mult m-a distrat o faza pe care v-o povestesc pe scurt: Andrada e foarte sociabila si zimbareata si pupacioasa si ii plac copiii la nebunie. Seara am iesit toti 6 la restaurnat si Andrada incerca sa se apropie de Mihai, sa-l ia in brate, sa-l "dragaleasca", sa-l pupe, iar Mihai nu se lasa nicicum "ademenit" si prins in mrejele fetei!!! Andrada incerca sa-l imbratiseze iar el fugea sau o impingea cu minutele! M-am distrat la culme! Pina la urma Andrada a abandonat "proiectul" si s-a jucat cu un baietel mai mare, Cristi, care a iubit-o la rindul lui chiar daca a tinut sa precizeze ca el e mai mare si ea e micuta!!!

Mamacita, asa cum ziceam si pe mail,imi pare rau ca nu ne-am vazut. Eu am verificat si acum si sa stii ca n-am primit mesajul tau pe PM. Nu stiu ce s-o fi intimplat...Poate data viitoare! Multa bafta iti doresc cu bona!!! Pupici lui Alex cel cuminte!

Incerc sa pun citeva poze acum in albumul august 2006, iar maine sper sa am timp sa vad multe pozici frumoase cu prichindeii in vacanta!

Noapte buna!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Alessia, Pisicuta, Carmenduta, Rrox, Mamacita, Daria, Adriana, Andruzza - va multumesc frumos!

Nati a fost neobisnuit de cuminte. A plans nitel pt ca preotul a intarziat 30 min (a pus repede un botez inaintea noastra, desi cand am stabilit data, cu doar o sapt inainte, nu mai era nimeni), asa ca pana la sfarsit ii venise deja ora de mancat. Binenteles ca n-a apreciat "imbaierea", dar i-a trecut repede.
N-am facut balamuc mare, am facut sambata cu familia si duminica am chemat si niste prieteni la noi. I-am rupt si turta Irinei, pt ca nu am facut-o pana acum, eu fiind in situatia in care stiti cand a facut ea un anisor. A ales o minge, sticluta de parfum si o cutie de farduri.
O sa va pun si poze azi sau maine, dar vroiam sa va intreb ceva: stie cineva la mare cazare la un apt in Constanta? Sau undeva unde putem pleca cu 2 pitici?
Ionut m-a anuntat ieri ca isi ia de vineri 4 zile de concediu. Asa ca eu acum ma zbat sa vedem unde plecam, in conditiile in care nu avem un buget prea mare. Am intrebat pediatra si mi-a zis ca pot sa plec fara probleme cu Nati la mare. Normal, nu mi-a mai zis de plaja etc, ca nici nu ma gandeam, dar tare as fi vrut sa ajungem 3 zile la mare pt Irina.
Asa ca daca aveti idei...

Mamacita - daca sunteti disponibili si aveti chef / timp poate ne vedem, mi-ar face multa placere.
Noi cred ca venim de vineri, pana duminica seara sau luni, vedem in functie de cat ne costa cazarea.

Va mai las nitel, ca cineva in spatele meu a facut kk si acum mai si sughite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita Tin pumnii!! Sa se dovedeasca a fi o bona minunata! beneficiarului!

Andira Sa va distrati frumos in minivacanta! Aerosolii sunt foarte buni pentru bebe. Asteptam pozeee!

Simonela bine ati revenit

Ioanei i-a mai iesit o maseluta Am somat-o pe mama sa caute prin gurita ei fiindca mi se plangea ca se trezeste foarte des noaptea si plange. Mi-era teama sa nu o doara altceva. Mama nu e prea entuziasta la cautat de dintisori noi fiindca e patita, o musca
De acum o pun la mestecat, are doi premolari chiar unul deasupra celuilalt Ii mai lipsesc inca doi incisivi jos, probabil din solidaritate cu Mariuca, care e stirba
Si astazi am ultima zi de serviciu De maine sunt in concediu, pregatesc vacanta si joi recuperam fetele, ca de plecat, plecam abia sambata dimineata.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

andira,bineinteles ca ne putem vedea;tf.il ai deja[ore de plimbat,adica in care d-nul ministru ne permite:9-12,18-20}.Din pacate,cu cazarea,din motive evidente,n-am cum sa te sfatuiesc,eu nefiind pusa in situatia sa necesit cazare in aceasta localitate,iar de cautat,sincer,e cam din scurt,iar noi cu piticul vesnic dupa noi nu prea putem.As putea eventual sa-i rog pe socri,ca la noi nu e loc,sunt camere foarte spatioase,dar putine,dar si la ei e dificil cu 2 pitici,cu unul era mai usor.Ce pot sa-ti spun e ca stau pe marginea drumului[a se citi bvd.]zeci de "agitatori de chei",dar e cam riscant asa,mai bine ar fi fost sa afli de la cineva care a fost si a plecat multumit de conditii.
rrox,multumesc pentru uarai si tie si vacanta minunata!
Dar mai ales sa-ti traiasca sarbatorita!
SI TUTUROR PUTATORILOR DE NUME SFANT MARIA SI DERIVATE LE DORESC LA MULTI ANI SI SA TRAIASCA"CU NUMELE"!

Ghici pe cine am asteptat azi si n-a venit,cum spunea,la"noua fix"?!BONAAAA!Ii dau tf.si aflu ca: azi e ziua maica-sii,de parca azi ar fi aflat pentru prima data;ca nu a gasit loc la tren decat pentru poimaine;ca ar veni vineri,dar mai bine de luni,nu?;ca "a crezut ca eu mi-am inchipuit ca n-o sa vina,doar e sarbatoare mare?!";ca urma sa ma anunte diseara ca nu vine azi la 9 dimineata!!!Romanie si ai tai locuitori!...Vrem bani,aici nu negociem,incepem cu un concediu,nu avem experienta,dar si mai bine ar fi sa-i vars banii pe card,probabil,si sa nu mai vina deloc,eventual sa merg eu la ea sa fac ceva treaba

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput