Prichindei martie - aprilie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

In sfarsit am terminat de citit! Dar sunt atatea in capul meu ca nu pot raspunde nimanui nimic...
Va multumesc pentru urarile de sanatate. Ii e foarte bine Emei acum, mananca bine, e vesela. Ii dau medicamentele recomandate de dr si putin de regim si sper sa nu mai avem episoade de febra + burta, ca sunt tare rele...
Din pacate nu prea am mai facut poze, sau ce am nu sunt descarcate din telefon. Dar incerc sa remediez si va dau de stire.
Va zic si eu ce a mancat azi Ema:
ora 08 - 270 lapte
ora 09 - "soldatei" (tartina cubulete) de paine cu unt si casca + aprox 1/2 ou facut omleta - astea s-au mancat "in deplasare" - in vizita la bunica
ora 11 - fructe (doar asa, de pofta, nu semnificativ)
ora 15 - (dupa nani de 3 ore) supa de pui cu galuste (aprox. 200 ml)
- piure de legume (cartof, morcov si albitura + orez) cu carne pui (aprox. 140)
- budinca de paste cu branza de casa - cubulete (i le dau sa le manance singura, la locul de joaca, in ce moment vrea ea) [ Rrox, sunt pe "modelul" tau; se poate manca si in alte parti ale casei.
ora 18.30 - 4-5 sticksuri, ca aperitiv. Asta in drum spre o terasa, unde i-am dat o salata cu pui, mozarella si smantana cu garnitura de legume (a mancat doar vreo 6-7 linguri). Desert (furat din farfuria unui comesean, ca eu ii luasem o banana dupa noi) struguri
ora 20.30 - 180 ml lapte si nani de pe la 21.

Cred ca e destul de bine... Ii place sa incerce orice, dar daca nu ii place, arata clar dezaprobarea :)

Din pacate am "stricat-o" cu adormitul seara de cand a fost bolnavioara: trebuie sa stam (prefera sa fim amandoi) cu ea in pat pana adoarme. Apoi ta-su' (ca io abia o mai ridic cand e lemn) o muta in patut. In noptile nenorocoase se pune pe urlat pe la 2-3 si eu ma mut in camera ei (avem o canapea acolo care e desfacuta, si o iau cu mine in pat. Stiu ca nu e bine, dar macar e tot in camera ei. O sa lucrez la dezvatzare...). In noptile norocoase da doar un chiot si adoarme la loc singura, fara sa fie nevoie de mutare. Suntem "curcanizati" [Mamacita, tare gaselnitza de exprimare! Mi-a placut!] cat se poate, pana plange cu sughituri. Daca apar, o linistesc si dispar s-a terminat cu totu'! Urla de ramane fara aer. Oricum nu am consderat ca e momentul sa o educ acum, cat a fost bolnava, ca ii crestea febra imediat de la plans. Vom lucra la asta si revenim.

Azi am incercat sa o (re)imprietenesc cu olita. Am facut-o sa stea cu placere fo 10 minute, timp in care i-am facut teatru de papusi si s-a distrat copios. Ba mai mult, as stat chiar si dezbracata pe olitza (SIC!). Doar ca la un moment dat s-a pus pe urlat atat de rau, ca am luat-o si imbracat-o, incercand sa ii distrag atentia. La nici 3 minuta, a facut fata un kk sanatos, pe care eu il pandeam de fapt! nu a vrut sa isi dea drumu' "in afara" Pampersului! M-am amuzat teribil, pentru ca (scuzati comparatia nepotrivita) asa facea catelul nostru, Sara, cand era pui si incercam sa o invatam sa faca afara: scheuna si fugea spre casa, ca sa isi poata face nevoile pe covor. Se juca afara, dar cat sa se abtina biata de la nevoi!?!

Am scris o gramada. Mi-era dor!...
Noapte buna!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut, ne-am intors de pe la nunti...si bineinteles ca sauntem dependenti de forum! Nu recunosteam pina acum dar iata ca nu am ce face!
Mamacita: nu am primit chestionarul de la tine, mai trimite-mi odata pe adresa: pointcenia@yahoo.com. merci mult.
vorbeau pe la nunta de bone, probleme si eu am tacut chitic,nu am spus nimic de cresa ca sareau sigur cu gura sa ma dezaprobe...asa ca am stat si le-am ascultat am intervenit doar la meniuri si pozne.
am descarcat citeva poze(bineinteles ca cele in care am iesit cel mai bine ca asa e omul, mindru).la nunta David a dormit, s-a jucat afara a fost bine, nu a mincat ca era foarte cald ci doar a baut apa.
Daria: iti amintesti ca te plingeai ca nu merge ca ai nostrii si uite acum cite pozne face!!!
Al meu e periculos ca se suie pe scaune si ii place la chiuveta.se suie pe scaun la chiuveta si stie sa deschida si apa! am fost putin neatenta si deja era pe scaun sus la chiuveta!!mi-a sarit inima cind l-am vazut. trage motanul de coada(deja e zgiriat pe mina de pisica), deschide poarta(da inspre drum european,deci f. circulat).
A! Avem topogan. Daca vreti topogan pt 18 luni-4 ani este la Metro la oferta 600 mii lei.e mic si de plastic.foarte fain, David e incintat, se da singur.Bunici i l-au facut cadou ca au vazut ca bizii dupa topogan. Acum dupa ce sa mai bizii? Aveti vreo idee?
aici pozele de la nunta daca va plicitsiti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/3492re2&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cezar e la mama, noi am fost la tenis de camp, in loc sa ma odihnesc am alergat pe teren de nu-mi mai simt picioarele...sa va zic meniul de azi :

laptic 250 ml
fructe ( banana, mar, piersica, pepene galben) + cereale de orez
peste la cuptor cu legume
iaurt cu painica
laptic 250 ml cu 2 masuri cereale

ma duc s afac nani pana maine

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am uitat sa va zic meniul,cred,ieri,dar ma revansez,ca oricum seamana bine cu cel de ieri:
-7:30[duminica!oaaa!ce-as mai fi dormit....]- 240 ml lapte+2 felii mici paine cu unt,muscate direct din felie
-14- supa cu smantana[vesnica!]- 105 ml
- pui cu legume de la bc.,ca n-am avut timp- 120 g
- 1 mar mare taiat bucatele,din care musca la alternanta cu biscuite[si din asta 3 bucati]
-18-iaurt
-21- lapte,de obicei 240-250 ml

cenia,repet figura cu chestionarul.

Si ce daca discutau de bone si tu alegi cresa?!Care-i problema?Chiar daca altii nu sunt de acord sau nu aplica masura respectiva,asta e optiunea ta ptr.copilul tau,asta crezi tu ca e cel mai bine ptr.voi si situatiile nu sunt niciodata identice,asa ca trebuie sa ti se respecte deciziile si sa nu te judece nimeni,cum banuiesc ca nici tu n-o faci.Da-i bataie inainte,alegerea ai facut-o dupa o perioada de gandire si tspe mii de sfaturi,deci nu e in pripa si aproape in orice situatie exista si un"loc de intors","un plan B",daca nu va convine.Suuces!

Ma duc sa vizionez poze,sper sa ma tina Zapp-ul de pe laptop.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

cenia,arati foarte bine si mai ales foarte fericita...amandoi,ca si David e in elementul lui...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Cenia sunteti doi frumosi!
Ce mult seamana mirele si mireasa, chiar ca s-au gasit!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

salutare!

ana cum se simte bunica ta? Sanatate si sa fie bine!
rrox multumeeeeeesccccccccc!!Am primit pozele!
cenia superbe pozele. Suneti frumosi rau de tot. Rochita care ai avut-o e tare faina. Si merci pentru explicatii

va multumesc pentru sfaturile despre masina. Vrem leasing(pe firma cred, cu imprumut firmei pt ca deocamdata nu pot spune ca avem multa activitate),avem 3000-3500 e de dat avans si restul in rate. Sper sa ne descurcam.
Alina merci,ne ajuta f mult sfaturile.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

ieri am mers la dr. E in regula,s-au dus haraielile, am intrerupt antibioticul.Gata cu bronsita!
M-am pus pe chestionat doctorul, diplomat(nu-s deloc o persoana diplomata. Mircea imi atrage dessss atentia si io-i replic de fiecare data ca " nu-mi consum energia sa invat sa ma prefac,pt ca ,in definitiv, si diplomatia asta e tot prefacatorie/trunchiere de adevar si minciuna ,numai ca frumos denumita,mai bine incerc sa devin un om mai bun"),dar mi-am pregatit discursul de acasa si l-ar repetat papagaliceste de una singura ,pana am retinut intonatia nesuparatoare. V-am povesatit ca noi am ajuns la acest dr,la urgente ,intr-o criza de temperatura(41), acu' 1 an si cand am vazut ca nu ne prescrie antibiotic(mai fuseseram la 3 dr in aceeasi zi,fiecare ne-a prescris alt tip de antibiotic,dar problema temeperaturii mari n-au rezolvat-o), am replicat ffffffff acid : "nu de dati antibiotic?!?am sa va ridic statuie"?Bine ca-i o persoana calma si nu s-a atacat de tonul si ironia vocii mele .
ideea e ca Brien are o sensibilitate la nivel respirator,o predispozitie spre polipi care netratat sau tinuti in frau pot genera bacterie la amgdale ,ceea ce-i rau.Sper ca am inteles corect si nu zic bazaconii. Am primit un spray pt imunizare(nu inteleg ce scrie pe reteta,dar dupa ce-l cumparam va zic ce si cum) si mergem la analize amanuntite orl,peste o sapt. Mi-a facut capu' calendar cu explicatiie despre bacterii,modul de dezvoltare,virusi,aparate de aerosoli(pe ce principui functioneaza si ce efect au) Faza faina e,ca omul imi explica la un nivel mai....neprofan . De multe ori ma intreaba "doriti sa obtati pt substanta cutare sau cutare(componenta de baza a x-ului produs) Cred ca va trebui sa zic ca n-am terminat medicina!

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

asa, traznai:

ieri, la aminaza ,vorbeam cu GEGEA la telefon, iar Brien,auzind ca-i rost de "Daia" si coreland-o cu cartile primite in dar, a insfacat in manute cartile si s-a invartit in jurul meu ca un titirez, repetand "daia". A facut traseu,toata casa de mii de ori,nelasand o clipa cartile jos.Se impiedica, mai cadea.Ehe! Ce?! Credeti ca lasa cartile in tentativele de ridicare?NOOOOO . M-a distrat la culme,asa ca am facut niste poze in "direct"

dupamasa, Brien a sustras din geanta lu' m, un mobil. Credeam ca il va utiliza in scopuri nobile...si asta a si facut, in definitiv.L-a trantit regeste, in cosul de gunoi(dupa care e innebunit,deci in viziunea lui, e ceva bun,frumos si mult ravnit). Mai nou,cand nu gasim o telecomanda la prima cautare ...dam fuga la gunoi.

In vizita la dr,dupa ce-a atentat la retetar, stetoscop etc,a sustras parafa,l-a luat M in brate. S-a invartit,carait,marait plictisit,apoi...a inceput sa faca obsedant,ridicand vocea :"tai-tai-tai!". A prins el ideea ca "tai-ul" aduce,dupa sine,plecarea. PRin urmare, de ceva vreme,cand incepe sa se plictiseasca de un om/loc ,zice "tai",la inceput cu voce normala apoi tot mai strigat,pana omul se simte...si dispare din peisaj. Asa a procedat ieri . Oricat a incercat dr. sa-l ignore....e totusi frustrant.
Azi am fost la ai mei,la masa. Acolo numai alergatura, joaca la piscina(aruncat cu mingiute/mere/frunze/pietre) in apa. L-am luat cu noi in gradina de zarzavaturi,cat am cules niste rosii,castraveti si ardei....a furat o capsuna si-a varat-o pe gat,asa , nespalata ,a gasit un dovleacel si a dat sa-l muste(exact cand io-l fotografiam printre paradaise). Nereusita tentativa, l-am vazut prin ecranul camerei foto ,am plonjat si i l-am luat(vedeti ce aptitudini de atleta detin???).

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Am vazut pozele,Daria,e mortal cu dovlecelul in mana,dar mi-au placut si explicatiile despre culoarea de telenovela a peretilor

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput